Marte in al doilea Cadran

De în Monden 28 dec 2012
Vorbim acum despre Marte in al doilea Cadran, in Caselea a 4-a, a 5-a si a 6-a.

Marte in Casa a 4-a

Pozitia lui Marte aici reprezinta energii cheltuite in casa si camin. Exista chiar un soi de agresivitate in ce priveste securitatea vietii de familie si este posibil ca nativii sa aiba un puternic sentiment de patriotism. Aceasta pozitie, de obicei, aduce multe certuri si discutii in familie si adesea persoanele care il au pe Marte in Casa a 4-a aleg sa nu se casatoreasca.

De asemenea, pozitia sugereaza nativul capabil sa se descurce singur: zugrav, instalator, zidar, mereu preocupat de imbunatatirile in casa. Si pentru ca aceasta casa vorbeste despre radacini si despre terenuri, nativii pot fi interesati de mediu si de ecologie intr-o maniera activa sau militanta. Fizic, aceasta pozitie este plina de satisfactii, pentru ca nativii se bucura de o constitutie puternica chiar si la o varsta inaintata.

Marte in Primul Cadran

Marte in Casa a 5-a

Arata o risipa mare de energii care urmareste placerile vietii, inclusiv povestile de dragoste. Nativii sunt atletici, impulsivi si nestatornici, nativele nevricoase si agresive. Marte in Casa a 5-a vorbeste despre inclinatii spre teatru sau o emulatie a talentului creativ.

Au o viata sexuala activa si chiar agresiva, facandu-i pe nativi extrem de competitivi in adevaratele maratoane ale placerii dar si gelosi si invidiosi, chiar daca nu le face placere sa o arate. Le place sa concureze, dar pot pierde datorita impulsivitatii. Sociabili si promotori innascuti ai cretivitatii, pot fi auto-indulgenti cu ei insisi dar si temerari. Multe din activitatile lor si o mare parte din energia lor ar putea fi legate de copii.

Marte in Casa a 6-a

Sugereaza un muncitor energic. Nativii nu ezita sa isi exercite atributiile la locul de munca si nu au deloc toleranta pentru lene. Ce fel de munca fac difera in functie de alti factori din tema astrala. Orice ar fi insa, pozitia arata ca munca lor este infuzata cu o doza sanatoasa de energie. Au tendinte agresive la locul de munca, ceea ce le poate provoca probleme cu colegii si daca nu invata sa-si controleze temperamentul le va fi dificil sa coabiteze armonios cu colegii.

Sunt perfectionisti, dar uneori, atentia pentru detalii ii pot face sa piarda elementele majore ale unei situatii sau ale unui moment. De asemenea, este posibil ca nativii sa fi frecvent implicati in litigii legate de locul de munca pentru ca sunt sustinatori ai chestiunilor legate de munca.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 noi