Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Luxul zodiei tale

De în Monden 13 iul 2009
Te-ai gandit vreodata ce ai face daca ai avea foarte multi bani? Cum i-ai cheltui? Ce ai face sa-ti asiguri luxul mult-visat? Zodiile te pot ajuta cu cateva sugestii, in functie de personalitatea ta!


Berbecul este renumit pentru energia sa si pentru spiritul sau ludic. Nu sta o clipa locului si ii plac sporturile de orice fel, prin urmare o viata de lux pentru el presupune neaparat cateva escapade anuale intr-o statiune de munte unde sa poata face ski sau intr-o destinatie exotica, neaparat la ocean, pentru a-si pune in valoare calitatile de sportiv desavarsit, practicand ski nautic sau scuba diving. Asadar, poti trece pe agenda ta de iarna una dintre statiunile montane preferate de cei mai bogati oameni din Europa: Moritz - cea mai cautata statiune de ski din Elvetia, St.Cristoph din Austria sau Meribel (Franta) statiunea cu cele mai bune partii din lume.Iar daca vrei sa-ti asiguri o vara reusita la ocean, un Yacht Galeon 440, de 12 persoane, cu o lungime totala de13 m si latime 4 m, poate fi alegerea ideala!

Taurul este foarte pretentios atunci cand vine vorba de cadouri, cu atat mai mult cu cat este un rob al bunului gust, atat in ceea ce priveste luxul caminului sau cat si ceea ce consuma. Taurul considera lux atat decoratiunile interioare cat si vinurile scumpe, tablourile rare, de colectie, delicatesele si dulciurile. Pentru o cina romantica reusita, Taurul va alege cu siguranta vinul Blanc de Cotnari, supradenumit si Regele Vinurilor, un vin sec care se potriveste perfect intr-o cutie invelita in imitatie de piele maro, cusuta extrem de elegant cu ata alba, cu patru accesorii metalice pentru desfacut sticla, de la Magazinul de Cadouri. La fel de mult s-ar putea sa-i placa si o sticla de Flor de Cana, cel mai premiat rom din intreaga lume, sau o sticla de Sampanie Grand Siecle de la Laurent-Perrier. La final, Taurasul se va bucura nespus de 8 tablete de ciocolata de lux, personalizate in functie de zodie, de la Choco Gift!

Nativul Gemeni este genul de persoana foarte bine ancorata in realitate, prin urmare luxul de care se inconjoara trebuie neaparat sa aiba si o componenta practica. Geamanul va aprecia asadar obiectele utile de care chiar are nevoie, cum ar fi electronicele de ultima generatie sau obiectele de decor, asa ca mai mult ca sigur ca va fi interesat de colectia de oglinzi Domestic de la Home Deco, o idee ce elibereaza oglinzile din clasicele rame si forme: usor de montat, folia de pe spate se dezlipeste lejer iar oglinda poate fi aplicata oriunde. Locuinta geamanului trebuie neaparat sa aiba un birou sau o biblioteca unde acesta sa-si poata satisface setea de cultura citind o carte interesanta. Deoarece sunt mereu dornici sa descopere lucruri si oameni noi, un abonament la un club de elita se inscrie neaparat pe lista "must have". O alegere perfecta ar putea fi Clubul Diplomatilor din Bucuresti, cadrul ideal pentru desfasurarea unor activitati sociale, culturale, sportive si de agrement. Clubul functioneaza sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe si organizeaza activitati de agrement gen: tenis, volei, baschet, golf, fotbal de masa, piscina. Acesta detine si cateva restaurante.

Femeile nascute in zodia Racului au nevoie de siguranta si de caldura unei familii, prin urmare nimic nu este mai important si mai sfant pentru ele decat universul caminului lor, pe care il vor transforma intr-un mic paradis luxos. Desi cumpatat in ceea ce priveste cheltuielile,  Racul nu va face niciun fel de compromise atunci cand vine vorba de a-si cumpara o casa, prin urmare achizitionarea unui apartament de lux in complexul Loft Lake Residence Baneasa se numara printre prioritatile sale. Apartamentele sunt de tip loft, cu spatii mari, volumetrie generoasa si supravete vitrate intinse si dispun de suprafete generoase , finisaje moderne, sisteme de instalatii cu tehnologie de ultima generatie, in care confortul si siguranta locatarilor sunt prioritare. La finalul unei zile obositoare, geamanul se va bucura de o ora de relaxare intr-o cada de hidromasaj oferita de Sundance Spas. Pentro o relaxare totala, cazile de la Sundance Spas contin o serie de facilitati, cum ar fi: sistem stereo SunSurround (radio AM-FM/CD, fisa auxiliara pentru MP3, telecomanda in cada, patru micro-difuzoare in partea superioara, sub-woofer de putere), iluminator de contur cu LED exterior, finisaj pentru diuze din otel inoxidabil, purificator mineral SunPurity pentru cada de hidromasaj.

Leului ii place sa fie mereu in centrul atentiei si sa fie flatat, iar acest lucru se poate observa atat in tinuta sa cat si in luxul casei sale. Atunci cand are multi bani, nu va ezita sa-si cumpere haine de firma sau decoratiuni interioare. Pentru o leoaica, hainele si bijuteriile sunt expresia luxului absolut si nu se va da imapoi de la a cheltui sume fabuloase pentru a-si satisface toate capriciile. O bijuterie Bvlgari sau Chopard, o geanta Luis Vuitton, un parfum Clive Christian in sticla de cristal cu ingrediente exotice si selecte sau un parfum Chanel, un ceas Glam Rock, colectia Smalto sunt cele mai bune optiuni pentru cadoul de lux ideal potrivit unei leoaice. Iar pentru un shopping de lux, femeia Leu va alege un magazin pe masura: Victoria 46, Casa Frumoasa Store, Canali sau Alessandro Martorana.

Fecioara este o fire conservatoare, prin urmare pentru ea luxul nu trebuie sa socheze. Este o fire analitica si critica, iar detaiile joaca un rol extrem de important in stilul sau vestimentar si in designul casei sale. Orientata spre sine, Fecioara se va regasi in arta, indiferent de forma pe care aceasta o imbraca. Prin urmare, din caminul unei native din zodia Fecioarei nu vor lispi obiectele de arta, in special tablourile semnate de pictori celebri. Pentru Fecioarele care vor sa adauge o piesa noua in colectia de tablouri, Casa de Licitatie GoldArt organizeaza duminica, 19 iulie, o licitatie cu opere semnate de Camil Ressu, Ion Theodorescu Sion sau Theodor Pallady. Printre piesele de rezistenta se numara si un nud semnat Camil Ressu, estimat la 110000-115000.

Balanta este sociabila si tocmai din aceasta cauza are nevoie de oameni si de spatiu pentru a se desfasura. Caracterul iubitor si armonios este controlat de ratiune si de echilibru. Ii place luxul si eleganta si in general ii place mai mult sa daruiasca lucruri scumpe decat sa primesca. Prin urmare, o balanta va fi intotdeauna implicata in organizarea unor evenimete mondene sau caritabile pe care le va orchestra singura, pe cont propriu. Evenimente mondene, prezentari ale creatiilor vestimentare proprii, baluri caritabile, petreceri glamour , receptii sau dineuri, toate isi gasesc stralucire si eleganta in ambientul luxos oferit de Aristocrat Events Hall. O Balanta va avea foarte mare grija ca oaspetii sai sa se simta excelent, prin urmare le va pune la dispozitie camere de oaspeti in hoteluri de renume, gen Hilton.  Invitatii vor avea privilegiul sa locuiasca in camere traditionale ce ofera acces Executive Lounge cu servicii de check-in si check-out private,  conectati la internet wireless si cu ziare la indemana.

Femeia Scorpion este rafinata si misterioasa. Curiozitatea ei nu are limite si este fascinata de locuri care au o istorie aparte sau cel putin o poveste interesanta de spus. Este preocupata de istorie, arheologie, literatura veche si probleme existentiale precum moartea, invierea, reincarnarea, prin urmare isi va perimite luxul de a calatori in locuri pline de istorie sau de a-si impodobi casa cu obiecte unicat, apartinand diferitelor civilizatii si culturi de pe glob. O femeie scorpion isi va dori sa aduca armonia in casa, prin urmare se va inconjura de obiecte feng-shui sau care poarta o anumita simbolistica. Un loc de unde se poate inspira este magazinul online cu obiecte fang-shui eFengshui, care ofera un catalog vast de produse cu preturi incepand de la 20-25 ron pana la cateva mii de ron. Mai mult, cei nascuti sub auspiciul unor anumite semne din Zodiacul Chinezesc pot sa achizitioneze produsele la preturi minime.

Sagetatorul iubeste la nebuniile excursiile, prin urmare luxul inseamna pentru el o excursie in strainatate plus un echipament complet de alpinism si un ghid de calatorii. Cu ajutorul agentiei Expert Travel, Scorpionul isi poate planifica pentru vara un circuit de 8 zile in Grecia, la pretul de 315 euro plus 270 lei/persoana. Iar daca isi doreste ceva cu adevarat inedit, poate opta pentru una din croazierele pe Mediterana oferite de ShipTravel, cu preturi incepand de la 800 euro. In acest fel, Sagetatorii pasionati de locatii exotice vor avea ocazia sa poposeasca 1-2 zile in Grecia, Creta si Turcia.

Capricornul este genul conservator, prin urmare in locuinta sa vei gasi obiecte inedite: piese vechi de mobilier, tablouri, piese de colectie. O femeie nascuta in zodia Capricorn isi face o adevarata pasiune pentru garedroba sa si mai ales pentru lenjerie, care se transforma de cele mai multe ori intr-o adevarata colectie de piese fine, uneori clasice, atent selectionate. O femeie Capricorn care vrea sa fie unica isi va cumpara lenjerie intima de la Magielle.ro, un boutique multibrand de lenjerie intima. Cei de la Magielle se angajeaza sa ofere clientelor articole lenjerie intima atent selectionate, atat calitativ cat si ca design, diversitate, un serviciu de relatii cu clientii gata sa raspunda la orice intrebare, toate imbinate in cea mai rafinata experienta de shopping online. Iar pentru o frumusete clasica, distinsa, femeia Capricorn va da o fuga pe la Bamboo Luxury pentru a vedea ce bijuterii se potrivesc cel mai bine cu o tinuta eleganta, potrivita pentro o seara magica intr-unul din restaurantele selecte ale capitalei: Sangria, Grano, Zerillo's, Uptown sau Balthazar.

Varsatorul este original, nonconformist si haios. Locuinta sa ilustreaza perfect o casa a viitorului, unde obiectele electronice de ultima generatie isi gasesc locul perfect in camere mari, luminoase, cu design interior futurist si de multe ori excentric. Ii plac lucrurile inedite si iesite din comun, cum ar fi o plimbare cu o motociocleta de ultima generatie (Ecosse Spirit ES1) sau cu limuzina, prin oras. Un telefon la Bucharest by Car si masina cu sofer este la scara! Cand iese in oras este sufletul petrecerilor din cluburile de renume (Kristal Glam, The Office). Pentru serile romantice prefera tot locatiile neconventioanale, cum ar fi restaurantele cu specific chinezesc sau mexican.

Pesti: Imaginatia este caracteristica lor dominanta. Le plac obiectele exotice, care ii fac sa viseze la locuri indepartate iar pentru o relaxare de lux prefera saloanele de masaj, unde pe langa sauna si masaj de relaxare se pot bucura de efectele aromoterapiei. Una dintre locatiile preferate ale Pestilor care nu tin cont de bani atunci cand vine vorba de persoana lor este Salonul Karma Masaj, care, pe langa masaj, aromoterapie si meloterapie ofera gratuit vizionare DVD, mini-bar si transport.

Multumim "magicienilor luxului" pentru recomandarile facute: Callessentially, RichOnly, Micri Gold.

Primeste prin e-mail horoscopul zilnic, creat de astrologi!

Tag-uri: , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr