Hummus cu usturoi verde

In Reţete de 14 noi 2018

Când vei vedea cât de ușor se prepară hummusul în casă, nu vei mai vrea niciodată să cumperi de la magazin.

Timp: 25 min
Dificultate: Redusă
Porţii: 12
Ingrediente:

1/3 cană usturoi verde, 1 conservă năut, 1 lingură și jumătate tahini, 4 linguri ulei de măsline extra virgin,  1/2 linguriță chimion, 1 linguriță zeamă de lămâie, 1/4 cană apă, sare de mare

Mod de preparare:

1. Se toacă rondele mici usturoiul și se scurge conserva de năut de apă.

2. Se adaugă toate ingredientele în robotul de bucătărie și se mixează până se obține o pastă omogenă.

3. Se adaugă apă încălzită, dacă mai este nevoie sau dacă se preferă o pastă mai subțire.

4. Se servește imediat, la temperatura camerei și se păstrează la frigider 1-2 zile.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 dec