Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Fiicele celebritatilor in paginile revistelor pentru barbati

De în Monden 17 mai 2011
Sa fie vorba de razvratire, sa doreasca sa demonstreze ceva, sa creeze o cutuma, sa fie reprezentantele frumosului si sa doreasca sa il perpetueze? Cine stie? Dar cine este in fata camerelor de fotografiat pentru a face aceste idei sa prinda viata... Sa prinda viata sau sa creeze o iluzie, o fantezie, un tip diferit de arta, arta care de multi este blamata si este considerata "nefasta" sau "deochiata". In continuare vei vedea zece dintre fiicele razvratite ale celebritatilor care au pozat in diferite reviste pentru barbati.

Elizabeth Jagger

Cu mama, Jerry Hall, pe coperta revistei Playboy in 1985 si cu un tata, Mick Jagger, plecat mai tot timpul prin turnee si prezent la petrecerile care, de regula, pentru celebritati, tin trei nopti si trei zile, Elizabeth Jagger a decis sa pozeze pentru revista Playboy dintr-un motiv de estetica: "Parintii mei au inteles ca atunci cand nu stii cand vei avea copii si cum va arata corpul tau dupa, este cool sa ai niste poze frumoase cu tine la varsta de 20 de ani".

Iar in acest caz, frumos inseamna dezbracat. Era doar bariera timpului cea care o oprea pe tanara domnisoara sa fie unul dintre personajele acelor pagini. In 2005 tatal ei, Mick, i-a interzis sa pozeze in astfel de reviste, dar in final au cedat, dat fiind faptul ca sora ei, Georgia Jagger a facut un pictorial pentru blugii Hudson topless.

Alison Eastwood

Alison Eastwood, fiica lui Clint Eastwood si a topmodelului american de costume de baie, Maggie Johnson, a ajuns pe coperta revistei Playboy in februarie 2003. Ea a fost conceputa in unul dintre ele mai cool momente din viata lui Clint Eastwood, in timpul filmarilor pentru Dirty Harry, in 1971, unul dintre filmele lui celebre.

A urmat cursurile scolilor de elita din Statele Unite, Monterey si Pebble Beach din California, dar a devenit o adolescenta rebela, care a fost si arestata pentru condus in stare de ebrietate. In 1990 s-a mutat in Santa Barbara pentru a studia actoria, dar a ajuns model in Paris, unde a fost pe coperta mai multor reviste de moda, printre care si Vogue. Dar in februarie 2003 a ajuns pe coperta revistei la moda pentru barbati, Playboy.

Anasa Sims

Fiica celebrului topmodel Beverly Johnson, Anasa Sims, a fost determinata, sub orice pret sa devina un fotomodel de renume, la fel ca mama ei.

A slabit mai bine de 20 de kilograme, s-a mutat la New York si a semnat un contract cu una dintre cele mai bune agentii din America. Dar, se pare ca tot nu a fost de ajuns. Asa ca, nu a mai tinut dietele drastice la care se supuse inainte sa ajunga la New York, s-a reingrasat cele 20 de kilograme, iar in 2009, desi nu mai era unul dintre topmodelele obisnuite, ea a participat in campania Dove, "Real Beauty" (Frumusete Adevarata).

Ea a pozat alaturi de alte sase top modele de marimi mai mari in revista Glamour, iar declaratia ei a fost la fel de puternica precum ideea din spatele imaginilor prezentate in revista: "In fiecare an trei, patru topmodele mor de anorexie, niciuna dintre modelele de marimi mai mari nu a murit, niciuna din cate stiu eu. Inainte sa ajung eu in New York, cu cat eram mai slaba, imi imaginam ca voi fi mai fericita. Niciodata nu am avut probleme in legatura cu stima de sine, dar perioada de sase luni din New York a fost singura data cand m-am simtit nesigura pe mine."

Bijou Phillips

Fiica fondatorului si a solistului formatiei Mamas and Papa's, John Phillips, a aparut pe copert revistei Playboy in aprilie 2000. Tanara actrita, care a interpretat rolul unei adolescenta instarite in drama in regia lui James Toback, Black and White (Alb si Negru) din 1999, s-a nascuta in 1980, in Greenwich, Connecticut. A fost o adolescenta rebela, plina de verva, dar si de energie, datorita consumului masiv de cocaina si alcool.

Bijou Phillips a trait in New York o perioada, unde a lucrat ca si model, pentru a se intretine, dar viata de noapte, petrecerile si drogurile, au facut-o sa esueze. Aceasta s-a intors acasa, unde a intrat intr-un program de reabilitare, iar dupa un timp s-a apucat de actorie si muzica.

Daisy Lowe

Daisy Lowe este un topmodel englez care a pozat in diferite pictoriale de moda si care a aparut in reclame si campanii de advertising si a lucrat ca model de pasarela. Ea este fiica lui Pearl Lowe, scriitoare, compozitoare si designer si a lui Gavin Rossdale, solistul formatiei Bush. Aceasta a aparut in pictorialul alb-negru al revistei Paradis in 2008, la varsta de 19 ani.

Un amic binevoitor al topmodelului, a vorbit cu presa si a declarat ca: "Daisy a crezut ca aceste poze vor fi artistica, dar cand le-a vazut s-a speriat si s-a gandit ca mama ei se va infuria pe ea. Este socata in legatura cu aceste poze si cauta non-stop pe internet sa vada cine ce spune despre acestea."

Alexandra Richards

Dupa ce pozele cu Elizabeth Jagger au facut ravagii in presa si, sa recunoastem, in randul masculilor, Mick Jagger poate sa ii ofere niste sfaturi prietenului sau, Keith Richards. Acestia pot sta la un pahar de whiskey si sa-si impartaseasca emotiile, trairile si sentimentele de mandrie pe care le au la adresa fiicelor lor. In caz ca nu stiai si fiica lui Keith, Alexandra Richards a fost una dintre tinerele domnisoare care a dorit sa impartaseasca lumii cele mai intime parti ale corpului ei.

Frumoasa fiica a cantaretului Rolling Stones, cu un corp de invidiat, a pozat pentru fotograful Tony Kelly anul trecut, 2010, pentru Playboy in Franta.

Nancy Sinatra

Fiica legendarului Frank Sinatra, Nancy Sinatra este o actrita si cantareata americana, nascuta in iunie 1940. Cariera ei a demarat in anii '60, cu o serie de hituri pop, printre care si una dintre cele mai celebre piese ale ei, These boots are made for walking. A jucat si alaturi de Elvis Presley in Speedway, dar a si pozat intr-un pictorial pentru Playboy, care a avut ca tema ideea melodiei bine cunoscute, care a facut-o faimoasa in mai 1995.

 

Patti Davis

Iar acum, una dintre preferatele mele, risipitorea fiica a celebrului si foarte bine cunoscutului cuplu Reagan, Ronald si Nancy Reagan, cel de-al 40-lea presedinte a Statelor Unite ale Americii, Patti Davis, a pozat in cateva editii ale revistei internationale si de renume in randul barbatiilor si nu numai, Playboy.

In 1994 a pozat prima data in revista, folosind pe post de pseudonim numele de fecioara a mamei sale. Aceasta a fost intotdeauna portretizata precum un copil rebel, care a fost la fel de incapatanata precum mama sa si la fel de directa si deschisa precum tatal ei. Ea si fratele ei au avut o gandire politica liberala, au fumat marijuana si nu le-a fost frica sa se ascunda de propriile vorbe lansate in public sau pe casetele de inregistrat.

A aparut si intr-un urmator numar al revistei Playboy, la varsta de 41 de ani, unde sanii ii sunt acoperiti de mainile unui barbat de culoare. Patti a scris o carte, "The long goodbye: Memories of my father", iar intr-un interviu acordat emisiunii CBS Sunday Morning, ea a declarat ca regreta toate momentele prin care faptele ei au adus prejudiciu moral familiei sale si ca ea si mama ei s-au impacat, dupa multi ani, iar acum totul este dat uitarii.

Kimberly Stewart, Leah Wood, Peaches Geldof

Cele trei gratii, Kimberly Stewart, fiica lui Rod Stewart, Leah Wood, fiica lui Ronnie Wood si Peaches Geldof, fiica lui Bob Geldof, toate fiice ale celebrelor staruri rock, au pozat pentru revista britanica Tatler, in ianuarie 2009, intr-un pictorial denumit "Rock babes", pictorial inspirat din coperta revistei cu acelasi nume cu Dixie Chicks.

Muzicianul devenit fotograf, Bryan Adams, a creat conceptul si a facut fotografiile: Kimberly este in stanga, Leah, care in acea perioada era insarcinata, se afla in mijloc, iar cea cu tatuaje (17 in total) si privire de je m'en fous, este Peaches.

Si ultima... Dar nu si cea din urma...

Lindsay Lohan

Chiar daca nu se numeste Playboy, Hustler sau Penthouse, ceea ce a facut Lidsay Lohan se numeste pictorial sexy. Tanara noastra dependenta de droguri, in varsta de 24 de ani, a pozat pentru revista Muse Italia 2009, impotriva sfaturilor mamei sale, Donata "Dina" Sullivan, care acum ii face toate poftele si ii accepta cam tot, doar sa nu mai intre la inchisoare... din nou!

Fotograful, Yu Tsai, spune ca a fost inspirat din idila topmodelului Kate Moss cu faimosul actor Johnny Depp din anii '90. Alaturi de actrita, in pictorial, se afla modelul Petey Wright si dansatoarea si prietena acesteia, Sofia Boutella, care a completat menage a trois-ul. Fotograful a declarat revistei Page Six: " Intotdeauna am fost fascinat de Johnny Depp si Kate Moss, iar cand i-am propus lui Lindsay proiectul, ea nu a ezitat prea mult in a-mi da un raspuns", care, evident, a fost foarte afirmativ.

 

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr