(P) Fii tu Femeia Manager 2012!

De în Cariera 17 oct 2012
Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania, APFR Timisoara finanteaza la finalul anului 2012, 6 idei de afaceri ale femeilor manager din Romania, absolvente ale programului de formare in domeniul managementului si antreprenoriatului, scoala Nationala a Femeilor Manager, proiect co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Investeste in oameni!

“Competitia Femeia Manager 2012 este o oportunitate de recunoastere a competentelor antreprenoriale. Este momentul sa aratati ca acele competente pentru care aveti o recunoastere oficiala data de un certificat autorizat, pot fi transpuse in practica prin conducerea unei afaceri de succes. Toate ideile de afaceri vor fi promovate in evenimente publice, in mass-media, precum si in materialele informative oferite colaboratorilor si cursantelor. Vom constitui impreuna o retea a femeilor antreprenor si cel mai bun model de solidaritate intre femei.” a declarat Adela Dinu, director executive APFR Timisoara.

Persoanele interesate se pot inscrie in competitie daca sunt certificate pentru ocupatia de Manager si pentru setul comun de competente - Competente antreprenoriale, ca urmare a finalizarii cursurilor oferite de scoala Nationala a Femeilor Manager sau daca sunt femei manager care au participat la cercetarea nationala derulata in cadrul proiectului si care a contribuit la fundamentarea programului de formare.

Pentru candidatura sunt eligibile dosarele care respecta toate conditiile de inscriere si fac referire la societati infiintate in decursul anului 2012 (pentru prima editie a competitiei) si respectiv in decursul anului 2013 (pentru a doua editie a competitiei). Termenul limita de inscriere este 30 septembrie 2012.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep