Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Ghid astrologic: Cum sa flirtezi cu zodia lui ca sa-l cuceresti sigur!

De în Explicit 18 mai 2011

Vrei sa-l cuceresti definitiv? Trebuie doar sa-i cunosti zodia. Descopera-i pasiunile si slabiciunile dictate de astre si nu-ti va putea rezista! Afla cum sa-l faci sa fie numai al tau!

Berbec

S-ar putea sa te sperie putin acest gen de barbat. E drept, nativul din zodia berbecului trece direct la subiect, asa ca tine-te tare pe pozitie. Nu-i arata sub nicio forma ca te intimideaza! Berbecii sunt spontani, actioneaza din impuls si nu au nimic in comun cu plictiseala. Sa fii previzibila este cea mai grava greseala pe care o poti face atunci cand vanezi un nativ din zodia Berbecului. Nu uita ca barbatul Berbec este curajos, expansiv si indraznet, asa ca fii directa, ii plac provocarile! Ai grija totusi sa nu fi prea subtila, deoarece nu le plac abordarile pe ocolite. Se va plictisi si isi va cauta ceva mai distractiv in alta parte. Berbecilor le plac lucrurile simple si la obiect. Nu se dau in vant dupa asteptarea ''momentului perfect'' cand ar putea foarte bine sa traiasca in prezent, asa cum e firesc.

Taur

Nativii din zodia Taurului sunt calmi si le place tot ce inseamna stabilitate. Ei vor astepta sa apara persoana ideala, la timpul potrivit, in locul perfect. Asa ca ai face bine sa apari la timp si sa vii la intalnire drept perfectiunea intruchipata. Celor din zodia Taurului nu le place sa iasa din zona de confort si prefera sa actioneze rezervat. Asadar, nu il aborda prin vreo metoda iesita din tipare in speranta ca il vei da pe spate. Dimpotriva, acest lucru s-ar putea sa-l faca sa-si revizuiasca atitudinea fata de tine. Tine minte ca Taurii sunt foarte sensibili, asa ca o atingere face pentru ei cat o mie de cuvinte! Un masaj senzual il va scoate din minti cu siguranta!

Gemeni

Pe Gemeni ii faci din cuvinte! La propriu, nativii acestei zodii sunt extrem de comunicativi, le plac jocurile de cuvinte si replicile taioase. Daca sunt cu doua sensuri, cu atat mai bine! Joaca este cuvantul de baza in cazul gemenilor, asa ca fa-ti temele si pregateste-te pentru o adevarata cursa de-a soarecele si pisica! Trebuie sa fii o ''prada'' interesanta, inteligenta si cu o doza semnificativa de umor pentru a atrage atentia unui Geaman. S-ar putea sa te ignore initial, dar nu o lua ca pe un refuz. Se teme doar ca o eventuala relatie i-ar putea afecta abilitatea de a judeca limpede, ceea ce pentru un nativ in Gemeni este o adevarata tragedie, din moment o minte treaza si ascutita este sursa tuturor trucurilor si glumelor lui complicate. Asadar, invata regulile si invinge-l la propriul sau joc!

Rac

Innarmeaza-te cu tact si rabdare pentru ca un Rac iti va pica in plasa. Pot fi duri si extrem de calculati la fiecare pas pe care il fac si il faci. Asa ca profita de aceste lucruri si arata-I ca esti la fel. Mai mult apreciaza sensibilitatea unei persoane si dorinta da a castiga, pentru ca sunt calitati ale Racului. Asteapta momentul portivit sa actionezi, lasa-te sedusa usor si apoi ignora. Vor tanji dupa tine, insa nu prelungi procesul pentru ca nu sunt cele mai rabdatoare persoane si isi pierd interesul.

Leu

Leii sunt cei mai cuceritori barbati. Stilul lor de a flirta este bazat pe umor si subtilitati. Joaca-te cu ei, pentru ca le place! Insa ai grija, pentru ca ei merg pana acolo unde le permiti tu si nu le place sa creada ca te-au cucerit prea usor.  Stii bine ca un leu nu apreciaza o prada usoara. Asa ca tine-te tare si calculeaza-ti mutarile, asa incat tu sa fii cea care va face remiza si nu vei pierde partida. Iesi din joc cand se pare ca esti foarte aproape sa castigi, pentru ca va aprecia complexitatea ta.

Fecioara

Nu se spune degeaba ca Fecioara este una dintre cele mai complexe persoane. Cheia succesului in cazul acestei zodii este limbajul non-verbal. Concentreaza-te pe gesturile tale si ghideaza-te sa-i dai exact mesajul pe care il doresti. De asemenea nu sunt cele mai rabdatoare persoane si nu apreciaza sa le tii in suspans pentru ca vor construi usor un scut intre voi. Daca te place iti va permite sa comunici cu ea asa cum iti doresti, daca nu, pregateste-te de multa munca. In plus, tine minte ca nu suporta persoanele fara personalitate, care au nevoie continuu de ajutor. Asa ca nu te intruchipa intr-o persoana neajutorata.

Balanta

Balantele stiu sa flirteze si le place, dar asta daca isi aduna increderea din pantaloni. Cei nascuti sub semnul acesta sunt unii dintre cei mai rationali barbati pe care ii vei cunoaste. Nu le place sa fie nepoliticosi, sa deranjeze sau sa imbrace adevarul intr-o armura de ciocolata in loc sa spuna anumite lucruri verde in fata. Dar sunt duali, se autocontrazic. Pe de-o parte le plac dezbaterile, dar pe de alta ar face tot posibilul sa incheie certuri. De obicei, nu ar face el primul pas, decat daca ii este garantat ca merge la sigur, asa ca fa-l tu! Du-te si vorbeste cu el, fii draguta si zambareata, ajuta-l tu sa se deschida, provoaca-l putin si totul va fi chiar surprinzator de distractiv si dragut.

Scorpion

Persoanele nascute sub acest semn zodiacal merg pana la capat atunci cand doresc ceva, mai ales cand vine vorba de flirt, mister, idila. Asa ca ai mai multe sanse sa te cucereasca el pe tine. Sunt directi, dinamici, dar pot cateodata fi si prea directi, ceea ce le face pe unele domnisoare sa ii refuze, pentru ca se sperie. Ei au un anumit farmec in privire, te cuceresc cu ochii lor patrunzatori, agresiv de seducatori, ca si cum ti-ar patrunde in suflet si ti-ar descoperi cele mai ascunse secrete. Sunt pe atat de pasionali in dragoste pe cat pot fi de aprigi in razboi. Exista cateva moduri prin care ai putea face tot jocul seductiei sa fie foarte "dinamic". Propune-i sa faceti pariuri, intreceti-va, provocati-va, dar cel mai important, flirtati si nu uitati de pasiune!

Sagetator

Sagetatorul este direct si nu ii prea pasa de tehnici si strategii de flirtat, prefera sa adopte o abordare directa. Cea mai buna metoda pe care o poti aplica in cazul nativului sagetator este sa fii seducatoare si sa te joci un pic cu vorbele lui, sa il atati un pic, sa il faci sa arda, chiar daca el nu se da in vant dupa diversele tehnici de flirt. Pana la urma, parca nu ar mai fi flirt fara un pic de  joaca la mijloc, nu-i asa? Sagetatorii sunt niste persoane intuitive si rationale. Cu jocuri ale mintii, bancuri, glume, poante si ghicitori vei ajunge inima lui cu siguranta. Pune-i mintea la treaba un pic si va fi foarte atent la tine dupa aceea.

Capricorn

Spre deosebire de celelate zodii din semnul de pamant, carora le place sa fie cat mai mult in centrul atentiei, nativii din zodia Capricornului sunt rezervati si timizi. De aceea daca vrei sa cuceresti un Capricorn trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Le place sa fie curtati si abordati treptat. Pentru a le castiga inima trebuie sa iti faci o intreaga strategie si sa te apropii de ei putin cate putin.

Varsator

Nativii din zodia Varsatorului sunt persoane extrem de prietenoase si calea cea mai usoara pentru a cuceri un Varsator este sa ii fii o buna prietena. Au nevoie de o partenera care sa le fie o buna prietena si sa le fie alaturi atunci cand au nevoie.
Totodata sunt firi ambivalente si au stari schimbatoare, uneori apreciaza singuratatea, in timp ce alteori nu se pot desparti de cei dragi. De aceea, este bine sa tii cont de aceste momente atunci cand vrei sa flirtezi cu un Varsator.

Pesti

Sunt persoane romantice, sensibile si tind sa se lase duse de val. Pentru nativii din Pesti atractia fizica joaca un rol important asa ca pune la bataie toate atuurile pentru a-i atrage atentia. De asemenea, trebuie sa pregatesti cele mai bune tehnici de flirtat pentru ca le place sa se joace si sa invaluiasca totul intr-o aura misterioasa. Este mai bine sa nu le dezvalui de la inceput sentimentele tale, deoarece isi pierd interesul, cu cat ii tii mai mult ca pe jar, cu atat mai bine.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

alina brusture (06.12.2011, 18:57)
foarte adevarat ,atat in cazul celor din capricorn cat si in cazul celor nascuti in pesti
Răspunde-i
Lica Elena (22.08.2011, 17:01)
Feciorica mea are exact aceleasi trasaturi ca in articolul vostru.
Răspunde-i
iuliana dobre (31.07.2011, 09:40)
Sunt adevarate afirmatiile pentru varsator,scorpion si fecioara,chiar se potrivesc.
Răspunde-i
violeta Pusca (28.07.2011, 10:52)
interesant si adevarat....dar nu in totalitate....cel putin in ceea ce priveste zodia balantei
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
26 apr