5 mesaje care arată că NU este interesat

De în Dragoste & Sex 15 iul 2016

Ai primit, cu siguranţă, cel puţin o dată un mesaj atât de lipsit de substanţă încât te-a făcut să crezi că potenţialul partener fie este foarte ocupat, fie ai făcut ceva care să-l determine să-ţi răspundă în acest fel. Ei bine, află că acest tip de mesaje nu fac altceva decât să îţi transmită că nu este tocmai interesat să investească prea mult în relaţia voastră.

Câteva exemple comune de mesaje care transmit lipsa de interes te vor ajuta să eviţi potenţialii parteneri care nu fac altceva decât să te ţină în tensiune, fără a avea intenţii serioase:

1. "K", "Ok", "Bine"

Dacă nu este urmată şi de alte explicaţii, o astfel de formulare, folosită frecvent, este nepoliticoasă şi trădează lipsa de respect. Dacă tu îi scrii poveşti de dragoste şi el îţi răspunde monosilabic, e cazul să mergi mai departe.

2. "Vedem"

Dacă tu încerci să faci planuri pentru o seară în doi, iar el îţi răspunde în doi peri de fiecare dată, înseamnă că nu este suficient de interesat de tine încât să stabilească ceva clar şi aşteaptă, probabil, confirmare din altă parte pentru a-şi face planuri, fără tine.

3. "Mai nimic" şi "Bine"

Dacă tu îl întrebi ce mai face sau cum i-a fost ziua, orice răspuns atât de sec e semn că nu dă doi lei pe interacţiunea voastră şi cu siguranţă este conştientă că aceste replici ucid o conversaţie.

4. "Dormi?"

Dacă se întâmplă des şi nu este adresată cu scopul de a afla ce mai faci, e clar că întrebarea aceea nu înseamnă decât că e interesat să ştie dacă eşti dispusă să te vezi cu el, pe nepusă masă, la ceas de seară. Continuarea o ştii cu siguranţă.

5. "Am fost ocupat"

Dacă pretinde că a fost atât de ocupat încât nu a putut da niciun semn de viaţă timp de câteva zile la rând, e clar că te evită.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...că potenţialul partener fie este foarte ocupat, fie ai făcut ceva care să-l determine să-ţi răspundă în acest fel. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi