Mihaela Rădulescu recunoaşte: "Când am iubit cu adevărat, am greşit crezând că..."

În curând, în librării va apărea o nouă carte semnată de Mihaela Rădulescu. Până atunci, vedeta le prezintă fanilor ei din mediul online câteva fragmente din alte cărţi scrise de ea.

mihaela radulescu carti

Zilele trecute, vedeta dezvăluit că noua ei carte va apărea în scurt timp. Chiar şi aşa, ea a publicat pe o reţea de socializare un fragment dintr-un alt volum, intitulat "Nişte răspunsuri".

În rândurile scrise de ea, Mihaela Rădulescu recunoaşte că s-a întâmplat să mai şi greşească atunci când a iubit cu adevărat un bărbat.

Juratul de la emisiunea "Românii au talent" povesteşte că până a urmă a învăţat că iubirea frumoasă este cea pe care o dăruieşte şi subliniază că este greşit să credem că tot ceea ce oferim într-o relaţie ni se va întoarce într-o formă sau alta.

"Uneori, când am iubit cu adevărat, până la plăsele, până când mi-a curs EL prin vene şi devenise ...EL fiecare a doua bătaie a inimii mele, am greşit colosal crezând că tot ceea ce dau mi se va întoarce, în vreo formă sau alta, îmi va hrăni şi umple sufletul, aşteptările, nopţile seci....

Uneori chiar s-a întâmplat şi atunci am trăit acele minuscule, sublime şi vitale clipe de fericire. Le-am preţuit, le-am înrămat, îmi sunt dragi ca nişte flori presate într-o carte, nu le-aş arunca la nicio curăţenie aprigă din viaţa mea. Sunt ale mele, le-am meritat şi mi-au făcut ochii să strălucească. Atunci probabil c-am fost şi foarte frumoasă.

Alteori,...... de cele mai multe ori, n-a fost aşa... (.....), deşi am tot visat, am tot zâmbit, am tot iubit..... Până la urmă, am priceput - iubirea cea mai frumoasă e cea pe care o dăruieşti. Cea pe care o primeşti e mereu imperfectă.......
- fragment din cartea mea "Nişte răspunsuri", ed Polirom.. Viitoarea carte ....în curând.", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina oficială de Facebook.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 aug