Marte in Primul Cadran

De în Monden 28 dec 2012
In acest material vorbim despre Marte in Primul Cadran pentru Casele 1, a 2-a si a 3-a.

Marte in Casa 1

Marte in prima Casa intensifica afirmarea personalitatii descrise de Ascendent. Cu orice Ascendent cu Marte prin apropiere, acesta semnifica o vitalitate sporita, decizie, individualism puternic si foarte multa energie.

Aspectul nativilor poate fi robust si musculos si ar putea fi mai puternic ca ceilalalti membri ai familiei de acelasi sex. Sunt intotdeauna implicati direct in afacerile si actiunile familiei, niciodata un spectator pasiv. Acest element aduce putere si induce multa ambitie si aptitudini pentru munca grea, cu forta competitiva pentru recunoastere si apreciere.

Aceasta pozitie este de obicei considerata, de astrologii traditionalisti, de dorit mai mult pentru barbati decat pentru femei deoarece prezinta caracteristici de decizie si hotarare asociate cu barbatii. Femeile cu aceasta destinatie a lui Marte au adesea incredere foarte mare in sine si trasaturi competitive pentru a reusi in profesiile dominate de barbati.

Marte in semne de Foc

Marte in Casa a 2-a

Pozitia sugereaza ca energia martiana este cheltuita in scopuri materiale si practice si in castiguri financiare si, in acest sens, sunt foarte inventivi. Au forta si puterea de a castiga bani si capacitatea, la fel de puternica, de a-i cheltui la fel de repede. Marte in aceasta pozitie reprezinta necesitatea de a invata nativii sa-si administreze judicios castigurile si sa fie foarte atenti cum umbla cu propriile finante, talente care la ei nu sunt innascute ci trebuie dobandite. Sunt competitivi pe piata financiara si in afaceri si ar putea foarte bine, sa detina propria afacere. Nu se tem sa-si asume riscuri pentru a-si atinge obiectivele financiare. Iar ca oameni de afaceri, sunt persoane foarte competitive.

Marte in Casa a 3-a

Denota un intelect agresiv si activ. Nativii sunt rapizi in gandire si au resurse intelectuale pe masura dar, uneori, trag concluzii un pic prea repede. Discursul lor este direct si la obiect. Intra in competitii verbale cu membrii familiei si nu se sfiesc nicio clipa sa le spuna acestora in fata ce anume le lipseste din logica argumentativa si, mai ales, sa le spuna care sunt deficientele cu caracter personal. Mereu grabiti, conduc agresiv si cu viteza si sunt nerabdatori atunci cand sunt prinsi in trafic. In materie de inteligenta sunt foarte competitivi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi