Mihaela Rădulescu: 3 neajunsuri care o împiedică să fie "party girl"

De în Monden 19 mai 2015

Vedeta scria zilele trecute pe o reţea de socializare că nici atunci când avea 20 de ani nu era genul de femeie petrecăreaţă, iar acum a enumerat câteva neajunsuri care o împiedică să candideze la categoria "the party girl".

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu recunoaşte că urăşte locurile zgomotoase şi că nu îi place să iasă în oraş noaptea. Însă atunci când iese, ştie clar că nu strică cheful nimănui şi pleacă întotdeauna prima. Cât despre trăsătura de "petrecăreaţă", vedeta spune că nu o are acum, dar nu din cauza vârstei, ci pentru că nu-i place să petreacă noaptea.

"Nu-mi plac ieşirile din casă noaptea, urăsc locurile zgomotoase, unde nu poţi lega o idee cu nimeni, nu beau alcool niciodată - iată deja 3... neajunsuri :) care mă împiedică să candidez la categoria "the party girl" :)). Staţi liniştiţi, nu e de la vârstă :), nici la 20 de ani nu mi-a plăcut clubăreala şi precis nu se va schimba nimic la acest capitol în următorii 20 de ani.

Dacă ies... cu forţa, :), nu stric cheful nimănui, nici măcar pe al meu, aşa că... sunt de-acolo :). Dar plec mereu prima, când nu se prinde nimeni :). Şi mă distrez grozav, dacă am poftă de... good times (dansez cel mai bine când am un singur privitor în preajmă:))), dar fac fatză la orice ritm, mai puţin la manea şi dans irlandez - la astea nu-mi ies nici paşii, nici...vorbele;:)).)

Cred sincer că distracţia ar trebui "dresată" să se instaleze pe creier limpede, nu să rezulte din alcool, înghesuială şi... spirit de turmă. Cred cu tărie că eşti cel mai fericit când faci exact ce ai chef, chiar dacă e o trăznaie... născocită de o minte trează.", a mărturisit Mihaela Rădulescu pe pagina personală de Facebook, alături de o fotografie cu ea.

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 aug