Mel C, despre reuniunea Spice Girls

De în Monden 6 dec 2018

Mel C a declarat că reuniunea cu fetele din Spice Girls i-a declanșat multe atacuri de panică și că din această cauză se duce mai des la psiholog.

Cântăreața de 44 ani se va alătura anul viitor, încă o dată, turului de reuniune a grupului care a făcut-o celebră, dar a recunoscut că are mari emoții, după ce data trecută a întâmpinat greutăți care au făcut-o să meargă mai des la psiholog.

Am un psiholog, pentru că a vorbi cu cineva este foarte important și ultima oară când m-am întâlnit cu fetele a fost o perioadă foarte stresantă pentru mine. Să mă întorc din nou în acel mediu a fost greu.

Mel, cunoscută și ca Sporty Spice, vrea să poată pună în scenă un spectacol foarte bun pentru fanii gupului și vrea să facă față atât fizic cât și psihic tensiunii unui program atât de strict. Ea a adăugat că: „Este vorba despre un spectacol foarte solicitant fizic și știm că oamenii muncesc din greu ca să facă rost de bilete, așa că vrem să nu regrete încrederea pe care ne-o acordă, iar din punct de vedere fizic, eu chiar voi avea grijă de mine de această dată.” În 2017, cântăreața a afirmat că nu s-a înfometat niciodată, dar pe vremea Spice Girls trăia doar din adrenalină, nu se hrănea corespunzător și făcea mult prea mult sport, motive pentru care a și avut nevoie de consiliere. Cu un an înainte, Mel a recunoscut că a făcut mult mai multă terapie după Spice Girls, deoarece încă de la început i s-a părut ciudat să beneficieze de atâta atenție din partea publicului. Ea a spus că a învățat foarte devreme ce înseamnă faima și că nu poți lua doar o parte din succes, că atunci când devii cunoscut viața ta este pusă sub lupă, însă a declarat că experiența de a fi mamă a făcut-o să vadă altfel ambițiile copilăriei.

Sporty Spice a recunoscut că suferă de depresie și i-a fost greu s-o spună cu voce tare, dar odată ce a făcut-o a simțit cum i s-a ridicat o greutate de pe umeri.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 aug