Mancarea din conserva duce la aparitia infertilitatii

În Familie 25 mai 2010
Alimentele conservate ne pun sanatatea in pericol, din cauza continutului ridicat de sare, conservanti si coloranti, atrag atentia medicii nutritionisti.
Specialistii de la National Workgroup for Safe Markets din Statele Unite ale Americii sustin ca o mare parte dintre alimentele la borcan au un continut ridicat de bisphenol, substanta chimica emanata de conserve, extrem de periculos pentru femeile insarcinate si copii, relateaza EmaxHealth.com.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, expertii au rugat un grup de voluntari de pe intregul teritoriul al SUA sa puna la dispozitie conservele pe care le aveau in camara, indiferent ca era vorba despre fructe, legume, peste, supa sau racoritoare la cutie. Cercetatorii au luat mostre si din magazinele locale. Astfel, analizele de laborator au aratat ca bisphenolul se regaseste chiar si in continutul a 92 la suta dintre alimentele conservate scrie Gandul.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 sep