armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Horoscop de frumusete: Problemele pe care le intampini in aceasta vara!

De în Frumusete 12 iun 2012
Vara, ca orice anotimp, aduce schimbari pentru frumusetea ta. De aceea, este recomandat sa faci unele modificari in rutina ta zilnica pentru a combate problemele care iti pot da mari batai de cap in aceasta perioada.

Iata care sunt problemele de frumusete la care zodia ta este predispusa. Afla cum sa le vii de hac pentru a te bucura de o vara lipsita de griji.

Berbec

Nativele din Berbec pun mare pret pe chip si vara aceasta se pot confrunta cu probleme care tin in special de aceasta parte a corpului. Sunt pasionate de machiaj si chiar si vara nu isi pot inchipui cum sa nu apeleze la el. Problema este ca vara, din cauza caldurii, machiajul este primul care are de suferit. Totul parca se topeste si nimic nu sta la locul lui. Este foarte neplacut. Chiar si atunci cand nu folosesti prea mult machiaj si realizezi un look natural, tot te lovesti de aceasta neplacere.

Pentru a evita aceasta problema, nativele nascute sub acest semn zodiacal trebuie sa fie mai atente la produsele pe care le folosesc. Inlocuieste fardurile si blush-urile crema cu cele tip fard. De asemenea, regula de aur pe care trebuie sa o respecti in aceasta vara este sa folosesti primer-ul, o baza de machiaj care va da rezistenta produselor pe care le folosesti. Aplica o cantitate mai mare in zonele cu probleme unde stii ca pielea tinde sa devina uleioasa, precum nas, barbie sau frunte.

Taur

Aceasta zodie este predispusa problemelor cu tenul si pielea. Acneea sau ridurile le dau mari batai de cap acestor native. Vara, problema acneei este cu atat mai dificila pentru ca temperaturile calde nu fac decat sa inrautateasca starea pielii.

Unul dintre factorii care mai mult inrautatesc este chiar lotiunea solara pe care o folosesti. Multe dintre aceste lotiuni contin un ingredient mineral care stimuleaza aparita acestor neplacute cosuri. Alege o crema de protectie care sa contina avobenzone si oxybenzone. Sunt doua ingrediente care se dovedesc a fi eficiente pe o perioada indelungata.

De asemenea, este recomandat ca vara sa iti schimbi rutina de machiaj si sa alegi un stil natural. Inlocuieste fondul de ten cu o crema nuantatoare spre exemplu. Seara iti poti rasfata pielea cu o masca din argila care va face adevarate minuni. Va eliminina excesul de sebum si va indeparta toate impuritatile, eliberand porii. Exfoliaza pielea de 3-4 ori pe saptamana cu un produs bland pentru a tine tenul curat.

Gemeni

Din cauza temperaturilor ridicate, pielea produce mai mult sebum si nativele din Gemeni se confrunta cu problema unui ten uleios si stralucitor, in sensul rau al cuvantului. Cea mai buna metoda este sa folosesti o lotiune tonica care sa aiba in compozitie acid salicilic. Foloseste aceasta lotiune in fiecare dimineata. Are un efect benefic asupra pielii pentru ca indeparteaza celulele moarte care blocheaza porii si astfel acest exces este mentinut. In timpul zilei, indeparteaza excesul folosind servetele matifiante pe care trebuie doar sa le aplici pe piele pentru a absoarbe uleiul in exces.

Rac

Nativele din aceasta zodie apreciaza mai bine decat oricine un bronz perfect. De aceea, sunt predispuse efectelor nocive ale razelor, precum arsurile si petele cauzate de soare.

Stie toata lumea ca lotiunea solara nu trebuie sa lipseasca din rutina ta zilnica de ingrijire, cu atat mai putin in aceasta perioada. Nativele din Rac trebuie sa se asigure ca nu ies afara inainte de a-si aplica aceasta crema. In cazul unei arsuri, durerea poate fi ameliorata amestecand apa cu lapte intr-un bol si folosind o bucata de material pe care sa o inmoi si sa o aplici pe piele timp de 10 minute. Grasimea din lapte contine proprietati antiinflamatoare. Poate fi la fel de eficient sa aplici un gel aloe vera pentru vindecarea pielii.

Expunerea indelungata la soare poate duce la aparitia petelor. Pentru a le combate, exfoliaza pielea cu un produs care sa contina alfa hidroxi acid. Cremele care contin soia pot fi de asemenea eficiente in decolorarea petelor. 

Leu

Nativele nascute in acest semn zodiacal tind sa ia cu usurinta in greutate si pielea lor are de suferit din cauza fluctuatiilor de greutate. Celulita le va da mari batai de cap si in aceasta vara. Pentru ca vara aceasta sa poti imbraca cel mai sexy costum de baie trebuie sa te asiguri ca aceasta problema este rezolvata. Cea mai buna metoda de a reduce considerabil celulita este sa stimulezi circulatia in zonele cu probleme. Foloseste un exfoliant si maseaza usor pielea de fiecare data cand faci dus. Bronzul iti poate da de asemenea o mana de ajutor in aceasta lupta. Asa ca aplica un autobronzant pentru a masca denivelarile de la nivelul pielii.

Fecioara

Acestor native le place sa isi puna in valoare podoaba capilara si ii acorda o atentie deosebita. Vara insa pot intampina unele probleme. Parul uscat sau prea moale si lipsit de volum le creeaza mari neplaceri.

Pentru a combate parul uscat trebuie sa folosesti produse hidratante. Aplica de fiecare data un balsam de par si foloseste masti care sa contina ulei de jojoba, un ingredient care iti va hrani firele de par.

Pe de alta parte, mai este si problema parului moale si lipsit de volum care este cauzat de prea multa hidratare si de umiditate. Este recomandat sa folosesti un sampon uscat, care se aplica fara a fi nevoie sa clatesti. Acest produs se poate gasi in varianta spray si va absoarbi excesul de umezeala. Poti aplica pe umeri lotiune tonica pentru a indeparta excesul de ulei si astfel parul nu il va absorbi. Pentru a da volum, aplica pe varfuri ser de volum, lasa capul in fata si usuca cu foenul.

Balanta

Cele nascute in acest semn zodiacal au in fiecare vara o problema careia nu ii pot da de cap: iritatiile. Pielea iritata presupune aparitia unor basicute pline cu apa. Este neplacuta si este frecventa in special in zona decolteului. Cand mergi la piscina, intri in apa sau pur si simplu transpiri, ai de a face cu aceasta problema. Cel mai bine este sa folosesti un sapun care contine acid salicilic sau peroxid de benzoil. In fiecare seara aplica o crema sau un gel impotriva acneei. Evita parfumurile care contin alcool pentru ca irita pielea.

Scorpion

Vara le pune pe nativele din acest semn zodiacal in fata unei probleme cu care multe femei se confrunta. Este vorba de unghii moi, lipsite de rezistenta. Unul dintre factori care duce la deteriorarea unghiilor este contactul frecvent cu apa care nu face decat sa inmoaie unghia si sa ii afecteze rezistenta. De asemenea, vara mergi mult mai des la un salon de infrumusetare pentru a-ti face manichiura si pedichiura, iar acest lucru poate dauna. Instrumentele folosite pentru indepartarea cuticulelor zgarie celulele unghiilor care au rol protectiv si care mentin unghiile hidratate si rezistente. Cel mai bine este sa mergi mai rar la salon si sa iti faci anumite tratamente chiar acasa. Iata cum poti indeparta cuticulele intr-un mod care sa nu dauneze unghia. Amesteca 2 lingurite de zahar si o lingurita de ulei de masline. Uleiul este bogat in antioxidanti si vitamina E, doua ingrediente cu efect de intarire. Foloseste solutia pentru a masa unghia, accentuand asupra cuticulelor. Dupa 15 minute, cu ajutorul unui material imbibat in apa calda indeparteaza cuticulele.

Sagetator

Poti intampina vara aceasta probleme cu picioarele. Pielea este uscata si calcaiele crapate. Si tocmai ce asteptai cu nerabdare sa dai la schimb tenisii cu sandale. Desi se crede ca sunt benefice, este mai bine sa eviti sprayurile care au rolul de a improspata sau de a indeparta mirosul neplacut pentru ca pot cauza infectii bacteriene.

Pentru a obtine calcaie catifelate, multe femei dau fuga la un salon. Tehnica folosita insa nu este cea mai potrivita. Indepartarea pielii uscate cu lama poate duce la aparitia infectiilor. Cel mai bine este sa alegi un exfoliant bun si sa iti masezi picioarele de fiecare data cand faci dus.

Iata si un tratament spa pe care il poti face chiar acasa. Pune la fiert cateva pliculete de ceai negru si dupa ce s-a racit pune-l intr-un intr-un vas in care sa iti poti tine picioarele pentru 30 de minute. Ceaiul negru contine ingrediente cu efect astrigent si reduce transpiratia. In plus, indeparteaza si mirosul neplacut.

Capricorn

Nativele din acest semn zodiacal se confrunta cu problema acneei ce apare in sezonul cald in special pe spate. Pentru a impiedica aparitia acesteia, foloseste o lotiune solara noncomedogenica. De asemenea, acorda o atentie deosebita acestei parti in timpul dusului si curata bine parul si spatele. Daca obisnuiesti sa iti tii parul mai mult liber, este inevitabil sa nu transpiri si aceasta conditie este favorabila aparitiei acneei. 

Poti aplica pe zona afectata un gel de curatare care sa contina acid salicilic si pentru protectia in timpul zilei aplica o crema care sa contina peroxid de benzoil. Ambele tipuri de acid curata si distrug bacteriile. Poarta articole vestimentare care sa nu irite pielea, cum sunt cele din fibre sintetice.

Varsator

In sezonul cald, transpiratia in exces este o problema care le da mari batai de cap nativelor din Varsator. Este foarte neplacut, stim cu toate acest lucru. Pentru a combate transpiratia foloseste un antiperspirant care sa aiba in compozitie un aport ridicat de clorura de aluminiu sau zirconiu. Aceste ingrediente reduc considerabil cantitatea de transpiratie.

In cazul unei adevarate probleme cu transpiratia, este recomandat ca antiperspirantul sa fie aplicat si pe durata noptii intr-o cantitate ridicata. Dupa dusul de dimineata, aplica din nou antiperspirantul. Poti adauga si o cantitate mica de pudra de talc inainte de al aplica.

Vezi aici cum poti indeparta petele de transpiratie.

Pesti

Pielea uscata, lipsita de stralucire este o problema cu care nativele din Pesti se vor confrunta frecvent in timpul verii. Cauzele pot fi numeroase, precum deshidratarea sau expunerea indelungata la soare. Pentru a impiedica aparitia acestei probleme, este recomandat sa consumi bauturi fara cofeina si sa iti hidratezi pielea printr-un nou regim de ingrijire. In fiecare seara, aplica o crema cu proprietati hidratante.

De asemenea, daca mergi la piscina, fii atenta la contactul cu apa. Clorul din apa indeparteaza bariera naturala a pielii, de aceea este recomandat sa folosesti o crema care sa combata acest efect si sa iti protejeze pielea cat stai in apa. Dupa ce iesi din apa, aplica de fiecare o crema hidratanta.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr