Mihaela Rădulescu, despre dragoste şi relaţii: "Dăm iubire cu nemiluita şi nu primim nimic"

De în Dragoste & Sex 15 mar 2016

Juratul de la emisiunea "Românii au talent", de la Pro TV, ne vorbeşte astăzi despre iubire şi subliniază pentru fanii ei din mediul online că iubirea este singura noastră şansă de a fi oameni întregi, fără traume.

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu scria recent pe o pagină de socializare despre nevoia de iubire. Chiar dacă vedeta are o relaţie cu austriacul Felix Baumgartner, asta nu înseamnă că ea duce lipsă de iubire, ci vrea doar să ne reamintească unele lucruri esenţiale despre dragoste.

"Cine zice că n-are nevoie de iubire, ascunde o mlaştină în inimă. Una din care abia de-i mai iese sufletul la suprafaţă, pentru că nu-i întinde niciun neuron o mână să-l salveze. Nimic nu ne duce mai simplu şi mai drept înainte, nimic nu ne dă mai mult curaj sau mai multă putere, ca...iubirea. Că vine şi se duce spre copii, spre părinţi sau spre jumătatea aleasă, spre fraţi, surori sau fiinţe cu adevărat importante, iubirea e singura noastră şansă de a fi oameni întregi, fără traume, fără nopţi chinuite, fără zile pustii şi suflete chircite...", mărturisea Mihaela Rădulescu acum 8 ore pe pagina oficială de Facebook.

Vedeta îşi continuă discursul pro-iubire, amintindu-ne că iubirea este imperfectă de multe ori şi că toţi facem greşeli.

"Toţi avem nevoie de iubire, doar că unii mai uităm să o dăruim celor care o merită, uităm să ne sunăm părinţii sau bunicii, uităm să ne pese de cei cărora le-a păsat de noi... Toţi facem greşeli, pentru că şi iubirea e imperfectă adesea, dar avem nevoie de ea ca de aer. Iubirea e oxigenul vieţii şi exact aşa cum ne aerisim casele, trebuie să facem şi cu minţile, cu sufletele noastre...", a mai scris juratul de la "Românii au talent".

Însă un ultim paragraf scris de vedeta TV le-a atras atenţia fanilor, iar în acest paragraf, Mihaela Rădulescu vorbeşte despre dezechilibrele din relaţii, când un partener primeşte prea multă iubire şi nu oferă nimic la schimb.

"Unii avem iubirea lângă noi, altora ne e dor, unii suntem plecaţi, alţii suntem sătui de atâtea zile nefericite împreună, unii dăm iubire cu nemiluita şi nu primim nimic, alţii primesc prea multă şi nu dau la schimb... Iubirile nu seamană, dar sufletele oamenilor sunt la fel - nu pot rămâne curate, aerisite şi întregi fără IUBIRE. Preţuiti ce aveţi, căutaţi ce n-aţi găsit, recuperaţi ce aţi pierdut... Doar să nu credeţi că nu există iubire şi pentru voi. Stocul e nelimitat, pe toată durata unei vieţi de om.", a concluzionat Mihaela Rădulescu.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Engleza

19 iul 2019

Gagica

19 iul 2019
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 iul