armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Amant desavarsit sau sot dedicat? Zodia lui decide!

De în Explicit 21 mar 2012

Poate sa aiba grija de copii o zi intreaga sau este mai degraba un Adonis focos la care apelezi pentru a pune in practica fantezii fierbinti? Zodia lui iti spune ce fel de barbat ai nimerit!

Berbec

Puternic si impulsiv, barbatul Berbec este mai degraba potrivit pentru aventuri amoroase nesfarsite. Ideea de monotonie il sperie, iar gelozia il macina intr-o relatie de lunga durata. Rabdarea nu este tocmai punctul lui forte, asa ca nu este tocmai genul de barbat care sa intemeieze cu usurinta o familie. Isi va dori cu orice pret sa domine, sa fie cel care dicteaza, motiv pentru care, daca il vrei drept sot, va trebui sa cedezi de cele mai multe ori. Desi stie sa se poarte cu copiii, fiind o fire imprevizibila, mereu activa, este predispus unor schimbari frecvente ale locului de munca, ceea ce nu il recomanda ca fiind un sot ideal.

Taur

Devotat, generos si de incredere - asa il poti descrie pe barbatul Taur. Si ce iti poti dori mai mult de la un sot? Este alegerea perfecta, intrucat nu-si va neglija niciodata indatoririle fata de familie. Nu este tocmai cea mai romantica si pasionala zodie, insa Taurul este cu adevarat capul familiei, datorita firii practice si abilitatii de a lua decizii. In plus, Taurul este rabdator, asa ca ai nimerit un tata afectuos si simpatic. Nu are calitati de amant, fiindca nu-i place sa vaneze. Prefera o relatie cu o fundatie solida, formata din incredere si respect reciproc.

Gemeni

Daca sotul ideal este cel care iti jura dragoste eterna, atunci nativul din zodia Gemenilor nu se potriveste tiparului. Ii lipseste rabdarea si isi schimba comportamentul dupa cum bate vantul, asa ca povestea voastra de iubire poate lua sfarsit in orice clipa. Este inteligent, iubitor si jovial, calitati ce il recomanda pentru functia de "Don Juan" cu norma intreaga. Fire sociabila, cu o minte ascutita, nativul din zodia Gemenilor este o companie extrem de placuta pe termen scurt. Insa ochii lui adanci si farmecul aparte nu tin loc de angajament si statornicie.

Rac

Racul este un barbat devotat si prefera o sotie linistita, cu picioarele pe pamant. Nu-si poate imagina viata fara romantism, dar cu toate acestea, are probleme in a-si exprima sentimentele. Este generos si loial, ceea ce il recomanda pentru functia de sot grijuliu. Fire emotiva, Racul isi va dori o relatie stabila si va cauta intotdeauna siguranta unei familii pe care sa se poata baza. Ideea de a nu avea pe nimeni care sa il astepte acasa nu il atrage si cu atat mai putin isi va dori ca figura care il intampina in prag sa fie de fiecare data alta.

Leu

Desi ai putea crede ca este un mare fustangiu, pentru ca este mereu in cautarea aprecierii si admiratiei celor din jur, Leul nu se da in vant dupa aventuri. Cand isi gaseste o "spectatoare" potrivita pentru un actor de talia lui, Leul este loial si sincer in relatia de cuplu. Ca sot, Leul este isi va exprima de cele mai multe ori afectiunea sub forma geloziei. Isi doreste o femeie pe care sa o tina doar pentru el, motiv pentru care se va prezenta la starea civila cu prima ocazie, pentru a avea si o dovada clara a "posesiei". Daca i-ai castigat inima, va lasa totul pentru a-ti fi alaturi, la bine si la greu.

Fecioara

Fire practica si flexibila, nativul din zodia Fecioarei va dori intotdeauna sa ofere familiei tot confortul de care are nevoie. Fire calculata si aparent rece, barbatul din zodia Fecioarei se va dovedi a fi un sot sincer si demn de incredere. Nu are calitatile unui amant pasional, ceea ce te-ar putea bucura, ducandu-te cu gandul ca il vei pastra numai pentru tine. In schimb, daca visezi la barbatul care sa te ia prin surprindere si sa te posede ore intregi, vei fi dezamagita.

Balanta

Barbatul din zodia Balantei este un sot jovial si echilibrat. Calitatile care il recomanda sunt bunatatea si generozitatea. Pasiunea este un ingredient important in relatia cu barbatul Balanta, motiv pentru care este combinatia perfecta intre amant inflacarat si sot dedicat. Viata de familie alaturi de nativul din zodia Balantei este una echilibrata, fiindca va cauta armonia in tot si in toate. Nu va alerga niciodata dupa doi iepuri, pentru ca simtul justitiei il impiedica.

Scorpion

Fire impulsiva si emotiva, Scorpionul este constant nelinistit. In dragoste, este fie inger, fie demon, in functie de dispozitie. Fire pasionala, Scorpionul va cauta o femeie care sa-l satisfaca, motiv pentru care nu este tocmai sotul ideal. Daca iti lipseste rabdarea, va cauta asta in alta parte. Cumva impartit intre atitudini constructive si distructive, Scorpionul este un barbat dificil de catalogat, fiind adesea puternic influentat de atitudinea partenerei. Tratat corespunzator, se poate dovedi a fi un partener loial si un tata devotat.

Sagetator

Aventurier fermecator, Sagetatoru va zbura din floare in floare pentru ca iubeste libertatea. Este o companie placuta, daca iei in calcul faptul ca aventura este pentru el mai importanta decat viata de familie. Un barbat optimist si direct, nu va ezita sa iti faca o oferta de nerefuzat. Si nu ne referim aici la o cerere in casatorie, ci la o invitatie mai mult sau mai putin explicita pentru o seara pasionala in doi. Fire deschisa, nonconformista, Sagetatorul se claseaza fara prea mari eforturi in topul celor mai active semne zodiacale din punct de vedere sexual. Asta nu il impiedica insa sa se implice in viata de familie, care tinde sa fie una prospera si fericita, daca Sagetatorul si-a satisfacut majoritatea curiozitatilor si fanteziilor pana ajunge in fata altarului, sau de ce nu, daca partenera este dispusa sa ii ofere libertatea de care are nevoie.

Capricorn

Nativul din zodia Capricornului si Don Juan nu prea au multe de impartit. Romantismul nu prezinta prea mare interes pentru Capricorn, barbatul nascut sub acest semn zodiacal fiind mai degraba pragmatic si rezervat. Barbatul Capricorn este disciplinat si calculat, autoritat si serios, ceea ce il califica drept sot responsabil. In dormitor este precaut si ii lipseste indrazneala, motiv pentru care nu-l vei vedea alergand dupa fuste. Capricornul va intemeia o familie pe care isi va dori sa o intretina, oferind sotiei si copiilor tot confortul de care au nevoie.

Varsator

Cuceritor fara voie, Varsatorul prezinta firea imprevizibila si fermecatoare a unui artist. Este sociabil si manuieste cu pricepere cuvintele, astfel incat va face victime in randul femeilor chiar si atunci cand tot ce cauta este prietenie. Barbatul Varsator nu este tocmai adept al vietii de familie, dar este o companie placuta si se simte confortabil in prezenta copiiilor, fiind o influenta benefica prin deschiderea si optimismul specific. In cuplu, barbatul Varsator este greu de multumit si isi exprima cu greu sentimentele. Daca ii oferi sansa sa se exprime sincer, fara constrangeri, vei gasi la randul tau in barbatul Varsator un partener loial, pe care te poti baza oricand. Tratat cu rabdare, respect si incredere, Varsatorul poate deveni un sot exemplar.

Pesti

Barbatul din zodia Pestilor este atras de romantism si se va indrepta mai degraba catre relatii serioase decat catre aventuri pasagere. Loial si intelegator, barbatul din zodia Pestilor nu te va lasa balta niciodata. Nativul din zodia Pestilor este adesea un barbat serios, care-si vede de treaba lui. Asadar nu trebuie sa-ti faci griji in privinta tentativelor de a vedea daca iarba e mai verde in gradina vecinei.

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Eugenia Tanase (23.03.2012, 09:34)

Alex, in legatura cu exemplele pe care le-ai adus in discutie, este stiut faptul ca astrele predispun, iar omul dispune. In articolul de fata vorbim despre o predispozitie generala a nativilor din zodia Balantei, nu despre exceptii precum cele mentionate de tine. Nu uita ca si ascendentul unei persoane are un cuvant greu de spus in ceea ce priveste modul acesteia de a privi viata si de a se comporta. In plus, trasaturile zodiacale nu sunt singurele care influenteaza comportamentul individului. Noi vorbim aici strict de o predispozitie astrala si nicidecum de mediul in care s-a dezvoltat persoana respectiva. Familia, prietenii si societatea in general modeleaza caracterul unui om, iar deciziile pe care acesta le ia de-a lungul vietii sunt puternic influentate de experienta acumulata pe parcurs.

Răspunde-i
Eugenia Tanase (23.03.2012, 09:12)

Draga Stefana, articolul este compus din patru pagini, zodiile fiind repartizate cate trei pe fiecare pagina.

Răspunde-i
Alex (23.03.2012, 08:55)
"Nu va alerga niciodata dupa doi iepuri, pentru ca simtul justitiei il impiedica."???? Eu am cunoscut pana acum 3 balante care au alergat dupa mai mult de 2 iepuri deodata. Doi erau profesori si isi inselau nevestele cu cate eleve puteau, celalalt imi e prieten de o viata si numai statornic si devotat nu e...
Răspunde-i
stefana (23.03.2012, 02:47)
Buna! de ce ati postat decat 3 zodii? daca dati sfaturi ,dati la toate zodiile nu doar la cateva!o zi buna va doresc.
Răspunde-i
dell (22.03.2012, 13:33)
iubitul meu este in zodia leu iar ceea ce scrie in acest articol despre aceasta zodie este foarte adevarat..sunt mandra de el si de faptul ca l-am iintalnit..
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr