chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Descopera fantezia ascunsa a zodiei tale

De în Explicit 14 sep 2011

Fiecarui semn zodiacal ii corespunde o fantezie ascunsa, un vis erotic din care se trezeste suspinand, cu trupul inundat de sudoare si plin de pofte carnale. Afla care este fantezia potrivita zodiei tale.

Berbec

Poftele trupesti nu te vor cruta sub nicio forma. Un gand te indeamna sa pui mana pe telefon si sa stabilesti o intalnire. Nu conteaza cu cine, atata timp cat este dispus sa iti satisfaca cele mai ascunse dorinte. Ca din senin, cineva bate la usa ta. Deschizi si in fata ta se afla sportivul tau preferat, cu abdomenul acela delicios la vedere. Te priveste cu ochi lacomi si te provoaca la un maraton al pozitiilor sexuale. Cand te rapune oboseala si capitulezi infometata, un elicopter aterizeaza pe acoperisul casei si va ridica pe amandoi in inaltul cerului, unde incheiati socotelile cu o partida magistrala de sex suspendat.

Taur

Pasionalul Taur tanjeste dupa un preludiu transformat intr-un joc erotic. Ca o adevarata gheisa, iti seduci partenerul, atragandu-l in patul tau. In schimb, el iti ofera un striptease ca la carte. Urmeaza apoi ore intregi de sex patimas, de parca lumea s-ar sfarsi a doua zi. Incheiati episodul cu o imbratisare stransa, ca si cand trupurile voastre s-ar fi contopit intr-unul singur.

Gemeni

Te afli intr-o sala intesata de poeti, muzicieni, dansatori exotici si circari. Tii un discurs despre dragoste, ritualuri si senzualitate. Sute de admiratori se aduna in jurul tau. Dupa finalizarea discursului, indivizi din multime se apropie de tine, cu intentia de a-ti "multumi" pentru minunata cuvantare. Unii iti fac masaj, altii iti fac vant si cativa iti canta serenade. Pe rand, fiecare dorinta ascunsa iti este satisfacuta, trimitandu-te pe drumul spre extaz.

Rac

Vesnic indragostita, o fantezie pentru tine, nativa din Rac, ar fi cea in care ii sari in ajutor unei foste mari iubiri. Aflata intr-o perioada dificia nu vei sta pe ganduri pentru a fugi sa ii fii alaturi si afectiunea ta ii vor trezi sentimentele odata purtate pentru tine. In schimb, el iti va oferi placerile cu care obisnuia sa te rasfete si clipele odata petrecute impreuna iti vor face corpul sa vibreze de placere. Vei pastra mereu amintirea celui pe care l-ai iubit si aceasta fantezie te va incanta pentru o eternitate.

Leu

Te trezesti pe o insula indepartata acoperita din cap pana in picioare de bijuterii, si ca o leoaica dornica de admiratie, esti curtata si venerata de toti barbatii din jurul tau. Toti te doresc, sunt la picioarele tale, si se infrunta pentru a obtine ceea ce cu totii isi doresc, sa aiba sansa unei nopti fierbinti cu tine. Dar decizia finala iti apartine in totalitate, alesul trebuie sa fie demn de apetitul tau sexual si doar unul va reusi sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. In final, castigatorul iti va sta alaturi intr-o calatorie a placerilor si fanteziilor sexuale iar limita este de neatins.

Fecioara

Partenerul tau iti face o surpriza si apare la usa ta cu o sticla sampanie si bomboane cu ciocolata, te invita in oras si afara ai parte de o surpriza si mai mare, va asteapta o masina scumpa si un sofer iti deschide portiera. Scoate din buzunar un ceas cu diamante pe care ti-l daruieste si masina va duce la teatru unde un grup de actori vor face dragoste in trei acte doar pentru voi. Iar la final, iubitul tau te va duce intr-un apartament penthouse in care vei putea pune in scena propriul rol.

Balanta

Fie ca este o petrecere luxoasa in cel mai pretentios club din oras, fie ca este o petrecere eleganta si pretioasa, la un conac de lux din zona rezidentiala, toate personajele fanteziei tale sunt frumoase, inteligente, senzuale, flirteaza cu tine si se distreaza. In scenariile pe care le creezi abunda senzatii provocatoare, cuplurile si grupurile alcatuiesc un cadru erotic de neimaginat in jurul tau. Iti ochesti partenerul, care, intuitiv, accepta provocarea petrecerii catorva momente de placere cu tine. Desigur, totul este inregistrat pentru a-ti putea reaminti in timp.

Scorpion

Esti intr-o padure intunecata, acoperit cu o mantie si o gluga, iar cel care ravneste dupa tine apare in fata ta, gol, in lumina lunii. Ti-a urmat fiecare indicatie pentru a ajunge la destinatia aleasa de tine. Iti conduci pretendentul inapoi intr-o pestera, undeva in subteran, unde un pat imbracat in asternuturi din piele neagra este incalzit de o lumina slaba de la lumanarile inalte din incapere. Preludiul tine la tine chiar si ore intregi. Ramai acoperita de mantie, iti descoperi doar capul, pana cand te va implora sa i te oferi in totalitate.

Sagetator

Fie ca esti intr-un club, la un curs, sau intr-o sedinta, ochesti persoana care este in centrul scenei, personajul principal, cea care vorbeste cel mai tare si se face auzita. Iti concentrezi atentia asupra lui, imaginandu-ti scene fierbinti impreuna, pe care i le transmiti. Iar el iti raspunde fara ezitare. "10 minute... usa din spate" este mesajul pe care ti-l paseaza in secret. Tu treci pe langa el ignorandu-l, astfel il faci sa te "vaneze", sa te urmareasca, sa te doreasca si mai mult. Dar cand te ajunge din urma... te acopera cu saruturi, consumand actul sexual printre umbrele dintre blocuri. Mai departe totul este la alegerea ta. Tu, in continuare, il domini. Te va invita sa iti petreci noaptea cu el, iar asa poti sa dezvolti partida inflacarata de scurta durata, intr-o lunga si pasionala scena erotica.

Capricorn

Fantezia ta, Capricornule, va avea loc intr-o casa veche, eleganta, plina de antichitati alese cu bun gust si servitori la tot pasul. Perechea ta este plecata intr-o intr-o calatorie de afaceri, asa ca ti-ai facut o lista cu potentiali iubiti pentru weekendul ce se anunta extrem de patimas. Printre acestia se numara cu siguranta postasul, deosebit de atractiv, un bucatar-sef sexi si barbatul cu ochi albastri de la clubul de tenis. In fantezia ta, oportunitatile bat la usa, toate intr-o singura zi, la fel cum toti amantii tai misteriosi se perinda prin dormitorul luxos asteptand pasiuni neinfranate.

Varsator

Dorinta ta arzatoare este sa petreci un weekend spiritual alaturi de un instructor de yoga sau guru pe o insula pustie. In acesta atmosfera plina de placeri fizice si spirituale, doar intr-o lenjerie sexi, femeia varsator doreste sa petreaca toata ziua alaturi de cel mai dragastos '"profesor". Adori sa fii luata prin surprindere si te vei pierde in placerile fizice ale exercitiilor de yoga de pe marginea piscinei. Pentru a te declara pe deplin multumita ai nevoie de un masaj erotic la final. Apoi, dupa meditatia de seara, te vei furisa sub clar de luna pentru a te intalni cu iubitul tau. Nu vei uita insa de ceaiul verde, care te va ajuta sa-ti  pastrezi puterile tantrice pe tot parcursul noptii. Cand se va termina weekendul, nu vei face decat sa ii zambesti amantului tau, luandu-ti la revedere cordial, cu promisiunea ascunsa sa va reintalniti anul viitor.

Pesti

Tu si cu partenerul tau va intalniti intr-un muzeu indepartat unde o colectie de picturi si statui erotice va deschide un apetit nemaivazut. Plini de dorinta, cutreierati in noapte nenumarate cluburi. Fiecare dans, fiecare atingere prevesteste ceea ce va urma in camera de hotel. Acolo, la lumina lumanarilor, alaturi de o sticla de sampanie va veti bucura de cele mai intense placeri.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar