Grup de dezvoltare personala pentru adolescenti: "Cine sunt eu?"

De în Familie 9 mar 2010
Cele mai importante teme care ar putea aparea in viata unui adolescent sunt discutate, impreuna cu psihologul Cristina Calarasanu si psihologul Ilinca Petrescu, in cadrul acestui grup de dezvoltare personala.
De la gestionarea emotiilor care apar in viata adolescentilor si care adesea sunt foarte intense : furie, anxietate, tristete, singuratate, la dificultatile de comunicare: cum sa comunic eficient; ce vor ceilalti de la mine, ce vreau eu de la ei, la autocunoastere, dependenta de calculator/ internet si abuzul de substante si pana la intrebari de genul  "incotro ma indrept?", "cum sa relationez  cu sexul opus?", "cum sa imi imbunatatesc relatia cu familia mea?", "cum sa imi imbunatatesc relatia cu familia mea?", "ce se intampla cu corpul meu?", "ce profesie sa imi aleg si care sunt modelele mele in viata?".

Metoda de lucru folosita va fi psihodrama psihanalitica, o abordare terapeutica care permite cunoasterea de sine folosind jocul de rol si impartasirea experientelor participantilor prin dramatizarea lor si prin punerea in cuvinte a celor traite in timpul derularii lor. La sfarsitul fiecarei luni, va avea loc si o intalnire in familie pentru fiecare participant.

Frecventa intalnirilor va fi bilunara, sambata intre orele 11.00-12.30. Costul va fi de 60 lei/intalnire. Pentru inscriere este necesara programarea unui interviu preliminar cu coordonatorii grupului. Numarul de locuri disponibile este 8. Costul interviului va fi de 100 lei.

Pentru inscrieri si informatii o puteti contacta pe psihologul Cristina Calarasanu – 0729752145  si la adresa de mail [email protected]
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Familie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi