Îţi displace o anumită activitate casnică? Ce spune acest lucru despre tine

Ştiai că rutina casnică îţi dă de gol personalitatea? Iată ce spun despre tine activităţile care îţi displac total atunci când vine vorba de curăţenie. 

curatenie

Îţi displace să curăţi litiera pisicii

Iubeşti pisicile, dar îţi displace să cureţi litiera, iar această activitate ţi se pare mai mult decât stresantă. Acest lucru divulgă despre tine faptul că eşti o persoană tolerantă cu ceea ce se întâmplă în jurul tău şi nu te deranjează atunci când cineva face un lucru nedrept în preajma ta. Ştii să treci mai departe cu uşurinţă peste probleme şi nu ai treaba cu ceea ce se întâmplă în curtea vecinului.

Îţi displace să cureţi cada

Când vine vorba de curăţatul căzii, îţi dai mereu ochii peste cap, iar asta arată că eşti genul de persoană căreia nu îi place să îşi facă planuri. De asemenea, eşti o fire spontană şi nu te-ar deranja dacă cineva ar rezolva problemele în locul tău.

Îţi displace să faci curat în dulap

Eşti o fire optimistă, asta spune despre tine faptul că nu îţi place să faci curat în dulap. În fiecare sezon trăieşti cu speranţa că la un moment dat lucrurile se vor schimba de la sine şi nu te sperie gândul că s-ar putea întâmpla ceva rău, pentru că vezi întotdeauna partea plină a paharului.

Îţi displace să speli vasele

Atunci când cineva vine în vizită şi găseşte chiuveta din bucătăria ta plină cu vase murdare, ar trebui să ştie despre tine că eşti o persoană creativă, care se bucură de tot ce o înconjoară şi care nu se sperie atunci când problemele se strâng.

Îţi displace să strângi frunzele

Acest lucru trădează o individualistă! Vecinii tăi ar trebui să se bucure pentru că te au alături, pentru că niciodată nu te vei duce pe capul lor pentru a le cere ajutorul. Te simţi confortabil în propria curte şi ţi se pare o pierdere de timp să te plângi.

Îţi displace să împachetezi hainele

Eşti o fire pragmatică. Pentru tine, rutina este de neconceput şi dezordinea din viaţa ta te face cu adevărat fericită. Îţi găseşti ideile bune mult mai uşor decât atunci când toate aspectele legate de viaţa ta sunt puse la punct. Eşti la fel de fericită atunci când ai o rochie călcată, cum eşti atunci când porţi una şifonată.

Îţi displace să cureţi frigiderul

Eşti o perfecţionistă şi nu faci niciun lucru decât dacă eşti sigură că poţi să îl faci ca la carte. Dacă nu îţi place să faci curat în frigider, poate ar trebui să înveţi să fii puţin mai blândă cu tine şi să nu mai fii mereu în priză.

Îţi displace să ştergi praful

Eşti o persoană realistă, aşa că eşti de părere că nu trebuie să te lupţi cu o situaţie care va reveni ori de câte ori va avea calea liberă. Mai mult decât atât, preferi să faci lucruri care îţi aduc satisfacţie pe termen lung, nu lucruri care pur şi simplu te mulţumesc pe moment.

Îţi displace să dai cu aspiratorul

Preferi să îţi petreci timpul liber având o activitate de pe urma căreia să îţi bucuri inima. Nu îţi place să faci ceva doar pentru că trebuie făcut, cu nu accepţi ideile preconcepute. Curăţenia poate fi amânată, la fel cum poţi amâna cu uşurinţă problemele vieţii.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep