Marte in semne de Apa

De în Monden 28 dec 2012
Acest material va prezinta particularitatile lui Marte in semne de Apa.

Marte in Rac

In Rac, energiile martiene tin in mare parte de starea emotionala, in timp ce efortul fizic si practica afacerilor pot functiona satisfacator iar energia mentala poate ajuta.

Pozitia cauzeaza adesea actiuni a caror nuanta au aroma sensibilitatii pentru ca exprima energi nativilor intr-un mod foarte emotional. O mare parte din deciziile lui Marte este orientata spre viata de familie. Natura acestor nativi are o parte prudenta si defensiva foarte puternica, de aceea pozitia lui Marte nu este axata pe aspectul fizic sau competitiv si nici nu este inclinata spre lupta fizica sau mentala. Marte in Rac are o latura extrem de pozitiva, adesea vorbeste despre un caracter linistit si pasnic. In acelasi timp, protejandu-se mereu, nu sunt nici prea decisi si nici prea exigenti.

Marte in semne de Foc

In munca rareori se compromit si prefera sa lucreze independent si sa detina controlul afacerilor. Sunt ambitiosi si muncitori dar isi schimba des directia si obiectivele. Depun eforturi sustinute pentru pentru propria siguranta si o mare parte din energia lor se consuma in acest efort, astfel ca isi protejeaza cu inversunare familia, angajatii sau orice alte lucruri carora se dedica. Sunt recunoscuti pentru patriotismul si loialitatea lor. Din cauza acestor stari si sentimente sunt persoane cu foarte mult sex appeal si senzualitate. Sunt, de asemenea, loiali in relatii si desigur, cer acelasi lucru de la partener. Infidelitatea ameninta sentimentul de securitate si, prin urmare, este inacceptabil.

Uneori intensitatea acestor emotii duce la schimbari de dispozitie si la discordie in relatiile de familie. Digestia este puternic afectata de starea de spirit si de sentimentele negative. Daca aceaste furii sunt reprimate aceasta poate duce la ulcere si probleme digestive destul de serioase.

Marte in Scorpion

In Scorpion, Marte afiseaza emotii si dorinte puternice. Energia mentala, fizica si practica este foarte mare. Intr-adevar, nivelul de energie al acestei pozitii este mare in toate privintele. Nativii sunt puternici, stapani pe sine, extrem de eficienti si extrem de disciplinati. Intensitatea scopului inconjoara tot ceea ce intreprinde. Pozitia ilustreaza foarte bine principiu a fi sau a muri. Au abilitatea innascuta de a transforma alte persoane intr-un mod semnificativ.

Marte in semne de Aer

Intens pasionali si senzuali, o mare parte din energia lor se consuma in...sex. Magnetismul pe care il exercita asupra celor din jur poate face sa fie deosebit de atractivi pentru sexul opus fara a avea un fizic iesit din comun. Pot fi fascinati de ideea de sexualitate, sub toate formele si expresiile sale si cu siguranta interesul lor pentru acest domeniu va fi intotdeauna mare. Sunt gelosi si posesivi cu partenerii sexuali. Avand foarte multa incredere in sine asteapta si de la ceilalti acelasi lucru. Sunt prieteni loiali sau inamici redutabili si fiti siguri, nu va uita niciodata ca au fost tradati. Se enerveaza greu, rareori isi pierd controlul dar cand isi ies din fire trebuie sa fugi pentru ca devin de nerecunoscut. Mandri, demni, cu o vointa puternica si incapatanati, au un fel de prezenta impunatoare se simte chiar si atunci cand nu spun nimic.

Marte in Pesti

In Pesti, Marte provoaca emotii puternice, imprevizibile si intense, energia emotionala este mare, uneori prea mare iar pentru forta mentala, Marte in Pesti nu aduce nimic bun. Puterea lui Marte in Pesti se regaseste in domeniul artelor. Nativii sunt puternic atrasi mai ales de muzica dar si de forme de arta care presupun izolare si introspectie. Au o sensibilitate naturala la culoare, tonul si ritmul care ar putea fi benefice pentru ei in efortul artistic iar impresionabilitatea lor este recunoscuta.

In acest semn, Marte raspunde de o maniera confuza. Actiunea decisa este inecata in acest semn care este atat de receptiv emotional, sensibil si chiar labil psihic. Pozitia sugereaza de multe ori liniste exterioara, dar cu un foarte mult zbucium interior. Puterea fizica este rara in aceasta pozitie iar resentimentele sunt la fel de puternice. Emotiile excesive sunt o problema constanta si replierea in singuratate este necesara pentru a analiza problemele din afara. Marte in Pesti are probleme cu afirmarea de sine si este foarte probabil ca nativii sa fie oarecum timizi si retrasi.

Actiunea lor se exprima foarte bine in spatele scenei, in roluri in care trebuie sa se lucreze cu subtilitate si sensibilitate intr-un mod natural si intuitiv. Mare parte din atitudini provine de la sensibilitatea lor pentru ca isi doresc sa se bazeze pe sentimentele altora. Stiu clar ce simte cealalta persoana si, prin urmare, sunt intotdeauna gata sa acorde asistenta celor care au mare nevoie de ea. Energia lui Marte in Pesti se exprima cel mai bine in favoarea persoanelor care au nevoie de aparare sau sunt defavorizate. In acest sens, Marte in Pesti este adesea pozitia ideala pentru domenii cum ar fi psihologia si unele ramuri ale medicinei.

Marte in semne de Pamant

Marte in Pesti nu este extrem de sexual. Sigur, este romantic in masura in care se simte iubit si implinit prin iubire pentru ca are nevoie mai mare de stare emotionala decat sa se simta foarte bine fizic. Sunt persoane idealiste cand se pune problema de dragoste si relatii. In multe feluri, vad problemele legate de sex mai mult ca o fantezie cu asteptari nerealiste, foarte greu de atins in viata reala.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec