Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop ianuarie 2020 - Şanse MAJORE pentru Taur, Leu şi...

Horoscop ianuarie 2020: Fiecare zodie va avea parte de schimbări, mai mari sau mai mici, atât pe plan profesional, cât şi personal. Află ce provocări ţi-au pregătit pentru luna ianuarie 2020 în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta!

Horoscop ianuarie 2020 Berbec

În luna ianuarie, Berbecii sunt o forţă de neoprit. Vei avea multe de rezolvat în această perioadă, însă vei reuşi în stilul caracteristic. Astrele recomandă să îţi începi anul scăpând de orice problemă rămasă din anul ce a trecut, pentru a lăsa loc de evoluţie în următoarele luni ale lui 2020.

E timpul să scapi şi de obiceiurile nesănătoase, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Stabileşte o şedinţă cu şefii pe la mijlocul lunii, pentru a discuta despre performanţele tale. Vei afla astfel ce ai de îmbunătăţit şi vei căpăta mai multă încredere în forţele proprii, în urma unei evaluări pozitive.

Spre finalul lunii ai timp liber pentru a te reconecta cu cei dragi. Îţi vei vindeca răni mai vechi şi trebuie neapărat să găseşti noi modalităţi de relaxare.

Horoscop ianuarie 2020 Taur

După greutăţile din 2019, noul an este perioada în care tu vei străluci. În ianuarie, eşti în lumina reflectoarelor, aşa că trebuie să fii în cea mai bună formă. Deşi ai emoţii, pregăteşte-te să cunoşti mulţi oameni noi şi interesanţi. Schimbă-ţi garderoba şi poate îţi faci şi o programare la salon pentru o schimbare de look.

Este o lună perfectă pentru nativele din zodia Taurului, în care îşi pot etala calităţile, bucurându-se de foarte multă atenţie din partea celor din jur.

Pot apărea ocazii de a participa la evenimente profesionale şi ai face bine să te prezinţi, fiindcă ai şansa de a-ţi face noi relaţii.

Ai grijă, totuşi, să nu iei nimic personal la locul de muncă. Fă-ţi treaba cât mai bine posibil şi lasă-ţi acţiunile să vorbească. Ajută-i pe cei care au nevoie şi fă-te utilă pe cât posibil.

Spre finalul lunii s-ar putea să cunoşti pe cineva care îţi va schimba perspectiva asupra vieţii. Va avea loc o schimbare surprinzătoare, pe care astrele recomandă să o primeşti cu braţele deschise.

Horoscop ianuarie 2020 Gemeni

Luna ianuarie aduce pentru Gemeni o serie de îndoieli şi multă incertitudine. Vei fi tentată să pui totul sub semnul întrebării. Încearcă să controlezi pe cât posibil felul în care reacţionezi în urma acestei situaţii. Nu lăsa îndoiala să te facă să stagnezi. Asumă-ţi riscuri calculate şi gândeşte bine înainte să acţionezi.

În prima săptămână a lui ianuarie ai putea să încerci să rezolvi ceva ce ai amânat până acum. Poate o programare la medic sau o discuţie cu cineva drag?

Vei fi tentată să faci o achiziţie considerabilă luna aceasta şi astrele recomandă să o faci în cea de-a doua săptămână din ianuarie. Ideal ar fi să nu intri în datorii pentru a face această achiziţie.

Pe plan amoros va trebui să fii tu cea care face primul pas. Astfel îţi vei recăpăta încrederea în forţele proprii şi vei reduce la tăcere vocile pline de îndoială care nu-ţi dau pace luna aceasta.

Pe 17 şi 22 ianuarie vei avea parte de surprize plăcute, însă trebuie să fii atentă pentru a profita de oportunităţile care apar.

Horoscop ianuarie 2020 Rac

Ianuarie va fi o perioadă relativ haotică pentru Raci, mai ales la locul de muncă. Încearcă să nu laşi panica şi agitaţia din jur să te afecteze şi concentrează-te pe a-ţi face treaba cum poţi mai bine. S-ar putea ca spre sfârşitul lunii să te gândeşti dacă mai vrei să faci acelaşi lucru pentru tot restul anului.

Pluto este de vină pentru tot haosul care pare să se prăbuşească asupra ta în toate aspectele vieţii. Însă unele episoade haotice pot fi benefice, întrucât elimină anumite blocaje de care te-ai tot lovit. Aşadar, gândeşte-te că toată agitaţia îţi va aduce schimbări pozitive în cele din urmă. Haosul adus de Pluto poate fi, de multe ori, o oportunitate deghizată. În timp ce ceilalţi aleargă disperaţi încolo şi încoace, tu vei avea parte de o îmbunătăţire semnificativă pe plan financiar.

Pentru a scăpa de tornadă, îndreaptă-ţi atenţia către cei dragi, mai ales spre mijlocul lunii. Astrele recomandă să reiei legătura cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp.

Horoscop ianuarie 2020 Leu

Vei începe anul ştiind exact cine eşti şi ce vrei. Tot ce ţi-ai dorit este la o aruncătură de băţ şi tot ce trebuie să faci este să întinzi mâna pentru a prinde oportunităţile. Ai încredere în tine şi în ideile care îţi vin la începutul lunii ianuarie.

La locul de muncă vei culege roadele muncii depuse în ultimele luni. Nimic din ce ai făcut nu va trece neobservat, iar spre mijlocul lunii ianuarie vei primi şi o recompensă. Nu te lăsa pe tânjeală, însă! Profită de atmosfera pozitivă pentru a le arăta celor din jur că poţi mai mult. Această atitudine va face diferenţa şi pe plan financiar. Continuă să economiseşti, însă poţi profita de moment pentru a te răsfăţa puţin.

Atenţie la sănătate pe la mijlocul lunii ianuarie. S-ar putea să ai câteva probleme care te vor speria puţin. Nu amâna o vizită la medic. Vei fi în regulă dacă acorzi atenţia cuvenită acestor mici inconveniente.

Ai grijă să nu iei personal reacţiile celor dragi în această perioadă. Sunt stresaţi şi nimic din ce fac sau ce zic nu are legătură cu tine. Încearcă să afli de ce au nevoie şi oferă-le sprijin în loc să cauţi rost de ceartă. Ba mai mult, fii tu cea care face primul pas şi contactează pe cineva de la care n-ai mai auzit veşti de ceva vreme. Cu siguranţă va aprecia o mână de ajutor din partea ta.

Horoscop ianuarie 2020 Fecioară

Soarele iese pe strada ta în ianuarie şi vei culege, în sfârşit, roadele eforturilor depuse în ultimele luni. Va fi o perioadă presărată cu recompense de tot soiul, ceea ce îţi va oferi un plus de motivaţie.

Vei fi vedetă la locul de muncă şi poate că va trebui să preiei proiecte noi sau poate să te implici în activităţi de voluntariat. Astrele îţi pregătesc şi o mărire de salariu, aşa că programează o întâlnire cu şefii pe această temă în ianuarie. Dacă cumva faci vreo greşeală în această perioadă, asumă-ţi responsabilitatea pentru ceea ce ai făcut, învaţă-ţi lecţia şi treci mai departe.

Dacă eşti singură, pe 9 ai putea cunoaşte pe cineva care să îţi trezească interesul pe plan amoros. Nu va fi o legătură care să se sudeze din prima, însă până pe data de 18 ţi se va confirma dacă relaţia are vreun viitor sau nu.

În ceea ce priveşte sănătatea şi forma fizică, vei avea numai surprize plăcute. Fie vei observa că încep să se topească kilogramele în plus care te-au chinuit anul trecut, fie vei sesiza că pielea ta arată mai sănătoasă decât oricând, cert este că te vei simţi mai bine în pielea ta în general la început de an, iar asta nu poate decât să te bucure.

Horoscop ianuarie 2020 Balanţă

Lucrurile încep să se aşeze pentru tine şi vei fi nerăbdătoare să faci o primă mişcare în noul an. Vei constata că cei din jur te văd într-o lumină nouă. Ai încredere în ceea ce primeşti ca feedback de la cei din jur şi profită de noile relaţii pe care astrele ţi le scot în cale ca urmare a acestei schimbări de perspectivă.

În prima săptămână din ianuarie trebuie cu orice preţ să te faci văzută şi să le arăţi celor care nu te cunosc încă prea bine că eşti deosebită. Viaţa ta socială va înflori în această perioadă. Îţi vei face chiar şi câţiva noi prieteni.

În ceea ce priveşte sănătatea, tot ce ai de făcut este să îţi ţii greutatea sub control. La mijlocul lunii ianuarie este un moment propice pentru a începe o nouă dietă.

Horoscop ianuarie 2020 Scorpion

Este o perioadă a transformărilor pentru Scorpioni şi nu este vorba despre schimbări la nivel de look, ci o serie de transformări interioare. S-ar putea să te sperie puţin, însă este o situaţie favorabilă, din care poţi învăţa foarte multe.

Poţi profita de luna ianuarie pentru a te documenta, pentru a te înscrie la cursuri sau chiar pentru a te întoarce la şcoală. Important este să găseşti modalităţi în care te poţi îmbunătăţi. Identifică-ţi lipsurile şi fă o cercetare amănunţită cu privire la slăbiciunile tale.

Pe plan social, vor apărea numeroase persoane care să îţi sublinieze calităţile. Ia în considerare ce ţi se spune şi primeşte ajutorul, de oriunde ar veni el. Cei apropiaţi îţi vor fi profesori în această perioadă şi ai face bine să-i asculţi, chiar dacă nu te simţi confortabil în această postură.

Pe finalul lui ianuarie vei observa îmbunătăţiri pe plan financiar. Fii cu ochii in patru pentru că vor apărea oportunităţi pentru a-ţi rotunji bugetul.

Horoscop ianuarie 2020 Săgetător

În ianuarie s-ar putea să nu vezi foarte clar drumul, însă trebuie neapărat să înaintezi cu paşi siguri către ţelurile pe care ţi le-ai setat pentru acest an.

Începând cu jumătatea lunii ianuarie va trebui să te asiguri că pe plan profesional te îndrepţi în direcţia corectă. Chiar dacă nu ştii care este acea direcţie, tot ar trebui să încerci să avansezi către o poziţie care să îţi aducă mai multă bucurie. Nu se pune neapărat problema unei schimbări de job, însă ai nevoie de ceva care să te motiveze.

Vei resimţi o anxietate legată de situaţia financiară, însă te vei mai linişti începând cu jumătatea lui ianuarie. La mijlocul lunii poate apărea o ocazie de a face bani şi ai face bine să îi pui deoparte pentru zile negre.

Pe plan amoros, vei simţi că ai găsit persoana potrivite. Nu va fi un scenariu cu surle şi trâmbiţe, însă această persoană îţi va trezi cu siguranţă interesul. În plus, vei mai cunoaşte în această perioadă câteva persoane care vor juca un rol important în viaţa ta.

Horoscop ianuarie 2020 Capricorn

Alinierea lui Pluto cu Saturn şi Mercur îţi va aduce un plus de energie şi pozitivism în ianuarie. Preia toată acea energie suplimentară şi foloseşte-o în avantajul tău.

Va fi o lună destul de ciudată în ceea ce priveşte relaţiile personale. În context social, vei fi observată de toţi cei care îţi taie calea, iar dacă vrei să faci neapărat o impresie bună într-un anume cerc de cunoştinţe, acum e momentul. Cei din jur te vor găsi interesantă şi atrăgătoare, graţie energiei furnizate de alinierea astrelor.

Nici Capricornii nu scapă de o oarecare anxietate legată de latura financiară în ianuarie. Nu vei fi direct afectată de o gaură în buget, însă te vei găsi adesea în postura de salvator pentru cei care au probleme cu banii. Încearcă, pe cât posibil, să cheltui cât mai puţin pe divertisment şi alte nimicuri, astfel încât să nu apelezi la economii.

Horoscop ianuarie 2020 Vărsător

În timp ce restul lumii se chinuie să gestioneze haosul general, Vărsătorii vor vedea în asta numai oportunităţi. Vei fi extrem de relaxată, aşa cum eşti de obicei, iar asta te va ajuta să treci cu bine de perioada tulbure.

Încearcă să te relaxezi la început de lună, înainte de a da piept cu problemele cotidiene. Ideal ar fi ca în acest timp să îţi faci un plan de bătaie. Gândeşte-te care este cel mai important lucru pe care vrei să îl schimbi anul acesta şi notează-l.

Începând cu jumătatea lui ianuarie, ar trebui să încerci să găseşti un nou proiect la care să lucrezi sau pur şi simplu să munceşti puţin mai mult, pentru a te face observată.

Pe plan personal, vei avea dificultăţi în a-i convinge pe cei apropiaţi să iasă din carapace şi să petreacă timp alături de tine. Nu o lua personal, pentru că fiecare se confruntă cu probleme în această perioadă. Foloseşte-te de această perioadă pentru a acţiona pe cont propriu.

Horoscop ianuarie 2020 Peşti

Astrele te vor ajuta să te mişti chiar dacă tu nu prea ai chef de aşa ceva. Profită de mâna de ajutor şi foloseşte-o pentru a aborda chestiuni de care ţi-era oarecum frică. În curând vei prinde viteză şi te vei întreba de ce ai stat atât de mult pe gânduri.

În prima săptămână din ianuarie va trebui să te ocupi de treburi pe care le-ai amânat, fie că este vorba despre o vizită la doctor sau de faptul că trebuie să faci câteva schimbări prin casă. Odată ce ai rezolvat chestiunile restante, vei prinde curaj.

Pe plan profesional s-ar putea ca astrele să te îndrume într-o nouă direcţie. Poate fi vorba despre ceva ce a fost de multă vreme sub nasul tău, dar nu ai fost suficient de atentă pentru a o observa.

Pe plan personal, poate ar fi o idee bună să pleci urechea la ce îţi spun cei dragi. Vor să te ajute şi poate că ar fi bine să îi laşi. Sunt şanse mari ca o discuţie deschisă cu cineva apropiat să te ajute să-ţi dai seama că tu eşti cel mai mare obstacol în calea propriului succes.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar