Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Horoscop amoros: Afla cum stai cu dragostea in urmatoarele doua luni!

De în Dragoste & Sex 24 ian 2012
Esti curioasa ce iti rezerva astrele pentru viata amoroasa in urmatoarele luni? Astrologul Minerva iti dezvaluie!

Berbec

Luna februarie

Luna aceasta viata sentimentala si emotionala seamana cu un adevarat montagne-rousse, impulsurile jupiteriene si saturniene va sprijina sa exprimati tot ceea ce simtiti si adauga un plus de seriozitate, mai de graba, partenerului de viata decat voua, asa ca va veti simti obligati sa va ascultati partenerul/a pentru a putea sa gasiti un echilibru intre ceea ce vreti voi si obligatiile cotidiene. Chiar daca nu va confruntati acum, cu aceste probleme, o masura de siguranta in plus nu strica! Conceptul vostru despre dragoste sporeste ca importanta prin intrebari pe care vi le puneti si raspunsuri pe care le dati si care sa va permita sa fiti mai aproape de a va materializa idealurile decat credeti.

Luna martie

Venus va incurajeaza sa cautati si sa gasiti mai multa intelegere care sa va netezeasca aspiratiile si visele vis-a-vis de partenerul de viata si chiar despre celalalt sex, in general. Dialogul este extrem de recomandat si de instructiv in acelati timp, de ce? Pentru ca va permite sa gasiti elementele lipsa din puzzel-ul interior, sa asezati totul acolo unde trebuie si sa nu va obsedeze ideea daca relatia se consolideaza sau nu. Daca, insa, traiti o poveste de dragoste complicata, va sugerez sa lasati un pic lucrurile sa se aseze, apoi sa le analizati cu foarte mult calm, veti vedea ca si partenerul/a va fi mai clar in exprimarea aândurilor si mai stapan pe natura sentimentelor sale.

Taur

Luna februarie

Veti intalni mai frecvent dragostea, iar inima va bate parca cu ceva mai multa usurinta decat anul trecut, dar va va lua mai mult timp ca sa le traiti la dimensiunea lor reala, sa le cultivati si sa le pastrati. Si luna aceasta, aspectele lui Jupiter isi vor da mana pentru a va face mai comunicativi, mai afectuosi dand expresie plastica dorintelor voastre interioare. Veti trai intens si veti gusta din plin momentele pe care le traiti in mod direct! Asta va imbogateste paleta de experiente si va aduce mai aproape de visele voastre, veti deveni constienti de faptul ca ati dat dovada de lipsa de optimism si de credina in propriile forte. Si veti constata, in cele din urma, ca visele voastre nu sunt atat de departe de realitate!

Luna martie

Aspectele lui Uranus si ale lui Jupiter pot spori a increderea dvs. in viata si in iubire. Daca sunteti singuri, luna aceasta aveti toate sansele sa va maturizati afectiv, sa intelegeti ca parte din vina v-a apartinut si din acel moment pasiunea poate intra in viata voastra pe negandite, fara compromise, dar cu emotivitate crescuta. Oricare ar fi starea voastra pregatiti-va sa va cufundati complet in lumea sentimentelor. Singurul punct nevralgic, tendinta de a evita sa va comportati cum simtiti si sa nu luati in seama starile schimbatoare de spirit a partenerului/ei tau/ta. Cu cat veti fi mai maleabili cu atat baza afectivitatii voastre se va largi mai mult.

Gemeni

Luna februarie

Patima si glamourul au intrat in viata voastra pe usa din fata. Impulsurile planetare care domnesc in cer vor trezi in voi o nevoie intensa de dragoste si care ar trebui sa concilieze nevoia voastra de echilibru, in acelasi timp. Daca ati fost intr-o situatie sentimentala mai ciudata, dragostea va va cauta pe negandite, asta pentru a simplifica datele si a merge direct la esenta. Pentru a alunga iluziile mai usor, nu trebuie decat sa aveti mai multa incredere in bunul simt, logica, si mai ales adevar. Atentie la minciuna pentru ca orice afirmatie este verificabila si veti simti pe pielea voastra ce inseamna sa inoti in ape tulburi. Acum duplicitatea nu va este de niciun folos.

Luna martie

Iubitii vostri va crediteaza cu mai multa incredere decat anul trecut pe vremea asta, ceea ce va permite sa invatati mai multe despre faptul ca exista reactii pe care, uneori, chiar daca nu le intelegeti, sa le luati ca atare. Se pare ca v-ati saturat de complicatii in dragoste, de finaluri care nu sunt intotdeauna cele asteptate sau cele mai fericite si decideti ca nu mai aveti timp de pierdut cu tatonarile, ceea ce dovedeste ca impulsurile venusiene va sunt benefice. Ele aduc oportunitati excelente si va fac seducatori fara pereche. Daca deja sunteti angajati intr-o relatie, Venus va sprijini si va facilita cat mai multe schimburi de idei, va stimula dialogul, va aduce calmul in viata voastra.

Rac

Luna februarie

Iubirea care anul trecut va ridica si va cobora de la cer la pamant cu foarte mare repeziciune, acum este ancorata in emotionalitate si faptul ca e sigura va da certitudinea sa mergeti mai departe. Cu toate acestea v-ati putea confrunta cu lipsa de timp, de disponibilitate sau de vointa daca va trebui sa puneti punct unor relatii care nu mai sunt functionale, iar aceasta finalitate va trebui sa o sustineti cu toata puterea. Aceasta atitudine va va permite sa vedeti perspectiva obligatiilor intr-o relatie dintr-un unghi cu totul nou. Partenerul va poate fi si prieten si confident si persoana care sa va inteleaga cel mai bine.

Luna martie

Luna aceasta nu ezitati sa spuneti lucrurilor pe nume, chiar si atunci cand este vorba despre situatii pe care le percepeti drept ridicole. Vorbiti fara a face apel la judecati de valoare asupra a ceea ce simtiti, simplu si direct. Venus va va impinge la complicitate mai mult decat ati crede si de aceea va va fi foarte greu sa vorbiti despre intimitatea voastra. Ar fi de dorit un efort in aceasta directie, sunt lucruri ale caror decenta nu surclaseaza puterea cuvintelor. Pentru cei singuri, se prefigureaza intalniri captivante si stabile pe termen lung. Este ceea ce as numi sufletul pereche.

Leu

Luna februarie

Viata sentimentala curge si luna aceasta lin, cautati fiorul inedit de saptamani si luni de zile si tot nu ati gasit ce doriti. Clar ati evoluat din punct de vedere afectiv. Influxurile astrale va sustin inca de la inceputul anului, va inucrajeaza sa probati noi efecte ale seductiei care, fiti siguri, nu va lasa indiferent pe nimeni. Limbajul inimii este imposibil de eludat asa ca va simtiti excelent in propria voastra piele, caci, fara a va arunca cu praf in ochi, foarte multe aspecte ale problemelor voastre personale vor avea solutie luna aceasta. Libertatea de exprimare in directia unei mai mari autenticitati va caracteriza atitudinea voastra si va va aduce mai multa liniste interioara. 

Luna martie

Veti invata ceva mai multe despre voi cu cat va veti identifica mai mult cu valorile majore in care credeti si ati dori ca si cel de langa voi sa se identifice cu ele. Cu toate acestea va sugerez, pentru ca relatia sa fie cat mai deschisa, sa lasati loc schimbului de idei si dialogurilor de profunzime. Este perioada ideala pentru intalnirea de destin despre care am amintit, indiferent de starea voastra interioara. Rabdarea va va fi recompensata de emotiile spontane carora nu vei stii cum sa le faceti fata. Daca ati fost in stand-by pana acum, lucrurile se vor precipita. Unii dintre voi vor fi foarte atrasi de ideea de casatorie.

Fecioara

Luna Februarie

Unii ati fost plecati in calatorii, de placere, de studii sau in interes de serviciu, asa ca este cazul sa veniti si la sentimente mai bune si sa vedeti ca viata voastra afectiva are nevoie de o schimbare, mai ales ca Marte isi cam face parte in semnul vostru si va impulsioneaza sa spuneti pas exact atunci cand nu trebuie. Oricum sunteti decisi sa carmiti barca sentimentala spre oceanul iubirii pentru o mai lunga perioada de timp dar mai ales pentru aprofundarea relatiei, astfel indoielile voastre se pot confirma sau infirma, dupa caz, si veti stii ce sa faceti. Ce este insa important este sa nu fiti nici prea posesiv, nici prea critic. Nu mai mult decat este necesar.

Luna Martie

Pentru cupluri incepe o noua etapa a relatiei, cu destul de multe provocari, cu destul de multe deziluzii si incercari, este purgatoriul prin care trebuie sa treceti ca sa puteti merge mai departe. Periodic veti avea parte de asemenea tratamente. De asemenea, este un moment care deschide drum spre evolutie ori involutie, de voi depinde. Pentru cei care sunt singuri asteptati-va ca dragostea la care sperati sa debuteze printr-o prietenie, numai bine ca sa consolidati momentele de complicitate si sa le canalizati catre trairi mai profunde. Prietenii va sunt aproape si chiar ar dori sa mijloceasca ceva pentru voi. Spuneti-le sa se abtina.

Balanta

Luna Februarie

Balantele care sunt indragostite si iubesc cu adevarat, luna aceasta vor fi pe val. Nimic nu va fi pe primul plan in viata lor decat relatia pe care o construiesc, ceea ce nu au mai facut ei de multa vreme, si vor fi foarte receptive la dorintele celuilalt, ceea ce le va spori imaginea in ochii iubitului/ei. Va fi o perioada de intense trairi, care se vor amplifica in lunile urmatoare si totul pleaca din nevoia lor de sensibilitate, armonie, nevoia de intimitate si contactul cu alte persoane, in sens larg. Intr-adevar, sentimentele lor, afectiv si emotional, le va permite sa descopere cine sunt cu adevarat.

Luna Martie

In Martie, circumstantele au tendinta de a le dezvolta si amplifica trairile si sentimentele; vor atrage mai usor oameni si virtualii parteneri care corespund cu personalitatea lor reala dincolo de aparente. Afectivitatea lor in crestere ii incurajeaza sa ia startul plecand de la tonul pe care il da diapazonul sensibilitatii cu care isi traiesc relatiile apropiate. In timp ce incearca sa se localizeze pe sine printre ceilalti, pacea care le-a coborat in suflete le va permite sa simta pe deplin intensitatea relatiei. Totusi vor trebui sa aleaga clar incotro vor duce relatia, sa nu se lase dusi de val chiar de tot.  

Scorpion

Luna Februarie

Profitati de faptul ca iubitul/a va incredinteaza cele mai ascunse secrete ca nu stiti cand veti apuca sa o mai faceti. Libidoul lor este de invidiat daca ne gandim cata pasiune pun ei in tot ceea ce fac si mai ales atunci cand este vorba despre dragostea trupeasca. Si stiu sa ii faca pe iubitii lor sa se dezinhibe, ceea ce, cred eu, este formidabil. V-as sugera sa fiti totusi atenti la excese. Intimitatea voastra nu mai este intimitate atata timp cat Scorpionul se insinueaza in existenta voastra. Iar daca ai acces in coltisoarele cele mai intime ale sufletului lor inseamna ca simt ceva pentru tine!

Luna Martie

In martie vor fi literalmente un vartej de pasiune. Isi vor transforma pasiunea poate in cel mai important capitol din viata si care se va constitui din pagini menite sa descrie ceea ce simt cu adevarat. Sensibilitatea lor va deschide cele mai nebanuite usi. Multe se vor schimba in viata alesului/ei daca un Scorpion se indragosteste de ei. Vor trebui sa raspunda si la intrebari importante privind viata lor, dar la fel de bine, se pot deschide ei insisi spre iubire. Este interesant ce face dragostea dintr-un Scorpion, niciodata nu va spune deschis te iubesc, dar in fiecare clipa alesul sau aleasa vor simti ca sunt iubiti asa cum nu au fost niciodata in viata lor.

Sagetator

Luna Februarie

Luna aceasta atitudiniile si expresiile voastre vor deveni si mai sincere, iar actiunile - mult mai emotionale. Unii vor fi saturati de iubire, altii abia acum vor incepe sa-i simta efectele cu adevarat. Daca doriti sa fructificati o relatie printr-o casatorie, faceti-o repede pana nu se intra in Postul Pastelui, atmosfera este deosebit de armonioasa. Pentru voi, nu doar acest aspect este important, ci faptul ca va doriti o persoana sincera alaturi de care sa va puteti bucura de lucrurile simple din viata. Ca o atentionare, nu tot ce este bland, atent, diplomat, va este loial!

Luna Martie

Aceasta perioada este favorabila dragostei, cu toate transformarile radicale din viata voastra, date de schimbarea statutului social. Sa fiti atenti ca sunt destui care inca incearca sa va destabilizeze emotional. Nu plecati urechea la ce auziti! Nu lasati pe nimeni si nimic sa va tulbure sau sa agite in vreun fel sentimentele voastre numai si numai ca sa rupeti relatia. Atentie la cei/cele pe care le-ati respins pentru ca vor face totul sa va deturneze de la bunele intentii. Este o luna in care bunele intentii nu fac casa buna nici cu sinceritatea si nici cu caracterul unora.

Capricorn

Luna Februarie

In februarie, viata afectiva poate sa se releve in culori noi, pastelate, sensibilizate, cu nevoie imperioasa de exprimare. Eventualele dificultati vis-a-vis de comunicarea cu partenerii vostri parca au disparut in neant. Cu toate acestea, o anume lipsa de intelegere ar putea aparea. De aceea, comunicarea deschisa intre voi are un rol fundamental. Rabdarea va va influenta in mod pozitiv, va contribui, de asemenea, la reducerea dezacordurilor dintre voi cu privire la relatia voastra si astfel sa va permita sa pastrati armonia. Daca va aflati intr-o situatie indecisa, atunci mai asteptati!

Luna Martie

Alternanta momentelor de euforie cu momentele de indoiala se suprapun; nu reprimati impulsurile si pasiunea, doar asa va puteti permite sa consolidati legaturile cu partenerii vostri, care vor fi mult mai dispusi sa va asculte. Oricum, sunteti capabili de multiple schimbari. Va doriti liniste, va doriti sa iubiti, nu va faceti iluzii, ci dimpotriva cautati solutii care sa va ajute sa iesiti din impas. Abia spre sfarsitul lunii veti intelege lucrurile care acum va par nebuloase la partenerii vostri. Totul este sa aveti incredere ca timpul le va rezolva pe toate, nu trebuie sa disperati.

Varsator

Luna Februarie

Intalnirile care vor avea loc in aceasta luna va vor ajuta sa va realizati planurile. Daca sunteti singur, atunci este luna in care veti intalni dragostea si, pentru voi, dragostea la prima vedere nu este un mit. Influenta lui Neptun va face sa gasiti oportunitati unde va asteptati mai putin si sa imbinati planul afectiv cu cel material, adica dragostea si banii, lucru care, cred eu, va aduc cu picioarele pe pamant si va vor supune vointa la un test deloc magulitor: ce vreti, banii sau iubirea? De voi depinde ce veti alege!

Luna Martie

In martie veti simti nevoia sa fiti irezistibili pentru a gasi ceva pe placul vostru si cu care sa va confruntati partenerii, in cazul ca aveti unul. Daca sunteti singuri, incercati sa nu provocati furtuni in paharul cu apa ca s-ar putea sa suportati consecinte dintre cele mai neplacute si tot ce credeati a fi stabil si sigur se poate narui intr-o clipa. Va vor ajuta sa o scoateti la capat prietenii si tot ei vor fi cei care va vor deschide ochii asupra a ceea ce credeati iubire pierduta. Pe de alta parte, este o perioada benefica sa puneti in aplicare schimbarile la care va tot ganditi de mai bine de 5 ani pentru a lasa iubirea sa patrunda in sufletele voastre asa cum doriti!

Pesti

Luna Februarie

Luna aceasta relatia voastra poate cunoaste o dimensiune speciala si asta datorita magnetismului vostru de neegalat. Pe de alta parte, insa, disonanta cu Saturn din Balanta va trezi in subconstientul vostru teama ca veti fi respinsi, teama care are radacini adanci in trecutul indepartat. Daca nu vreti sa intrati in detalii, veti simti nevoia de a va asigura ca cei dragi sunt de incredere si va veti deschide sufletul. De asemenea, daca doriti sa faceti anumite schimbari in relatie, acum este timpul sa o faceti. Nu trebuie decat sa puneti la punct toate detaliile inainte de a trece la actiunea propriu-zisa. Daca sunteti singuri, este posibil sa aveti unele intalniri romantice care va vor face sa navigati prin locuri exotice. Nu veti regreta!

Luna Martie

Aceasta este perioada ideala pentru a va exprima mai mult decat oricand, veti merge dincolo de aparente si veti cauta compania celor care sunt cu adevarat sinceri, pentru a beneficia pe deplin de lucrurile bune din viata de zi cu zi, dar, mai ales, pentru a redescoperi pasiunea.
Se intrezaresc noi intalniri de suflet. Ati putea fi mai diplomati dar, in acelasi timp, si mai autentici decat oricand. Doamnele sunt favorizate sa antameze o relatie de suflet cu tot ce implica partea de intimitate sau o relatie de prietenie, care in timp se poate transforma intr-o relatie de dragoste. Vor fi capabile sa aduca in viata de cuplu elemente constructive pentru a-si imbunatati performantele.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

KARINA (29.01.2012, 19:28)
Imi place ideea....voi urmari cu interes noile previziuni ale Minervei - pe care de altfel - le apreciez f. mult.
Răspunde-i
vio vio (27.01.2012, 01:13)
Foarte buna idee sa realizati un horoscop special pentru viata sentimentala!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar