Horoscopul atracţiei: MAGNETUL care te ajută să atragi bărbaţii, în funcţie de zodie

Află care este acel magnet pe care astrele ţi l-au dăruit pentru a suci minţile bărbaţilor, în funcţie de zodia în care te-ai născut!

Berbec

Bărbaţii sunt atraşi de nativele din zodia Berbecului pentru că par mereu sigure pe ele, indiferent de situaţie. Deşi au dubii uneori, emană o energie de tipul "ştiu ce fac, ai încredere în mine", ceea ce îi încântă pe cei din jur. Spre deosebire de alte semne zodiacale, nativele din zodia Berbecului îmbrăţişează schimbarea, aventura şi necunoscutul. Sunt partenere extraordinare, atât în cuplu, cât şi în relaţii platonice sau profesionale, pentru că reuşesc să te scoată constant din rutină.

Taur

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Taurului pentru că acestea nu permit nimănui să le folosească pe post de preş. În timp ce unii preferă să evite conflictul şi să lase impresia că nu suferă de pe urma conflictului cu cei din jur, nativa din zodia Taurului va face scandal şi va pretinde respectul pe care ea şi cei dragi îl merită. În plus, nativa din zodia Taurului este extrem de protectoare când vine vorba de cei dragi.

Gemeni

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Gemenilor pentru că acestora nu le este teamă de idiosincrazii. Se contrazic singure tot timpul şi sunt bine văzute graţie acestui lucru. Nu le este teamă să recunoască dacă au greşit, fiindcă oricum îşi schimbă constant părerea. Asta le face să fie deschise la minte şi pot vorbi despre absolut orice subiect, întrucât au fost, la un moment dat, interesate de acel aspect. Iar dacă nu au auzit până în acel moment de subiectul propus de un potenţial partener, cu atât mai bine!

Rac

Bărbaţii sunt atraşi de nativele din zodia Racului pentru că sunt sensibile şi iubitoare. Nimeni nu poate iubi cu intensitatea pe care o exprimă nativa din zodia Racului. Este o romantică incurabilă, care îşi exprimă sentimentele în cele mai suprinzătoare moduri.

Leu

Bărbaţii sunt atraşi de nativele din zodia Leului pentru că sunt entertaineri creativi, cu o atitudine care frizează isteria, transformându-i în prietenul preferat, de la care pornesc toate amintirile frumoase. Plictiseala nu există în compania lor, fiindcă reuşesc să presare fiecare moment din viaţa lor cu sesiuni zdravene de hohote de râs.

Fecioară

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Fecioarei pentru că acestea au tendinţa de a-i transforma pe cei din jur în oameni mai buni. Aceste native reuşesc să le arate partenerilor că a fi "om mare" nu e chiar atât de greu şi că viaţa este mai frumoasă fără drama procrastinării sau a unui buget neechlibrat. Sunt acele partenere şi prietene pe care părinţii şi le doresc pentru copiii lor, genul de om care te părăsesc într-o formă mai bună decât cea în care te-au găsit.

Balanţă

Bărbaţii sunt atraşi de nativele din zodia Balanţei pentru că sunt ascultătoare atente. Sunt umărul perfect pe care poţi plânge, pentru că ştiu cum să evalueze orice situaţie şi oferă sfaturi excelente. Sunt cele care te ajută să scrii acel mesaj menit să aplaneze un conflict pe plan personal sau profesional. În plus, sunt genul de partener alături de care poţi face planuri pentru a îmbunătăţi orice situaţie.

Scorpion

Bărbaţii sunt atraşi de nativele din zodia Scorpionului pentru că au o fire intensă şi un comportament ameţitor. Dacă poţi pune mâna pe un Scorpion, vei afla ce înseamnă să fii în centrul atenţiei cuiva care este capabil să îşi ucidă propriile ambiţii personale şi profesionale doar pentru a-şi dovedi sentimentele pentru partenerul de cuplu.

Săgetător

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Săgetătorulu pentru că acestea le permit să fie ei înşişi, fără procese de conştiinţă. Sunt genul de femei care sunt frumoase în oricare moment al zilei, indiferent dacă au apucat să se aranjeze sau nu, fiindcă sunt pline de viaţă şi orice clipă petrecută în compania lor este ca o vacanţă binemeritată.

Capricorn

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Capricornului pentru că au o limbă ascuţită, ceea ce le face partenere extraordinare de conversaţie. E drept că sunt necruţătoare, însă sunt o companie ideală atunci când ai avut o zi proastă la birou şi vrei să-ţi verşi năduful fără pic de cenzură.

Vărsător

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Vărsătorului pentru că sunt mereu deschise şi capabile să accepte noi perspective. Sunt originale şi de cele mai multe ori îţi prezintă tot soiul de noi activităţi care ajung, în cele din urmă, să îţi placă atât de mult încât să le incluzi în lista proprie de interese.

Peşti

Bărbaţii se simt atraşi de nativele din zodia Peştilor pentru că sunt acea parteneră tăcută, pe care te poţi baza şi în care ai încredere, ştiind că îţi este loială până în pânzele albe.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 aug