Nou pentru copilul tau, babysiting-ul cultural!

De în Familie 5 ian 2010
O echipa de tineri artisti care activeaza in diverse domenii artistice precum teatrul, muzica sau dansul vine in ajutorul parintilor cu o noua modalitate de abordare a segmentului ofertelor educationale: "Babysiting Cultural", oferind pe langa serivicii specializate in divertisment si meditatii la domiciliul copiilor.

"Ne-am propus ca fiecare dintre noi sa se implice in sistemul educational actual incercand sa contribuie astfel la formarea unei generatii bazate pe criteriul valorii.Incercam prin metodele specifice artei sa le inradacinam dragostea pentru frumos, dar si capacitatea individuala de a-si valoriza si constientiza capacitatea creativa", spun acestia intr-un comunicat.

Tinerii artisti sustin ca multi copii isi petrec peste 70% din timpul liber in fata unui aparat care dezinformeaza si manipuleaza capacitatea lui de autocunostere si autodepasire.

"In ziua de azi realitatea concluzioneaza dur asupra preferintelor pe care le au adolescentii. Cine isi va asuma responsabilitatea unei generatii esuate? Fiecare dintre noi contribuim la acest proces. Puteti sa-i oferiti in loc de McDonalds, posibilitatea de a invata un instrument muzical. Puteti sa-i oferiti in locul programelor de analfabetizare on-line, un spectacol de teatru. Puteti sa-i oferiti atat de multe... ", mai spun acestia.

Tinerii militeaza pentru ceea ce ei numesc "timp liber in favoarea viitorului" si pentru asumarea responsabilitatii si implicare atunci cand este vorba de timpul liber al unui copil.

Printre serviciile pe care le ofera se numara structura de Babysiting Cultural imaginata de acestia se numara cunoasterea unui instrument muzical, vizionari de spectacole, concerte, dezvoltarea creativitatii prin diverse metode, imbunatatirea diferitelor abilitati, iar, la cerere, cursurile se pot tine si in limba engleza.

Foto: musicart4kids.webs.com

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
02 dec