Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Horoscop: De ce te îndrăgosteşti MEREU de cine NU trebuie, în funcţie de zodie

Odată ce ţi s-au aprins călcâiele, şansele de a evita situaţia în care te alegi cu o inimă frântă scad considerabil. Astrele te ajută să identifici greşelile pe care le faci atunci când îţi alegi un potenţial partener, astfel încât să găseşti bărbatul potrivit, alături de care să ai parte de povestea de dragoste la care ai visat.

Berbec

Dacă eşti născută sub acest semn zodiacal, mai mult ca sigur te arunci cu capul înainte fără să analizezi situaţia. Eşti impulsivă şi te laşi ghidată de instincte, însă nu faci mereu alegerile potrivite. Greşeala ta este că, imediat ce simţi fluturi în stomac, eşti dispusă să faci orice pentru partener. Pentru a evita să ai inima frântă, lasă lucrurile să decurgă de la sine, nu le mai grăbi.

Taur

Dacă eşti născută sub semnul zodiacal al Taurului, mai mult ca sigur eşti atrasă de tot ce e frumos, mai ales atunci când vine vorba despre bărbaţi. Greşeala ta este că te laşi fermecată de aspectul fizic al unui bărbat şi nu acorzi atenţie celorlalte aspecte. Ai face bine să fii raţională şi să nu te laşi luată de val, altfel te vei trezi, după ce fluturii din stomac dispar, lângă un individ pe care nu îl recunoşti.

Gemeni

Gemenii vor pe cineva cu care să discute ore în şir pentru că au nevoie să fie ascultaţi şi înţeleşi. Din păcate, greşeala ta este că eşti atrasă intelectual de un bărbat şi omiţi lipsa atracţiei sexuale. Pe termen lung, lipsa acestei atracţii îţi va crea probleme serioase chiar dacă, în primă fază, nu conştientizezi importanţa atracţiei fizice.

Rac

Nativii din această zodie au nevoie să fie răsfăţaţi. Aşadar, îşi doresc un partener care să îi facă să se simtă iubiţi, protejaţi şi speciali. Drept urmare, cea mai comună greşeală a acestora este că sfârşesc prin a îşi alege un partener posesiv şi manipulator. Fii foarte atentă la detalii şi nu te lăsa păcălită.

Leu

Nativilor din zodia Leului le place drama. Le plac artiştii, aventurile şi tipurile de personalităţi care îi distrează şi totodată îi inspiră. Leilor le place să râdă şi apreciază copilul din persoana pe care o iubesc. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care tinde să aleagă din prima oamenii care au personalităţi extraordinare, chiar dacă sunt distractivi, dar nu sunt tocmai cei mai responsabili. NU rămâne blocată în resentimente deoarece alegi să îţi dai întâlnire cu o astfel de persoană, iar în cele din urmă ajungi să ai chiar tu grijă de acea persoană.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioarei nu se joacă, iar uneori această trăsătură poate fi cea care le provoacă o mare "cădere". Iar când spunem că "nu se joacă", nu ne referim la faptul că nu se distrează. Fecioarele sunt oameni serioşi, cărora le place să aibă parteneri amoroşi la fel de serioşi. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care pare serios şi perfect la prima vedere, deoarece în căutarea unui bărbat care să îţi ofere un sprijin, s-ar putea să dai peste un tip obsedat de muncă sau peste cineva care este mult prea serios, precum bărbatul Fecioară. Ai o slăbiciune pentru parteneri care arată bine "pe hârtie", însă nu uita că Fecioarele au tendinţa de a se stabili la casa lor cu un singur partener. Ai grijă să nu te îndrăgosteşti de cine nu trebuie, pentru că bărbaţii Fecioară caută stabilitatea.

Balanţă

Nativilor din Balanţă nu le place să fie singuri. Ei vor să se aşeze la casa lor şi să construiască un cămin alături de cineva care îi iubeşte şi vor, la rândul lor, să fie iubiţi de acel cineva. Balanţelor le plac oamenii pasionaţi, precum artiştii. Însă NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care are tendinţa de a frânge inimile celor dragi, de a fi extrem de gelos, indecis sau căruia îi place să controleze totul. Ai o slăbiciune de a sta prea mult timp alături de aceşti oameni. Însă nu lăsa nevoia de a avea un partener sau o relaţie să umbrească adevăratul comportament al Balanţei.

Scorpion

Nativilor din zodia Scorpion le place să se joace în plan amoros şi sunt cunoscuţi pentru preferinţa lor de a avea relaţii sexuale fără să se ataşeze emoţional de cel de lângă ei. Nu este vorba că Scorpionii nu îşi doresc iubire, doar că este nevoie de foarte mult timp pentru ca aceşti nativi să ajungă în acel punct al relaţiei. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care îţi arată că nu se supără dacă aveţi parte de tone de partide incendiare de sex pe parcursul acestui drum lung şi anevoios al construirii unei relaţii. Nu face şi tu greşeala de a construi o relaţie bazată pe sex. Însă chiar dacă ai o slăbiciune pentru partenerii cu mult sex-appeal, nu fi reticentă şi implică-ţi inima mai mult în relaţie.

Săgetător

Nativii acestei zodii sunt aventurieri singuratici, cărora deşi le place să fie independenţi şi să aibă parte de spaţiu de manevră, le lipseşte dragostea şi atenţia unui partener de nădejde. NU face greşeala de a începe o relaţie cu cineva care îţi oferă atât de multă libertate încât poţi ajunge să fii distant. Ai o slăbiciune pentru parteneri amuzanţi, plini de viaţă, însă poţi ajunge astfel într-o relaţie cu un individ imatur, care îţi promite aventuri de neuitat şi ajunge în cele din urmă să te calce pe nervi.

Capricorn

Capricornii sunt maturi şi vor un partener pe măsură. Vor căuta mereu pe cineva care să contribuie activ în cadrul cuplului, atât din punct de vedere emoţional, cât şi emoţional. Dacă nu vrei să te alegi cu o inimă frântă, NU face greşeala de a lăsa dorinţa de stabilitate să intervină în calea nevoilor tale. Oricât de mult ai dori să crezi că pragmatismul este suficient pentru un trai liniştit, ai nevoie şi de romantism pentru a fi cu adevărat fericită. Relaţia de cuplu nu îţi aduce satisfacţii dacă ia mereu forma unei colaborări profesionale, iar dacă pui confortul şi stabilitatea pe primul plan, cu asta te alegi în cele din urmă.

Vărsător

Vărsătorilor le plac ciudaţii, iar dacă persoana de lângă tine nu are ceva special, tinzi să te distanţezi din punct de vedere emoţional. Pe cât de repede te aprinzi, pe atât de rapid îţi trece. Dacă vrei să nu te alegi cu inima frântă, NU face greşeala de a alege un partener pe care crezi că îl poţi schimba, lăsându-te orbită de personalitatea lui interesantă, trecând astfel cu vederea aspecte majore, cum ar fi un comportament abuziv.

Peşti

Nativii din zodia Peştilor trebuie să se ferească de o mulţime de potenţiale greşeli, fiindcă sunt romantici incurabili. Eşti atât de credulă atunci când ţi se aprind călcâiele, încât ai putea să nu iei în considerare aspecte precum dependenţa de droguri, lipsa unui loc de muncă sau alte probleme majore pe care potenţialul partener le poate avea. Dacă vrei să eviţi situaţia în care te alegi cu o inimă frântă, NU te implica într-o relaţie până nu analizezi în mod obiectiv situaţia. Cântăreşte calităţile şi defectele potenţialului partener şi încearcă să obţii un echilibru între ceea ce îţi place la el şi capacitatea lui de a-ţi satisface nevoile.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr