Interpretarea viselor: Păianjeni

În timpul viselor, subconștientul tău scoate la iveală mai multe lucruri cu conotație, printre care creaturi înspăimântătoare și păianjeni.

Aceste insecte cu mai multe picioare, variază în dimensiune, număr și culoare, dar mereu au abilitatea de a crea pânze perfecte și de aceea reprezintă simbolul pentru creativitate și înțelepciune. Această idee este întărită și de prezența numărului 8 într-o formă sau alta, respectiv corpul lor este asemănător unui 8 sau au 8 picioare.

În folclor apar multe povești cu și despre păianjeni, deoarece aceștia sunt considerați creaturi spirituale și reprezintă obiectul fascinației pentru multe persoane, iar în vise, ei sunt identificați cu puterea feminină, astfel încât un păianjen din vis va fi echivalentul forței feminine din viața ta sau se va referi la o femeie care este răbdătoare și creativă, cu care ai o legătură puternică.

Ceea ce trebuie să descifrezi de fapt este reacția ta față de păianjen, dacă ți-e frică sau simți repulsie față de acesta, pentru că acest lucru înseamnă că așa se manifestă și în viața reală. Pe de altă parte, dacă nu pare o amenințare, înseamnă că cineva își aduce în viața ta energia feminină pozitivă.

Păianjenii sunt deștepți și creativi cu pânzele lor, acestea devenind o manifestare de artă tridimensională, care analizează atât imaginea de ansamblu cât și anumite detalii, iar dacă în visul tău dai peste un păianjen creativ, înseamnă că se ascunde chiar în tine această dorință de a te manifesta artistic. În acest caz, poți interpreta arahnida ca pe un semn că trebuie să faci ceva mai mult cu viața ta și să dai frâu liber imaginației.

Dacă visul tău include un păianjen care se târăște, înseamnă că faci eforturi și progrese semnificative către țelurile tale. Dacă acesta se cațără pe pereți, înseamnă că și tu înaintezi în viața ta personală, dar și în cea profesională, dar dacă se chinuie să avanseze, înseamnă că întâmpini anumite obstacole și trebuie să-ți schimbi tactica, dar să perseverezi.

Păianjenii din vise pot reprezenta un creator feminin, dar și maeștrii manipulării, a căror unic scop este să-și prindă prada, adică dacă vezi unul în propria plasă, indiferent de ipostază, trebuie să-ți examinezi viața. Ia în considerare toate situațiile în care te-ai regăsit în ultima vreme, pentru a-ți da seama dacă tu ești cea care vrea să câștige pe cineva de partea ei sau dacă cineva încearcă să te atragă într-o capcană.

Dacă vezi un păianjen care cade sau se lasă pe o coardă invizibilă și ești inconfortabilă în acea situație, atunci înseamnă că ai parte de ceva anxietate, chiar dacă nu vrei să recunoști, dar trebuie să o faci, dacă vrei să progresezi. Pe de altă parte, creatura agățată ar putea reprezenta faptul că ai treburi neterminate.

De asemenea, mai trebuie să iei în considerare dacă visul îți prezenta un păianjen otrăvitor sau amenințător, ceea ce ar însemna că cineva te amenință și în realitate sau că te simți forțată de împrejurări să faci un anumit lucru, pentru că altfel nu te simți în siguranță. Elimină așadar din viața ta forțele și oamenii negativi sau toxici, pentru a putea lăsa la iveală adevărata ta personalitate.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian