Homosexual la 11 ani - Discurs emoţionant al unei mame pentru fiul ei

De în Familie 16 iun 2016

O mamă şi-a luat inima în dinţi şi i-a vorbit fiului ei despre masacrul din Orlando, ce a avut loc pe 11 iunie. Conversaţia te va impresiona cu siguranţă.

La aflarea veştii legate de masacrul din Orlando, primul gând al Ameliei, mama unui băieţel de 11 ani care se identifică drept homosexual, a fost "Cum îi voi putea explica acest lucru copilului meu?".

După ce s-a informat atent cu privire la tragicul eveniment, Amelia şi-a luat inima în dinţi şi l-a chemat pe cel mic.

"Vino şi stai la mine în braţe. Ai vorbit cu tata despre ceea ce s-a întâmplat în Orlando? Ţi-a spus şi de ce au murit cei 49 de oameni?"

Soţul Ameliei lăsase această parte a conversaţiei pe umerii ei, nu pentru că nu se putea descurca, ci pentru că mama avea experienţă în ceea ce priveşte discuţiile dificile pe tema sexualităţii fiului ei.

"Fiul meu, deşi are numai 11 ani, se identifică ca fiind gay. A fost aşa încă de când era clasa întâi şi s-a îndrăgostit lulea de un actor, ceea ce a dus la marea dezvăluire a faptului că e homosexual. În viaţa lui sunt mulţi oameni homosexuali, aşa că nu vede ca fiind o problemă faptul că a recunoscut că e homosexual."

Amelia a discutat cu fiul ei de multe ori, explicându-i de ce unii părinţi se supără când află că au un copil gay, de ce unii politicieni sunt împotriva acestei orientări sexuale şi multe altele.

"Lumea poate fi un loc aspru şi oribil, mult mai teribil pentru un părinte care trebuie să explice asta copilului său. Dar eu vreau să fiu genul de părinte care vorbeşte cu el despre asta. Este viaţa lui şi trebuie să ştie. Aşa că vorbim şi mă uit la copilul meu cum înceacă să înţeleagă lucruri care îi încurcă pe adulţi. Urăsc fiecare clipă când trebuie să fac asta."

În ciuda faptului că discuţia nu a fost una uşoară, Amelia a încercat să-l ajute pe cel mic aşa cum a ştiut mai bine.

"Omul cu arma s-a dus într-un loc în care ştia că sunt mulţi oameni gay şi i-a atacat pentru că erau homosexuali. Uneori, oamenii fac lucruri absurde, oribile. Ştii că unora pur şi simplu nu le plac oamenii gay? Unora nu le plac pentru că aşa le dictează religia. Alţii o fac pentru că familiile lor le spun că homosexualii sunt răi. Acei oameni se înşală. Ştii că eu cred că fiecare părticică din tine este perfectă."

După această explicaţie, Amelia i-a propus fiului ei să meargă la o manifestaţie pentru cei ucişi în Orlando. Băiatul a făcut un singur comentariu, legat de solidaritatea celor care susţin comunitatea gay: "Sunt atât de mulţi oameni aici."

Pentru a fi sigură că fiul ei se simte înţeles şi acceptat, Amelia a simţit nevoia să îi spună încă o dată următoarele:

"Vei fi băiatul meu preferat pentru totdeauna. Chiar şi când vei fi înalt cât tatăl tău, tot fiul meu preferat vei fi. Eşti perfect exact aşa cum eşti. Şi toţi cei de aici cred la fel."

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 3

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Paul Lozba (20.06.2016, 01:16)
Vai ce impresionant, ce emotionant, ce sa zic. Femeia asta e constienta ca e de acord cu distrugerea sufleteasca a fiului ei? Ma indoiesc! Il lasa pe o cale a pierzaniei si ea crede ca-l iubeste! Asta nu e iubire!
Răspunde-i
...Maryne La Eh? (@MaryneeLahaye) June 13, 2016 Homosexual la 11 ani – Discurs emoţionant al unei mame pentru fiul ei, Feminis: O mamă şi-a luat inima în dinţi şi i-a vorbit fiului ei despre masacrul din...
...dinţi şi i-a vorbit fiului ei despre masacrul din Orlando, ce a avut loc pe 11 iunie. Conversaţia te va impresiona cu siguranţă. Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi