smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Greseli frecvente pe care femeile le fac in pat

De în Explicit 20 sep 2011

Barbatii in sus, barbatii in jos, numai ei sunt de vina. Exagerat, nu-i asa? Haideti sa vedem unde gresim noi, femeile. Feminis.ro a adunat pentru voi cateva dintre cele mai frecvente greseli ale femeilor in ceea ce priveste actul sexual.

Greseala numarul 1: Sa crezi ca erectia este un fel de duh care apare brusc atunci cand tu bati din palme. Contrar opiniei generale, barbatii nu functioneaza pe baza de intrerupator pe care sa il pornesti si sa il opresti dupa bunul plac.

Greseala numarul 2: Sa iti lasi orgasmul in mainile lui, din moment ce tu stii cel mai bine ce te excita. Prin urmare, spune-i. Nu te bosumfla ca el isi vede sacii in caruta si sforaie zgomotos dupa. Invata de la el si aplica tehnica astfel incat tu sa iesi in avantaj.

Greseala numarul 3: Nu te astepta ca el sa adoarma tinandu-te in brate. E frumos sa stati imbratisati o vreme dupa consumarea actului sexual, insa dupa o vreme, pozitia poate fi incomoda. Mainile amortite nu sunt tocmai lucrul pe care vrei sa si-l aminteasca a doua zi dimineata. Daca nu ne crezi, incearca si tu sa il tii in brate toata noaptea. Amorteala de a doua zi sigur te va convinge.

Greseala numarul 4: Vrei sa fie dragastos si sa te acopere cu sarutari. Inainte sa ii reprosezi asta, tine minte ca barbatii si femeile sunt construiti diferit. Dupa o partida de sex, femeile isi doresc o confirmare a legaturii dintre ele si partener si simt nevoia sa exprime asta in cuvinte. Barbatii vor pur si simplu sa isi revina, sa isi recapete energia consumata. Prin urmare, nu e cazul sa-i porti pica.

Greseala numarul 5:  Egoismul nu este o idee tocmai buna. Desi auzi in stanga si in dreapta ca este indicat sa te concentrezi pe propria placere, nu uita ca si el are nevoie de atingeri. In ceea ce priveste sexul, reciprocitatea este de baza. Asadar, daca vrei sa primesti, nu te sfii sa oferi.

Greseala numarul 6:  Sexul seamana izbitor de mult cu practicarea unui sport. Si ce deducem de aici? Miscarea este cheia. Multi barbati se plang de lipsa de initiativa a partenerelor in dormitor. Nu te limita la a sta intinsa pe spate asteptand ca el sa faca toata treaba, de teama sa nu gresesti.

Greseala numarul 7:  Strambi din nas atunci cand el te impinge usor pe drumul cel bun atunci cand te decizi sa-l rasfeti cu un "aperitiv" oral? Nu e cazul. Ti-ar placea mai degraba sa te opreasca brusc si sa-ti tranteasca un "Nu, nu e bine. Nu asa, incearca altfel."?

Greseala numarul 8:  Lipsa de ingrijire este si ea pe lista neagra. Daca vrei ca el sa iti rasfete fiecare centimetru al corpului, ai face bine sa dai jos din pod artileria grea. Da, epilarea doare. Dar faptul ca zonele tale intime arata ca o padure tropicala  nu este deloc atragator. Si daca-l auzi spunand ca lui ii place natural, asta nu inseamna ca isi doreste un arbust neingrijit. Daca nu vrei sa ramai complet descoperita in zona aceea, este in regula, poti apela la un salon de frumusete, unde un specialist iti va sugera o "coafura" potrivita.

Greseala numarul 9:  Sa presupui ca sexul implica neaparat o relatie. Nu au absolut nicio legatura. Totul se limiteaza la actul respectiv si atat. Restul se rezolva pe parcurs, daca este cazul.

Greseala numarul 10:  Exista femei care evita sexul oral doar pentru ca statul in genunchi nu este o pozitie confortabila si rezultatul este vizibil cu ochiul liber: genunchi rosii ca racul. O scuza mai nepotrivita nu exista. Poti alege o perna sau o patura moale pe care sa o folosesti ca masura de protectie. In plus, nu te obliga nimeni sa ingenunchezi pe covor. Poti chiar sa alegi o pozitie confortabila, in pat sau chiar pe scaun.

Greseala numarul 11:  Sa-l lasi pe el sa se ocupe de prezervativ. Protectia este responsabilitatea ambilor parteneri. Asadar, poti sa iti iei o cutie, pentru orice eventualitate. Altfel, risti sa va piara cheful de sex alergand dupa o farmacie deschisa. Ca sa nu mai vorbim despre folosirea prezervativului. Este indicat ca tu sa fii cea care il pune, din moment ce exista sanse mai mari ca el sa se fi atins deja in zona intima si sa il corupa.

Greseala numarul 12:  Sa te superi atunci cand iti vorbeste "murdar". Daca in restul timpului te trateaza cu respect, iar in dormitor se lasa purtat de val, nu e cazul sa iti faci griji.

Greseala numarul 13:  Lipsa de spontaneitate duce la stingerea pasiunii. Schimbarea cadrului in care faceti sex poate avea efecte benefice asupra relatiei voastre, asa ca nu te mai impotrivi atunci cand iti propune ceva nou.

Greseala numarul 14:  Barbatii prefera din cand in cand cate o partida fulger. Femeile nu se dau in vant dupa asa ceva. Si totusi, poate ar trebui sa ii mai oferi din cand in cand cate o "gustare rapida".

Greseala numarul 15:  O alta greseala frecventa pe care o fac femeile este ca nu spun clar si raspicat ceea ce vor. Multi barbati se plang de faptul ca partenera refuza o anumita propunere pe un ton aparent glumet si eventual insotit de un chicotit infundat. "Eu ce sa inteleg din asta? Suna mai degraba ca o invitatie decat ca un refuz." explica nedumerit un reprezentant al sexului masculin.

Greseala numarul 16: Nimic nu e mai gresit decat sa presupui ca e de datoria lui sa te dezbrace pe tine, in timp ce se lupta neputincios si cu propria camasa. Putin ajutor din partea ta nu strica niciodata,  mai ales ca tu te pricepi mai bine sa iti deschei sutienul. Doar faci asta in fiecare zi, nu-i asa?

Greseala numarul 17: Jena inexplicabila de a face sex cu lumina aprinsa poate fi adaugata fara probleme pe lista greselilor. Un barbat nu va intelege niciodata de ce te ascunzi in spatele unei perdele de intuneric atunci cand el isi doreste sa te guste din priviri. Nimic nu e mai nedrept decat sa-i refuzi partenerului placerea de a-ti admira trupul. Nu e nimic sexy in faptul ca te dezbraci cu viteza luminii si plonjezi imediat sub patura pentru a nu lasa la vedere vreun fir de piele.

Greseala numarul 18: Faptul ca nu te-ai nascut la ferma si nu ai incalecat niciodata pe un cal nu e o scuza valabila pentru a evita pozitiile cu femeia deasupra.

Greseala numarul 19: Barbatii reactioneaza la stimuli vizuali. Prin urmare, faptul ca iti arcuiesti spatele sau te mangai provocator pe sani ii da de inteles ca te simti bine in compania lui si ca nu se straduieste degeaba. Asadar, nu-l lasa sa bajbaie in intuneric.

Greseala numarul 20: Te astepti ca el sa afiseze o mutra multumita atunci cand te bagi in pat dezbracata si atunci cand el incearca sa treaca la treaba tu ii spui ca vrei doar sa stati imbratisati? Trupul tau gol este echivalentul unei invitatii de nerefuzat. Daca nu ai chef, nu transmite semnale false. Nu e frumos sa il lasi cu buza umflata.

Greseala numarul 21: Sa uiti ca si el are un trup care cere a fi mangaiat. Adu-ti aminte ca are un gat dornic de sarutari, ca pieptul lui tanjeste dupa atingerile tale, ca are nevoie de preludiu la fel ca si tine.

Greseala numarul 22: Nu lua lucrurile prea in serios. Sexul trebuie sa fie distractiv. Nu ne referim acum la hohote de ras. Dar uneori se mai intampla sa te lovesti cu capul de tablia patului, sau ca unul dintre voi sa cada jos din pat incercand o pozitie mai fistichie. Nu-i un capat de lume.

Greseala numarul 23: Sa refuzi lucruri noi doar de dragul ideii ca "nu e romantic". Sa fim seriosi, sunteti amandoi dezbracati, scotand sunete ciudate si facand grimase de placere. Nu trebuie sa fie tot timpul ca la carte.

Greseala numarul 24: Una e sa trasezi usor linii cu unghia pe spatele lui si alta e sa iti infigi ghearele ca o felina in calduri. Intreaba-l mai intai daca are inclinatii spre masochism si apoi actioneaza in consecinta. Daca raspunsul lui este negativ si tu nu te poti abtine, poti foarte bine sa iti scurtezi unghiile ca masura de precautie.

Greseala numarul 25: Nu vrei sa folosesti lubrifiant, frisca sau alte asemenea trucuri pentru ca ti-e frica sa nu ti se pateze asternuturile primite mostenire de la bunica? Ei bine, afla ca se spala.

Greseala numarul 26: Nu face din tantar armasar atunci cand erectia lui dispare ca prin minune. In astfel de momente el este cu moralul la pamant, iar remarci de genul "tuturor li se intampla" nu il ajuta deloc. Schimba subiectul si vedeti un film pana isi revine. In caz ca nu isi revine, adu-ti aminte ca poate sa te satisfaca si altfel. Faptul ca te imbufnezi si-i intorci spatele, trantindu-i un "las-o balta" nu face decat sa inrautateasca situatia.

Greseala numarul 27: Rutina ta zilnica de infrumusetare poate sa astepte. Stim ca nu este in regula sa te culci machiata, insa nu este tocmai momentul potrivit pentru asta. Daca vrea sa te aiba aici si acum, imagineaza-ti cum ar fi sa-l pui pe pauza pentru jumatate de ora sau mai mult si apoi sa revii cu parul pe bigudiuri si cu masca pe fata.

Greseala numarul 28: V-ati iubit fierbinte si imediat dupa observi ca asternuturile sunt mototolite si pline de diverse miresme specifice. Intelegem ca vrei ca totul sa fie curat, insa nu e cazul sa-l dai instantaneu jos din pat, sa smulgi cearsafurile si sa le trantesti in masina de spalat. Dai impresia ca ai vrea sa scapi de o amintire neplacuta.

Greseala numarul 29: Sa mai amintim de mimarea orgasmului? Stim cu totii ca nu este in regula si ca nu aduce nimic bun in relatie. Daca nu stie ca undeva este o problema, nu va actiona in consecinta si tu vei avea de rabdat seri la rand cu privirea pironita in tavan, numarand panzele de paianjen.

Greseala numarul 30: Intrebarile pot sa astepte. Nu este momentul propice pentru lamuriri referitoare la situatia voastra. Tot ce isi doreste el acum este sa isi traga sufletul, sa bea un pahar cu apa si sa doarma. Discutiile serioase pot fi amanate pentru a doua zi.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

bianca curalea (23.09.2011, 14:21)
asa este :)))))) si as mai adauga si faptul ca unele femei considera patul un ring de lupte. au impresia ca o partida reusita este aia de 1 ora ;))))))).
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr