Intalniri pentru mamici, atelier de joaca si sprijin pentru adolescenti

De în Familie 17 feb 2010
Daca esti mamica unui micut intre 1 si 3 ani, ai un copil care merge la gradinita sau daca simti ca vrei sa iti imbunatatesti relatia dintre tine si copiii tai, ai sansa de a face aceste lucruri in aceasta primavara!
In aceasta primavara "Atelierul de joaca", care este adresat copiilor care se pregatesc sa mearga la gradinita sau au dificultati in adaptarea la gradinita si care urmareste cresterea capacitatii copilului de a se juca singur sau in compania unor copii sau adulti pe care nu-i cunoaste, isi redeschide portile. Intalnirile se desfasoara saptamanal, joi intre 16.00-17.30, iar costul este de 60 lei.

Grupul pentru mame si copii mici - se adreseaza mamelor cu copii intre 1-3 ani care doresc sa participe impreuna in cadrul unor activitati de joaca pentru a se apleca asupra relatiei cu copilul si a modului de exprimare in aceasta relatie. Intalnirile se desfasoara saptamanal, martea intre 10.00-11.30, iar costul este de 60 lei.

Cel de-al treilea program care se desfasoara se adreseaza relatiei parinte copil si se numeste "In Familie" si isi propune sa atinga cateva din situatiile de criza cu care se poate confrunta o familie (conflicte, tensiuni, violenta, despartire, separare, deces, traume, boala, doliu, gelozie, dificultati in relatia parinte-copil) si care pot avea consecine nebanuite: agresivitatea copilului in gradinita sau in scoala, esecul scolar, dificultati de adaptare, confuzie si dezorientare, conflictualitatea adolescentului.

Pentru mai multe detalii o puteti contacta pe Cristina Calarasanu, psiholog, fie la telefonul 0729752145, fie la adresa de mail [email protected]
Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 noi