Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Infractori celebri - Top vedete in conflict cu legea

De în Monden 8 noi 2011
In momentul in care devin faimoase, li se pare ca toata lumea este a lor, ca odata cu recunoasterea publica vine si un grad de imunitate iesit din comun. Vedetele au impresia ca, odata ce devin vedete, nu mai au aceleasi responsabilitati ca toata lumea si sunt protejate de "titlul" de vedeta.

Sisu

Tudor Sisu este jumatatea trupei "La Familia", trupa infiintata in 1994 alaturi de Dragos Gardescu (Puya). In 2003 Sisu este arestat pentru consum de droguri si este condamnat la 3 ani de inchisoare. In 2005 este eliberat conditionat, dar la doar 6 luni de la eliberare se intoarce in spatele gratiilor dupa ce asupra lui se gaseste o cantitate mare de droguri si petrece un an si jumatate in arest preventiv.  
In 2010 este condamnat la alti patru ani de inchisoare  pentru un alt dosar de trafic si consum de droguri si dupa ce este dat in urmarire in octombrie 2011, dupa doua zile cantaretul in varsta de 33 de ani se preda pentru a-si ispasi pedeapsa.

Simona Sensual

Simona Sensual se alatura persoanelor publice autohtone care au o adevarata problema in a respecta legea. Simona a fost prinsa de politie conducand cu permisul suspendat si nu o data ci chiar de doua ori. Ne-am fi asteptat ca dupa ce ti se  intampla o data, sa bagi la cap si sa nu se mai repete. Blonda risca 6 ani de inchisoare, dar s-a ales doar cu 3 luni cu suspendare.

Andrei Gheorghe

Relatia dificila cu politia a realizatorului tv a inceput in 2003, cand  a recunoscut in presa ca ar fi consumat droguri, ceea ce i-a adus o acuzatie de consum de droguri.

In 2008, Andrei Gheorghe este implicat intr-o altercatie cu doi politisti dupa ce este tras pe dreapta. Dupa 40 de minute in care a refuzat sa sufle in aparatul de etilotest si injurii aduse la adresa organelor de politie, Andrei Gheorghe are grija sa le multumeasca la plecare politistilor in stilul caracteristic si il scuipa pe unul dintre politisti pentru ca i-a retinut permisul auto.

Peripetiile omului de televiziune nu se incheie aici, in februarie 2010, este implicat intr-un accident rutier. Martorii au sustinut ca acesta dorit sa fuga de la fata locului, ceea ce ar fi putut sa duca la o acuzatie mai mare, dar s-a ales doar cu dosar penal.

Catalin Botezatu

In 1996 Catalin Botezatu era un designer renumit in Romania, dar dupa ce este acuzat de bancruta frauduloasa, fuge in Italia, unde este prins si incarcerat. Este extradat si petrece trei luni de zile dupa gratii in inchisoarea din Rahova. In biografia sa „Trei vieti. Pedeapsa”, Catalin vorbeste despre aceasta cumpana a vietii sale si a marturisit ca si-a dorit sa se sinucida.

Ilie Nastase

In iunie 2011 este prins la volan conducand cu o alcoolemie de 0,40 la mie ceea ce l-a lasat fara permis auto pentru trei luni pe celebrul tenismen. Numai ca gestul politistilor nu a fost tocmai intemeiat pentru Ilie Nastase, potrivt purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, nu a avut o atitudine tocmai prietenoasa, ceea ce i-a adus si o sanctionare pentru tulburarea linistii publice.

Conflictele cu legea par sa fie o problema de familie, pentru ca si partenera lui Ilie, Brigitte Sfat, nu este tocmai straina de problemele cu legea. In 2003, Brigitte era patroana unui club din Timisoara si a fost arestata pentru privarea de libertate impreuna cu alte trei persoane a unui manager de club pe care l-au obligat sa le dea cinci mii de euro. Aceasta a ispasit trei ani de inchisoare, in 2006 fiind eliberata conditionat.

 

Celebritati certate cu legea


Sursa foto: showbizz.ro, adevarul.ro, catalinbotezatu.ro

Charlie Sheen

Actorul este un "prieten" vechi al politistilor, inca din anii '90 acesta avea probleme cu legea. A fost internat pentru supradoza in mai 1998, iar timp de una an de zile a fost in eliberare conditionata.

Dar, pe langa raul pe care si l-a facut lui, si-a ranit si sotia, in decembrie 2009, Charlie Sheen a fost arestat pentru asalt asupra sotiei sale, Brooke Mueller. A fost cercetat in libertate in aceeasi seara, dupa ce a platit 8500 de dolari. In august 2010, actorul a pledat vinovat pentru asalt. A trebuit sa execute 30 de zile intr-un centru de reabilitare si sa participe la 36 de ore la un curs de controlare a furiei.

Nicole Richie

In februarie 2003, vedeta a fost arestat in Malibu pentru posesie de heroina si detinerea unui carnet de conducere suspendat. La trei ani mai tarziu, in decembrie 2006, aceasta a fost din nou arestata de catre politie pentru ca nu a indeplinit termenii valizi ai testului de sobrietate. Aceasta a fost acuzata ca a condus sub influenta alcoolului. Atunci a recunoscut ca a fumat marijuana si a luat niste pastile, Vicodin, inaintea incidentului. Vedeta a fost vazuta conducand in directia opusa traficului. Dupa acest incident, Nicole Richie a participat intr-un program de 18 luni de educare a tinerilor impotriva consumului de alcool in timpul sofatului.

Macaulay Culkin

Dupa ce a terminat de filmat pentru "Richie Rich", a luat o pauza de noua ani, iar in 2004 au inceput, din nou sa apara vesti despre amuzantul si adoratul blondin de la Hollywood: a fost arestat pentru posesie de marijuana, Xanax si somnifere, pastile pentru care nu avea reteta. Pe data de 17 septembrie 2004, actorul a fost arestat in Oklahoma pentru posesie de 17.3 grame de marijuana, 16.5 miligrame de Alprazolam si 32 miligrame de Clonazepam, pentru care a fost trimis la inchisoare si a fost nevoit sa se interneze intr-un centru de dezalcoolizare, plus o amenda de 540 de dolari. De atunci a mai aparut in Saved! si serialul de pe postul NBC, Kings.

Lindsay Lohan

Una dintre vedetele care in prezent au un caz deschis la judecatoria din California, Lindsay a avut mai multe probleme cu legea. In mai 2007, vedeta a fost arestata pentru ca a condus sub influenta alcoolului si i-a fost gasita cocaina in masina. I-au fost date 45 de zile la un centru de reabilitare, iar la 10 zile dupa executarea acestora, vedeta a fost arestata din nou cu aceeasi acuzatie. Avea un carnet de conducere suspendat, era in stare de ebrietate si in pantaloni, politistii i-au gasit cocaina. Lindsay a incercat sa ii convinga ca pantalonii nu erau ai ei.

In ianuarie 2008, se zvonea ca actrita ar fi furat o haina de blana in valoare de 11.000 de dolari de la Masha Markova, in tip ce se afla la un eveniment privat in New York. La fel, in 2009 in timpul unei sedinte foto pentru ELLE UK, Lindsay a pozat cu o colectie de bijuterii Dior, bijuterii care au fost declarate furate si cu care a fost pozata vedeta, respectiv cu o pereche de cercei cu diamante. Bijuteriile disparute erau in valoare de 400.000 de dolari.

Iar acum, Lindsay Lohan inca este in proces pentru acuzatia de furt a unui colier in valoare de 2.500 de dolari.

Paris Hilton

In septembrie 2006, artista a fost arestata pentru ca a condus sub influenta alcoolului, iar carnetul i-a fost suspendat in luna noiembrie a aceluiasi an.

Un an mai tarziu, in ianuarie 2007, Paris a fost oprita de politie pentru ca avea carnetul de conducere suspendat. La nicio luna mai tarziu a fost prinsa din nou de catre politie sub aceeasi acuzatie, conducand cu o viteza mare intr-o anumita zona a orasului Los Angeles.

Desi a trebuit sa stea 35 de zile intr-o inchisoare de femei, i-au fost schimbati termenii acuzatiei vedetei, acesteia fiindu-i permis sa fie sub arest la domiciliu timp de 40 de zile.

In august 2010, actrita si cantareata a fost din nou arestata pentru suspiciune de posesie de cocaina. Desi, punguta de cocaina i-a cazut din geanta chiar in fata politistului, ulterior acesta si-a schimbat declaratia spunand ca s-ar fi putut sa fie un pachet de gume de mestecat. Vedetei i s-au impus 200 de ore de munca in folosul comunitatii, eliberare conditionata si sub supraveghere timp de un an si o amenda de 2000 de dolari. Dar asta nu e tot, in luna septembrie a aceluiasi an cele doua mostenitoare a imperiului Hilton nu au fost primite in Japonia din cauza acuzatiilor de posesie de droguri.

Celebritati certate cu legea

Sursa foto: hilaryshepherd.com, hollywooddame.com, allieiswired.com, theage.com.au, judiciaryreport.com, thehiphopconsultant.com, clarkmillerpub.com

George W. Bush

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii, a fost condamnat pentru ca a condus sub influenta alcoolului in 1976. Politicianul avea la vremea aceea 30 de ani si a fost prins de autoritati in Kennebunkport, Maine. Pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, Bush a platit o amenda de 150 de dolari, iar permisul de conducere i-a fost suspendat temporar.

Mel Gibson

A fost prins la volan dupa ce consumase bauturi alcoolice in 2006. Actorul a fost oprit de politie dupa ce depasise limita de viteza si a fost arestat dupa ce a picat proba etilotestului. A fost eliberat pe cautiune in schimbul sumei de 5.000 de dolari. Ulterior a fost obligat sa se inscrie intr-un program destinat dependentilor de alcool pentru o perioada de 3 luni si sa se prezinte la intalnirile Alcoolicilor Anonimi pentru un an de zile, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioada de 90 de zile.

Geri Halliwel

Fosta membra a grupului Spice Girls a dovedit ca in spatele artistei se ascunde o impatimita a vitezei. Dupa un interviu acordat revistei Top Gear, pasiunea cantaretei pentru viteza si tamponari a devenit cunoscuta. In 2000, artistei i-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei regulamentare in timp ce conducea un Aston Martin.

Bill Gates

A fost acuzat pentru nerespectarea regulilor de circulatie si pentru ca a condus fara permis in iarna lui 1977. Bill Gates se afla la momentul respectiv la volanul unui Porche. Potrivit unor rapoarte intocmite de organele de politie din Albuquerque, New Mexico, Bill Gates mai fusese arestat de cel putin doua ori inainte de evenimentul din 1977, pentru ca a condus fara permis si a depasit viteza regulamentara. Purtatorul de cuvant al Microsoft declara ca Bill Gates isi aminteste de incidentele respective si adauga ca "Este cunoscut faptul ca in tinerete, Bill nu a fost un sofer foarte disciplinat." Pe langa incidentele din New Mexico, in 1989, Bill Gates a intrat pe mana politiei din cauza suspiciunii de conducere sub influenta alcoolului. Nu are un cazier tocmai curat, dar asta nu l-a impiedicat pe Bill Gates sa ajunga unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

Sean Combs (P. Diddy)

A fost acuzat de posesie de arme si bunuri furate. In seara in care a fost arestat, Puff Diddy se afla impreuna cu iubita sa, Jennifer Lopez, intr-un club din Bronx, cand in jurul orei 3 a.m. a avut loc o altercatie, urmata de focuri de arma. Cei doi, impreuna cu bodyguardul si soferul, au plecat de la locul incidentului intr-un Lincon Navigator. Politia a oprit vehicului dupa ce soferul nu a respectat culoarea rosie a semaforului. Politistii au gasit pe scaunul din fata un pistol furat si i-au luat pe cei patru pasageri in custodie. Puff Diddy i-a oferit soferului 50.000 de dolari si un inel cu diamant pentru a declara ca pistolul gasit de politisti este de fapt al lui. In cele din urma, pe langa posesie de arme, a fost adaugata si acuzatia de tentativa de mita.

Se pare ca procesul prin care a trecut artistul l-a determinat sa isi schimbe pseudonimul din "Puffy" in "P. Diddy". La vremea respectiva, Sean Combs declara: "M-am schimbat, m-am maturizat. Toata treaba asta m-a facut sa privesc lucrurile altfel."

Celebritati certate cu legea

Hugh Grant

Este binecunoscut marele scandal mediatic cu Hugh Grant care a fost prins in timp ce se "bucura" de serviciile platite ale unei prostituate. Actorul britanic a fost surprins de politisti in propria masiana. Acestia au observat ca se intampla ceva ciudat intr-un autoturism parcat pe o strada frecventata de "dame de companie" si mare le-a fost mirarea sa-l gaseasca pe Hugh Grant.

Mike Tyson

Alta vedeta certata rau cu legea este Mike Tyson. El a incalcat de mai multe ori legea, dar cea mai serioasa acuzatie care i-a fost adusa este cea de de viol. De asemenea, firea lui violenta din ring i-a adus deseori probleme. El a fost arestat si pentru ca a muscat din urechea unui adversar pe ring sau ca a lovit niste motociclisti dupa un accident de masina.

R. Kelly

Cantaretul care s-a auto-intitulat "Cel mai mare R n B/Rap artist din lume”, R. Kelly, a fost si el certat cu legea. Vedeta a ajuns in fata instantei pentru ca a fost acuzat de o fapta deosebit de grava: pedofilie. El a fost acuzat ca a filmat timp de 26 de minute scene interzise cu o adolecenta de 13 ani.

Eddie Murphy

Celebrul actor de comedie este, se pare, in viata de zi cu zi, nu atat de glumet cat pare a fi pe micile ecrane. El a fost acuzat ca, inarmat cu un cutit, a jefuit un barbat care isi lua linistit masa de pranz intr-un restaurant.

Mick Jagger

Este deja cunoscut faptul ca vedetele rock nu se impaca atat de bine cu legea. De aceea, poate nu este o surpriza ca faimosul Mick Jagger a ajuns si el in spatele gratiilor. In 1972 solistul trupei The Rolling Stones a fost arestat pentru ca a atacat un politist.

Vedete certate cu legea pg 4

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

adriana (09.11.2011, 14:56)
cine a spus despre acesti oameni ca sunt vedete?prin ce sunt atat de vedete?mi se face sila!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr