Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Horoscop 2020: Află ce surprize îţi aduce horoscopul anului 2020, în funcţie de zodia ta.

Horoscop 2020 Berbec

Va fi un an relaxat în mare parte pentru Berbeci. Pot apărea schimbări semnificative, însă numai dacă îţi doreşti acest lucru şi acţionezi în acest sens.

Pe plan amoros, vei avea parte de stabilitate în relaţia cu partenerul de cuplu şi vei uita de traumele trecutului. Ce trebuie să ţii minte în 2020 este că trebuie să gândeşti mult şi bine înainte să vorbeşti. Impulsivitatea îţi va aduce numai neplăceri. Ai grijă mai ales în perioada în care Mercur este retrograd. Pentru nativii Berbec care nu au un partener este recomandat să iasă mai mult în oraş cu prietenii, fiindcă astfel şi-ar putea găsi pe cineva. Locurile în care te aştepţi mai puţin să găseşti dragostea sunt cele în care poţi descoperi oameni surprinzători. Concentrează-te pe a găsi pe cineva cu care ai foarte multe lucruri în comun. Recomandarea astrelor în ceea ce priveşte relaţiile personale este să investeşti cât mai mult, fiindcă primeşti din partea celor dragi exact ceea ce oferi.

În ceea ce priveşte cariera, vei avea parte de stabilitate pe plan profesional. Dacă vrei să avansezi, va trebui să depui ceva mai mult efort decât până acum. Se poate întrevedea şi o schimbare de job, în cazul în care simţi că te-ai plictisit. Dacă ai un hobby, concentrează-te asupra lui, fiindcă ţi-ar putea deschide uşi în ceea ce priveşte cariera şi ţi-ar putea aduce un posibil job care să-ţi placă.

Banii îţi vor ajunge pentru cele necesare şi pe alocuri vei avea mai mult. Încearcă să cheltui pe lucruri care te vor ajuta să economiseşti sau chiar să faci bani suplimentari pe termen lung.

În ceea ce priveşte sănătatea, te vei simţi excelent dacă vei petrece mai mult timp în aer liber în 2020. Energia vitală va avea fluctuaţii, însă ce poţi face tu în acest sens este să te implici în cât mai puţine episoade dramatice.

Horoscop 2020 Taur

Anul 2020 aduce multe schimbări în viaţa nativilor din zodia Taurului. Cel mai probail vei reuşi să ajungi acolo unde ţi-ai propus, dacă îţi dozezi energia şi acţiunile aşa cum trebuie. Concentrează-te pe ce ai de făcut şi nu lăsa nimicurile să îţi distragă atenţia.

Viaţa amoroasă ţi se va stabiliza în 2020. Vei găsi armonia dorită în relaţia cu partenerul şi ar fi bine să încerci să-ţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat de la această relaţie. Deşi schimbările îţi răpesc senzaţia de confort, te vor ajuta pe termen lung. Vor apărea mai degrabă schimbări subtile pe plan personal. Dacă eşti singură, ar putea fi un an bun pentru a-ţi dezvolta abilităţile de relaţionare cu sexul opus. Cu şarm şi o atitudine plăcută poţi ajunge departe.

Ai grijă şi de relaţia cu prietenii şi familia. Încearcă să înlocuieşti impulsivitatea cu subtilitatea. Poţi ajuta multă lume fără a părea că încerci să îţi impui punctul de vedere.

Cariera depinde foarte mult de comportamentul tău pe plan profesional. Va fi un an plin, încărcat cu tot soiul de activităţi şi evenimente. Vei fi stresată pe alocuri, aşa că încearcă pe cât posibil să îţi pui creativitatea la treabă pentru a ieşi din situaţiile care te apasă.

În ceea ce priveşte banii, nativii din zodia Taurului trebuie întâi să acopere găurile din buget făcute anul trecut şi abia apoi să se gândească la noi investiţii.

La capitolul sănătate, străduieşte-te să faci alegerile corecte, chiar dacă durează ceva mai mult până se sedimentează obiceiurile sănătoase. Ţine-ţi dieta sub control şi încearcă pe cât posibil să faci mai multă mişcare.

Horoscop 2020 Gemeni

Anul 2020 aduce un nou inceput pentru Gemeni. Dacă plictiseala îţi dă târcoale de ceva vreme, acum e momentul să încerci ceva nou. Dacă simţi că ritmul în care decurg lucrurile e prea alert, atunci renunţă la ceea ce nu-ţi prieşte şi fă-ţi o nouă rutină. Orice e posibil în 2020, aşa că fă ceea ce îţi place şi nu face compromisuri, fiindcă anul acesta este un an bun pentru nativii acestei zodii.

Viaţa amoroasă a gemenilor se intensifică în 2020. Dacă anul trecut te-ai cam plictisit, pregăteşte-te pentru o relaţie ceva mai condimentată cu partenerul de cuplu. Dincolo de intimitate, vei avea parte de dragoste şi compasiune în relaţia de cuplu. Încercaţi lucruri noi şi încercaţi să nu vă certaţi din nimicuri. Cu toate că apar schimbări, încearcă să nu ai aşteptări prea mari de la partenerul de cuplu şi alege să discuţi pe larg atunci când apar diferenţe de opinie.

Nu uita de prieteni! Vei fi oarecum distrasă şi asta se va vedea în felul cum se va contura viaţa socială în 2020. Rezervă-ţi timp şi pentru prietenii apropiaţi, pentru că relaţiile se pot deteriora în timp.

În ceea ce priveşte cariera, anul acesta vei lucra mai bine individual decât în echipă. Superiorii vor avea aşteptări mai mari de la tine anul acesta şi va trebui să munceşti din greu, într-un ritm alert. Chiar dacă vei fi stresată, încearcă să acţionezi pozitiv în situaţii tensionate, fiindcă astfel vei creşte în ochii şefilor.

Nu va trebui să îţi faci griji în privinţa banilor anul acesta. Vei avea suficienţi cât pentru cele necesare şi ceva în plus pentru distracţie. E nevoie de un strop de echilibru, însă nu vei fi nevoită să strângi cureaua pentru a te descurca.

Dacă vrei ca sănătatea ta să nu aibă de suferit în 2020, va trebui să te străduieşti puţin mai mult. Dacă ai nevoie să slăbeşti, nu mai amâna acest lucru şi începe să fii mai atentă la alimentaţie. Ai grijă şi la sănătatea psihică, odihneşte-te şi dă-i minţii timp să proceseze ceea ce te frământă. În rest, ai grijă să îţi antrenezi mintea pentru a putea lua cele mai multe decizii.

Horoscop 2020 Rac

În 2020 vei învăţa foarte multe despre tine însăţi observându-i atent pe cei din jur. Poate că îţi vei aminti de copilul din tine, poate că vei fi inspirată să găseşti dragostea din nou sau poate că pur şi simplu vei găsi un coleg care să te inspire pe plan profesional. Pot apărea numeroase schimbări în 2020 şi totul depinde doar de tine şi de cum priveşti lucrurile.

Anul acesta vei găsi armonia dorită în relaţia de cuplu. Romantismul va pluti pur şi simplu în aer, iar partenerul va aprecia cu siguranţă noua ta atitudine. Dacă eşti singură, poate că ar fi mai bine să îţi rezervi timp pentru a-ţi da seama ce vrei de la o relaţie înainte să te implici din nou. Odată ce ţi-ai dat seama, ai undă verde la căutat. Ai şanse mari în 2020 să găseşti pe cineva cu aceleaşi pasiuni şi convingeri. Astrele te avertizează că ai putea chiar să găseşti dragostea în compania unui prieten. Important este să fii pretenţioasă şi să nu laşi de la tine. Astrele te îndeamnă să cauţi, să cercetezi mult ca să alegi bine.

Pe plan profesional pot apărea conflicte. Nu înseamnă neapărat că te vei certa cu colegii sau superiorii, dar ar putea apărea situaţii în care vei vedea totul ca pe o competiţie. Trebuie să munceşti mai mult dacă vrei să avansezi în 2020. Nu vor exista consecinţe neplăcute dacă nu răspunzi provocărilor, însă dacă nu o faci, scad şi şansele de succes.

Vei avea noroc la bani în 2020, spun astrele. Ba chiar vei putea pune deoparte o sumă frumuşică. Un hobby ar putea să îţi aducă venituri neaşteptate.

Energia vitală variază pentru Raci în 2020, însă pentru ca sănătatea să ni aibă de suferit, este indicat să faci multă mişcare. Lipsa de activitate este cea care îţi va dăuna cel mai mult anul acesta, determinându-ţi metabolismul să-ţi joace feste.

Horoscop 2020 Leu

Pentru Lei, anul 2020 este despre dezvoltare personală. Vei avea multă energie şi o vei putea distribui în mod egal între avansarea profesională şi dezvoltarea relaţiilor sociale. Creativitatea ta va fi şi ea la cote maxime, aşa că profită de ea pentru a-ţi atinge ţelurile. Poţi obţine tot ce îţi doreşti dacă încerci suficient de mult anul acesta.

Apar schimbări pe plan personal, fie că este vorba de relaţii amoroase sau de altă natură. Posibil să ai probleme de cuplu dacă nu ţi-ai găsit încă partenerul ideal şi pot exista conflicte chiar dacă eşti mulţumită de relaţia pe care o ai în prezent. Ai două opţiuni: încerci să rezolvi problemele sau laşi totul în urmă. Vei încerca să afli mai multe despre partenerul de cuplu anul acesta, ceea ce poate duce la rezultate bune sau dezastruoase, în funcţie de percepţia ta asupra acestor noi informaţii. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei simţi mai împlinită alegând relaţii de scurtă durată în loc să îţi iei un angajament pe termen lung anul acesta. Dacă cumva ţi se aprind călcâiele după vreun prieten, însă, ai face bine să eviţi dezvoltarea unei relaţii amoroase cu acesta. O astfel de legătură nu aduce nimic bun. Atenţie la relaţia cu cei dragi! Va fi de datoria ta să le ridici moralul şi să fii sufletul petrecerii atunci când cei apropiaţi sunt trişti şi debusolaţi.

La locul de muncă vei fi mai atentă decât oricând. Deşi te vei confrunta cu o serie de episoade enervante, activitatea în sine va decurge ca pe roate. Astrele recomandă să îţi faci prieteni printre colegi şi superiori, pentru a avea parte de stabilitate şi pentru a obţine ceea ce îţi doreşti mai uşor.

Astrele recomandă să economiseşti mai mult anul acesta. Concentrează-te asupra bugetului şi ai mai multă grijă decât în anii precedenţi, încercând să investeşti în oportunităţi care ţi-ar putea aduce venituri suplimentare.

În ceea ce priveşte sănătatea, este recomandat să încerci lucruri noi, care vor fi benefice atât pentru psihic, cât şi pentru corpul tău. Alege noi modalităţi de a face mişcare şi include noi ingrediente sănătoase în dieta de zi cu zi. Atenţie la lipsa de somn! Dacă nu te odihneşti suficient, vei avea parte de probleme de sănătate în 2020.

Horoscop 2020 Fecioară

Nu te aşteaptă mari schimbări faţă de 2019 în anul care vine. Asta nu înseamnă, însă, că nu îţi poţi îmbunătăţi anumite aspecte ale vieţii de zi cu zi, chiar dacă totul pare să stagneze.

Dacă pe plan amoros ai avut parte de lucruri bune anul trecut, atunci ai noroc şi în 2020. Dacă totul decurge conform planului, nu vei avea nevoie să schimbi nimic din ce faci. Menţine starea de fapt şi vei avea numai de câştigat. Schimbările nu-ţi vor aduce oricum beneficii prea mari, chiar dacă te dai peste cap pentru a schimba scenariul. Astrele recomandă să gândeşti mult şi bine înainte să vorbeşti în relaţia cu cei apropiaţi, pentru a evita multe potenţiale probleme.

Pe plan profesional, schimbările pe care le-ai făcut în 2019 vor avea efecte şi în 2020. Situaţia nu se va schimba prea mult, dar sunt şanse să vezi lucrurile ceva mai clar şi să te poţi concentra mai bine. Foloseşte-te de abilităţile native pentru a avea succes la locul de muncă.

În ceea ce priveşte banii, Fecioarele îşi vor îmbunătăţi abilităţile de gestionare a bugetului. Asta înseamnă că vei avea suficienţi bani pentru a pune deoparte o sumă frumuşică.

Sănătatea ta va depinde de cât de multă mişcare faci şi de cum îţi gestionezi energia. Nu îţi testa limitele anul acesta şi respectă-ţi rutina de îngrijire, fiindcă altfel vei avea parte cel mai probabil de neplăceri.

Horoscop 2020 Balanţă

În 2020, viaţa Balanţelor va fi mai uşoară decât de obicei. Vei avea mai puţine responsabilităţi şi mai mult timp la dispoziţie pentru a face lucrurile care îţi plac. Un hobby sau chiar mai multe îţi pot aduce multe satisfacţii în 2020.

Pe plan amoros, poţi da uitării problemele trecutului. Ai şanse mari ca relaţia de cuplu să atingă un punct ideal de armonie. Însă nu uita lecţiile învăţate anul trecut, fiindcă te vor ajuta să eviţi neplăcerile şi în 2020. Tendinţa generală a Balanţelor este aceea de a căuta să deţină cât mai mult controlul în relaţia de cuplu.

În ceea ce priveşte cariera, vei avea tendinţa de a munci mai mult decât de obicei. Lasă, totuşi, loc şi pentru un hobby care îţi poate aduce surprize neaşteptate. Astrele recomandă să iei pauze chiar dacă nu te simţi obosită. O încetinire de ritm poate fi benefică uneori. Caută-ţi parteneri de încredere, pentru că munca în echipă dă roade mai bune pentru tine anul acesta.

La capitolul finanţe, bugetul nu va mai fi la fel de bogat ca anii trecuţi. Cheltuielile neaşteptate ţi-ar putea face o gaură semnificativă în buget, aşa că încearcă pe cât posibil să economiseşti. Lasă risipa pe final de an.

Astrele recomandă să te concentrezi asupra sănătăţii şi să îţi gestionezi cu grijă energia suplimentară resimţită la începutul anului. Nu lăsa lenea să te încurce şi fă-ţi un program bine pus la punct de mişcare. În ceea ce priveşte dieta, renunţă pe cât posibil la zahăr şi alimente grase.

Horoscop 2020 Scorpion

În 2020 vei simţi că ai scăpat în sfârşit de trecut şi că eşti liberă să iei noi decizii, să dai curs unor noi provocări. Va fi un an bun, cu multă energie şi bucurie, aşa că profită din plin!

Pe plan amoros, lucurile stau cam ca în 2019, însă vei avea parte de un plus de pasiune pe alocuri. Dacă eşti singură, trebuie să acţionezi rapid dacă viaţa îţi scoate în cale un potenţial partener. Dacă eşti deja într-o relaţie, îţi va fi dificil să iei unele decizii. Vei simţi că totul se desfăşoară într-un ritm mult prea rapid şi ţi se va părea că nu ai niciodată destul timp pentru toţi cei dragi. Important este să încerci! Relaxarea este cheia majorităţii problemelor tale, iar dacă apar chestiuni serioase, gândeşte-te bine la consecinţele acţiunilor tale!

Pe plan profesional, 2020 nu va fi un an tocmai productiv. Cel mai probabil te vei plictisi. Dacă simţi că te plafonezi, acţionează cu mare grijă, pentru că astrele nu încurajează o schimbare de job anul acesta. Dacă totuşi vrei să încerci, ai grijă să nu cazi din lac în puţ.

Cu banii nu vei avea probleme, dar ai grijă să îţi plăteşti toate datoriile la timp.

În ceea ce priveşte sănătatea, Scorpionii vor avea mai multă energie în 2020. Foloseşte primele luni ale anului pentru a-ţi echilibra puţin dieta. Acest lucru te va ajuta să îţi reglezi metabolismul şi te va feri de probleme pentru tot restul anului.

Horoscop 2020 Săgetător

Încrederea în sine va fi la cote maxime în 2020 pentru nativii Săgetători. Acest aspect te va ajuta în numeroase situaţii din viaţa de zi cu zi. Încearcă să rezolvi ce probleme au rămas din 2019 cât mai repede posibil. Este un an ideal pentru a curăţa greşelile trecutului, pentru un viitor mai bun. Va trebui să fii răbdătoare, sociabilă şi îndrăzneaţă în 2020 dacă vrei ca acţiunile tale să aibă impactul scontat.

Vei căuta, cel mai probabil, o schimbare de ritm în ceea ce priveşte viaţa amoroasă în 2020, fie că eşti singură, fie că ai deja o relaţie stabilă. Dacă nu ai pe nimeni, caută pe cineva nou în loc să apelezi la vechi cunoştinţe, foşti parteneri sau prieteni. Dacă eşti deja într-o relaţie, s-ar putea să aibă loc o despărţire dacă nu eşti deloc mulţumită de cum decurg lucrurile. Însă dacă totul decurge conform planului, puteţi trece la următorul nivel. Dacă vrei să îi convingi pe cei dragi să ia decizii anul acesta, fă-o într-un mod sensibil şi nu îţi impune prea mult punctul de vedere.

Pe plan profesional vei înregistra mari progrese în 2020. Vei avea, ce-i drept, mai mult de muncă, însă tot efortul depus te va ajuta să ai un mare succes. La locul de muncă vei consuma mare parte din energia pe care o ai anul acesta şi de cele mai multe ori te vei simţi epuizată după program, aşa că asigură-te că găseşti modalităţi de a te relaxa pe măsură. Îndrăzneşte să ceri o avansare sau începe o nouă afacere pe cont propriu, fiindcă 2020 este un an propice evoluţiei tale profesionale.

Anul acesta vei avea şi mai mulţi bani, astfel că îţi vei putea plăti toate datoriile şi chiar economisi pentru viitor. Este un an bun pentru bugetul nativilor din zodia Săgetătorului.

În ceea ce priveşte sănătatea, fă mişcare moderat şi alege-ţi cu grijă rutina de sport, pentru a nu avea parte de accidentări. Alimentaţia este importantă pentru a evita afecţiuni ale aparatului digestiv. Încearcă să eviţi pe cât posibil alcoolul anul acesta, fiindcă ficatul îţi poate da bătăi de cap.

Horoscop 2020 Capricorn

Pentru Capricorni, 2020 va fi un an ideal pentru îmbunătăţiri, fie că este vorba de viaţa amoroasă, socială sau profesională. Nimic nu este imposibil pentru tine anul acesta, dacă te străduieşti suficient.

Latura sentimentală va deveni elementul central al existenţei tale în 2020. Dacă ai deja o relaţie, va trebui să te implici 100% şi să duci lucrurile la următorul nivel. Dacă nu ai încă o relaţie dar ţi-ai dori una, poţi să începi să cauţi pe cineva în cercurile de prieteni. Aceşti oameni pot fi mai potriviţi pentru tine, întrucât aveţi deja numeroase lucruri în comun. În cazul Capricornilor deja implicaţi într-o relaţie, este important să fie atenţi la nevoile partenerului şi să se asigure că şi acesta este conştient de nevoile lor.

La capitolul carieră, anul acesta îţi vei defini mai bine ţelurile, iar colaboratorii te vor ajuta foarte mult să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Este un an bun pentru a contacta noi colaboratori şi pentru a dezvolta relaţii profesionale mai strânse. Asta te va face să ieşi în evidenţă în ochii superiorilor şi se poate transforma într-o recompensă semnificativă.

Vei avea ceva dificultăţi financiare, însă apar şi numeroase oportunităţi de câştig. Ţine bine de buget şi ai grijă ce investiţii faci.

În ceea ce priveşte sănătatea, ai grijă să nu te concentrezi foarte mult pe dezvoltarea profesională şi personală şi să uiţi de corpul tău. O dietă echilibrată şi ceva mai multă mişcare te vor ajuta să îţi îndeplineşti ţelurile. Anul 2020 nu anunţă prea mari probleme de sănătate, însă programează-ţi câteva vizite de rutină la medic, mai ales în perioada în care Mercur este retrograd.

Horoscop 2020 Vărsător

Pentru Vărsători astrele au pregătit numeroase oportunităţi în 2020. Este un an bun pentru dezvoltarea personală şi nu numai. Vei fi mai impulsivă, iar asta va aduce schimbări semnificative. Vei fi, de asemenea, mai impulsivă, ceea ce te va ajuta să evoluezi. Ai grijă, însă, să nu îţi forţezi limitele prea mult.

Pe plan amoros se anunţă un 2020 foarte pasional. Romantismul pluteşte în aer şi şarmul tău este la cote maxime, ceea ce va atrage noi oameni în jurul tău. Dacă eşti deja într-o relaţie, firea ta spontană va aduce distracţie şi entuziasm în cuplu, ceea ce nu poate decât să îţi aducă satisfacţii majore.

Pe plan profesional, anul 2020 aduce schimbări şi succes la locul de muncă. Va trebui să lucrezi mai mult în colaborare cu colegii şi ai grijă să îţi ţii impulsivitatea sub control. Fă câteva schimbări în ceea ce priveşte felul cum acţionezi pentru a părea un adevărat profesionist, iar asta îţi va spori şansele de avansare.

Deşi banii nu sunt foarte importanţi pentru tine, anul acesta vei avea destui cât să îţi plăteşti datorii mai vechi şi să cumperi tot ce ţi-ai dorit. Ai grijă, însă, să nu cazi în capcană şi să cheltui mai mult decât produci!

La capitolul sănătate trebuie să iei neapărat decizia de a avea un stil de viaţă mai sănătos. Fă mişcare, bea mai multă apă, mănâncă mai sănătos şi încearcă să te odihneşti suficient.

Horoscop 2020 Peşti

În 2020, Peştii vor căuta mai multă acţiune şi aventură. Vei fi mai impulsivă, vei avea mai multă încredere în forţele proprii şi vei fi mai independentă decât în trecut. Un alt avantaj pe care îl aduce 2020 nativilor din zodia Peştilor este faptul că vor fi mai realişti şi vor înţelege mai bine ceea ce se întâmplă în jurul lor. Va părea că personalitatea ta se schimbă radical anul acesta.

Pe plan personal, relaţiile tale vor fi mult mai bune decât în anii precedenţi. Viaţa socială va înflori, iar dacă eşti deja într-o relaţie serioasă, vei avea parte de multe evenimente fericite. Cu cât eşti mai optimistă în viaţa socială, cu atât mai mulţi oameni extraordinari vei atrage. Dacă eşti singură, s-ar putea să apară unul sau doi pretendenţi care să merite o încercare. Vei lua parte la numeroase evenimente, aşa că profită de acest lucru şi fii tu însăţi. Astfel îţi vei face noi prieteni care te plac aşa cum eşti.

La locul de muncă îţi vei dori să fii din ce în ce mai bună. Foloseşte-ţi atuurile native pentru a ieşi în evidenţă. Dacă locul de muncă actual nu îţi permite acest lucru, poate că este momentul să cauţi ceva nou. Vei funcţiona cel mai bine într-un mediu de care te poţi bucura în voie, fără prea multă presiune.

Nu te vei concentra prea mult asupra aspectelor financiare, iar asta s-ar putea să îţi aducă ceva probleme. Când vine vorba de buget, gândeşte logic şi lasă artificiile creative deoparte. Fă tot posibilul să eviţi cheltuielile inutile în 2020.

În ceea ce priveşte sănătatea, vei observa că ai câteva obiceiuri care îţi afectează viaţa şi, implicit, sănătatea. Ai mai multă grijă de tine. Fă mai multă mişcare şi fii perseverentă când vine vorba de adoptarea unor obiceiuri noi.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar