armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Ziua lui de nastere iti dezvaluie greselile pe care le comite in relatie

De în Monden 21 mar 2013
Te roade curiozitatea si nu poti sa nu te intrebi daca relatia voastra va ramane la fel de frumoasa si dupa ani intregi petrecuti impreuna? Este mai bine sa fii pregatita, asa ca afla din timp care sunt greselile pe care el s-ar putea sa le faca si care sa va afecteze serios relatia.

Numerologia iti poate oferi informatii pretioase despre personalitatea lui amoroasa si te ajuta sa il cunosti mai bine. Odata cu evolutia relatiei, vei vedea ca apar si unele neintelegeri si este bine sa fii pregatita.

Sa gresesti este firesc, dar depinde doar de tine daca esti sau nu dispusa sa treci cu vederea gafele lui. Pentru a evita sa iti dai seama mult prea tarziu ca nu este barbatul potrivit pentru tine si pentru a sti cum sa rezolvi conflictele, consulta previziunile zilei lui de nastere.

Vezi in paginile urmatoare care sunt greselile pe care un barbat le face in relatiile de dragoste, in functie de ziua de nastere

Cifra 1

Daca partnenerul tau este nascut in aceasta zi, atunci ti-ai dat seama deja ca este genul caruia ii place sa isi impuna punctul de vedere si vrea sa fie mereu el cel care decide. Aceasta atitudine bineinteles ca va afecteaza relatia si prima greseala pe care s-ar putea sa o comita este sa incerce sa te convinga sa faci si sa zici mereu ca el.

Este genul perfectionist si va avea mari asteptari din partea ta, iar atunci cand nu sunt satisfacute poate deveni foarte critic.

Cifra 2

Aceasta cifra dezvaluie o persoana visatoare, cu mari planuri, care se dovedesc insa a fi imposibil de pus in practica. S-ar putea sa te trezesti ca nu te poti baza pe el si orice gand de viitor privind relatia voastra va ramane la stadiul de plan daca el nu se va baza mai mult pe fapte si mai putin pe vorbe.

Ai grija ca este totodata foarte sensibil si cea mai mica remarca il poate afecta in asa maniera incat sa refuze sa iti mai adreseze vreo vorba in urmatoarea ora.

Cifra 3

Este un barbat ambitios, care nu se lasa pana nu a obtinut ce a vrut. Aceasta constanta fuga dupa succes ii va lasa foarte putin timp insa pentru tine si relatia voastra. Sa nu te astepti asadar la mari dovezi de iubire si serenade sub balcon sub clar de luna, dat fiind ca isi va petrece seara cel mai probabil la o intalnire de afaceri.

Isi impune superioritatea si in relatie si nu accepta egalitatea. Este de acord ca partenerii trebuie sa se completeze reciproc, dar nu va accepta niciodata sa fie depasit. Asa cum nu va recunoaste niciodata ca a gresit si tu ai avut dreptate.

Cifra 4

Este o persoana cu principii puternice si nu se sfieste sa se faca auzit atunci cand ceva il nemultumeste. Sa nu te mire daca vei fi mustrata mai ceva ca la scoala cand ai facut ceva ce nu i-a convenit. Este critic, mai ales cu cei apropiati, pentru ca incearca sa ii faca sa vada lucrurile ca el.

Pesonalitatea puternica s-ar putea sa il faca sa dea dovada uneori de aroganta, adopta o fata serioasa si refuza sa comunice atunci cand l-a deranjat ceva. Comunicarea voastra s-ar putea asadar sa aiba serios de suferit din acest motiv.

Cifra 5

Barbatul nascut in aceasta zi este o persoana care poate lasa impresia ca este rece si indiferent, genul care nu pune mare pret pe fapte. Pentru el conteaza mai mult vorbele. Daca te astepti sa te sufoce cu dovezi de afectiune, sa te sarute si sa te surprinda mereu cu cate un cadou, s-ar putea sa fii dezamagita. Poti sa te increzi insa orbeste in ceea ce spune pentru ca nu vorbeste niciodata gura fara el.

Nu ii plac lucrurile complicate, asa ca in momentul in care ii vei spune “Iubitule, trebuie sa vorbim”, sa te astepti sa iti raspunda “Trebuie sa plec”.

Cifra 6

Are tendinta de a-si ascunde emotiile pentru a lasa mereu impresia ca este totul bine. Odata aparute problemele in cuplu, nu iti vei putea da seama daca pe el il derajeaza ceva sau nu pentru ca nu iti va spune niciodata acest lucru decat atunci cand va fi prea tarziu pentru a mai face ceva cat sa va salvati relatia.

Barbatii nascuti in aceasta zi sunt foarte sexy, au o carisma care le face pe multe femei sa roiasca in jurul lor. Partenerul tau nu se va arata niciodata deranjat de atentia primita, dar pe tine da, dat fiind ca va da curs flirturilor sustinand ca este doar o joaca.

Cifra 7

Este o fire retinuta, nu ii place sa isi manifeste emotiile si de multe ori iti va lasa impresia ca nu ii pasa. Comunica cu dificultate si nu ii place sa fie scos din rutina lui. Poate fi asadar dificil pentru tine atunci cand ii vei propune ceva nou.

Mare placere nu iti vor face nici momentele in care se incapataneaza si refuza sa vada adevarul, chiar daca ii sta chiar sub nas.

Cifra 8

Este foarte usor sa interpretezi gresit gesturile lui. Desi la exterior pare rece un cub de gheata, ascunde o latura foarte emotionala. Nu obisnuieste sa vorbeasca despre planurile lui nici atunci cand te privesc si de aici pot lua nastere neintelegerile. Nu simte nevoia de a se consulta cu tine inainte si te poti trezi deodata cu el ca a facut ceva fara ca macar sa fi avut habar de intentia lui.

Cifra 9

Este o fire pasionala, erotica, dar care nu are curajul sa ii spuna partenerei care sunt asteptarile lui. Problemele ce tin de viata sexuala sunt cele mai frecvente cu acest barbat pentru ca vede exprimarea dorintei ca o dovada de slabiciune. Vrea sa ii fie parca citite gandurile si atunci cand vede ca nu se intampla astfel se lasa prada frustarilor.

Si ca si cum nu ar fi fost suficient, tendinta lui idealista de a vedea lucrurile nu va ajuta prea mult. Uneori s-ar putea sa refuze sa accepte ca sunt probleme doar pentru ca asa vrea el.

Cifra 10

Barbatul nascut in aceasta zi este un lider innascut si nu accepta ca partenera sa il traga la raspundere. Cauta o iubita care accepta sa fie supusa. Nu inseamna ca vrea o partenera care sa il urmeze orbeste, dar trebuie sa il admire, sa il laude.

La serviciu, incearca sa se impuna mereu si asta se va dovedi a fi foarte stresant. Se aduce in pragul epuizarii si, odata ajuns acasa, s-ar putea ca cel mai probabil sa nu iti acorde atentia pe care o vrei.

Cifra 11

Este un barbat mandru care nu accepta niciodata sfatul celorlalti, chiar si atunci cand acestia ii vor binele. Orice sfat de bun augur venit din partea ta poate fi catalogat drept o critica, o adevarata insulta si il va refuza instant. Asa ca trebuie sa fii mereu foarte atenta la cum formulezi sugestia ta si sa nu ii lase impresia gresita.

Poate uneori sa iti para cam nehotarat. Spune ca vrea ceva, dupa care altceva si asta te poate face confunza, simti ca nu te poti increde prea mult in cuvintele lui.

Cifra 12

Nu da dovada de prea multa rabdare si nici nu se gandeste de doua ori inainte de a face ceva. Intr-o relatie nu este tocmai recomandata aceasta atitudine. Este bine sa gandesti cu atentie fiecare pas important, dar pentru el este de ajuns doar 1 minut pentru a se gandi si a lua o asemenea hotarare. Incercarea ta de a-l tempera ii va lasa impresia ca incerci sa il duci cu zaharelul, asa ca discutiile in contradictoriu vor fi la ordinea zilei in relatia voastra.

Cifra 13

Barbatul nascut in aceasta zi face greseala sa aiba mult prea multe asteptari din partea partenerei. Cea care ii este alaturi nu este suficient doar sa ii fie iubita, ci trebuie sa ii fie si prietena, mama si sora. Are mari asteptari din partea ei si pune o presiune enorma pe relatie. Din dorinta de a-l face fericit, vei fi tentata sa ii faci pe plac, dar este bine sa il incurajezi si sa ii redai increderea de sine pentru a se descurca si singur.

Cifra 14

Da dovada de un echilibru interior exemplar si evita pe cat posibil surrsele de conflict care i-ar putea deranja aceasta stare de bine. Astfel, multe dintre neintelegerile voastre ii vor trece pe langa ureche si in loc sa tina cont de nemultumirile tale va prefera sa le ascunda sub pres in speranta ca vor disparea. Iti va spune in fata ca va face ca tine, pentru ca apoi sa observi sa el nici macar nu a luat in seama ce i-ai spus.

Cifra 15

Este o fire care traieste totul la mare intensitate. Si cel mai mic lucru il face sa se aprinda si sa se agite de parca ar fi o chestiune de viata si de moarte. De regula se linisteste la fel de repede pe cat s-a suparat, dar trebuie sa duci munca de lamurire cu el si sa ii prezinti argumentele mai ceva ca unui copil.

Si pentru ca asemanarea cu un copil sa fie completa, mai are si obiceiul de a nu accepta un refuz. Daca a zis ceva, pai atunci este musai sa faci ca el.

Cifra 16

Este o fire schimbatoare si vrea mereu sa incerce lucruri noi. Uraste monotonia si se asteapta ca partenera sa ii intretina aceasta nevoie.

Firea lui independenta iti poate da si ea de furca. Pune mare pret pe intimitate si deciziile pe care le ia trebuie respectate de partenera indiferent daca o afecteaza sau nu si pe ea. Poate astfel sa para usor egoist, se comporta uneori de parca ar fi singur in relatie si se asteapta ca tu sa accepti acest lucru.

Cifra 17 

Barbatii nascuti sub semnul cifrei 17 sunt volatili si nestatornici din fire. Le este greu sa mentina un echilibru in viata lor amotioanala si gresesc din dorinta constanta de noutate.

Astfel, ajung sa isi chinuie partenera de viata, cerandu-i sa se schimbe sau cautand elementul de noutate in alte puncte de interes, neglijand-o. 

Cifra 18 

Principala greseala pe care acest barbat o comite intr-o relatie este cauzata de faptul ca ii este greu sa isi exprime nevoile, dorintele si visurile. Exprimarea dorintei este pentru el cumva rusinoasa si o considera un semn de slabiciune, asa ca se inchide in el.

Cea de-a doua trasatura care duce la greseli capitale este rigiditatea, care tinde sa il indeparteze de partenera de cuplu, fiindca aceasta nu reuseste sa il inteleaga si sa empatizeze cu el. 

Cifra 19 

Principala greseala a barbatilor nascuti pe data de 19 este ca nu pricep faptul ca si partenera are sentimente, trairi si idei proprii, pe care el nu le poate calca in picioare.  Ei se considera perfecti si vor ca si iubita sa fie facuta dupa chipul si asemanarea lor, judecand-o dupa acelasi principii aspre.

Cea de-a doua greseala este ca au asteptari foarte mari in dormitor si sunt mai tot timpul nemultumiti. 

Cifra 20 

Barbatii nascuti in aceasta zi pun foarte mare pret pe legatura spirituala, iar asta s-ar putea sa o deranjeze pe partenera de cuplu, care poate ajunge sa creada ca nu este destul de atragatoare.  Faptul ca satisfactia fizica este intotdeauna pe planul doi poate duce la monotonie in cuplu sau chiar la racirea relatiei.

Cea de-a doua greseala pe care o face intr-o relatie este ca ia lucrurile mult prea personal, astfel partenera s-ar putea sa se sature sa il tot trateze cu manusi si sa isi ia talpasita.

Cifra 21 

Cei nascuti sub semnul acestei cifre pot sa strice o relatie functionala cu ajutorul pesimismului lor nativ, mai ales ca au tendinta sa isi si impuna ideile pline de negativism.

In plus, barbatii nascuti in aceasta zi sunt o contradictie pe doua picioare, partenera fiind adesea indusa in eroare de schimbarile bruste de dispozitie ale acestora. 

Cifra 22 

Un barbat dificil, care se indragosteste greu, pesimist, nesigur si gelos peste masura.  Tendinta lui de a suspecta pe oricine de rele intentii si o “manie a persecutiei” innascuta face relatiile cu sexul opus extrem de dificile.  

Acestor “calitati” li se adauga si o sensibilitate excesiva intre asternuturi, care le taie avantul cand ti-e lumea mai draga.  In plus, are nevoie constanta de sprijin si incurajari, de parca ar fi un copil. 

Cifra 23 

Cel nascut pe 23 este un barbat dificil, fiindca ti-e greu sa iti dai seama daca te place sau doar are nevoie de atentie si daca poti conta pe el sau nu.

In plus, are tendinta de a-si impune punctul de vedere, crezand ca are tot timpul dreptate.  Nu intelege ca nu trebuie sa domini tot timpul pentru a arata ca esti puternic. 

Cifra 24 

Acest barbat traieste in mintea lui, e timid si nu prea are succes in relatia cu sexul opus, tocmai pentru ca viseaza tot timpul si nu face nimic pentru a-si concretiza visurile.  

O alta greseala pe care o comite fara sa isi dea seama este idealizarea obiectului adoratiei, in acest caz partenera de cuplu. Ajunge astfel sa isi sufoce iubita si o sperie devenind practic dependent de prezenta ei. 

Cifra 25 

Prima greseala pe care acest barbat o face in cuplu este sa puna banii si grijile materiale pe primul loc. Nu ca n-ar fi bine ca partenerul sa fie stalpul relatiei si sa iti asigure confort financiar, insa atunci cand erectia lui depinde de cati bani are in portofel, deja nu mai este distractiv.

Ii piere cheful si nu-l mai vezi cu zilele cand au mai ramas multe zile pana la salariu iar el si-a terminat deja banii alocati pentru iesiri in oras.

Cifra 26

In primul rand, greseala care poate duce la destramarea relatiei este exprimarea constanta a nevoii de libertate. E de inteles ca nu vrea sa fie tinut in lesa, insa are tendinta de a reprosa mult prea des partenerei ca el nu mai are timp de altceva, iar daca nu isi exprima concret nemultumirea, bate apropouri la fel de enervante.

O alta greseala daunatoare relatiei este faptul ca isi doreste egalitate din toate punctele de vedere. Ori, e evident ca nu vei putea niciodata sa apreciezi toate lucrurile pe care le apreciaza el sau sa practici sporturile lui preferate la acelasi nivel, cum nu poti nici sa stii la fel de multe ca el pe un subiect care nu te-a interesat niciodata.

Cifra 27

Greseala magistrala pe care acest barbat o face este ca vaneaza “prada” chiar daca nu este extrem de atras de o anumita femeie. Astfel, ajunge in stadii avansate ale unei relatii fara sa aiba neaparat intentii serioase in legatura cu femeia respectiva, fiind constient ca ea nu este pe gustul lui.  

Cu toate acestea, ramane in relatie pana se plictiseste, mai ales daca partenera nu este genul imprevizibil.

Cifra 28

Acest barbat este nesigur si nerabdator, iar aceste doua trasaturi il fac sa comita greseli peste greseli in relatia de cuplu, fiindca sunt doua caracteristici care se inrautatesc una pe cealalta. Nefiind sigur de sine si de sentimentele pe care le ai pentru el, ii lipseste rabdarea de a intelege ca nu complotezi impotriva lui, sau ca a interpretat lucrurile gresit, asa ca te terorizeaza constant.

Nu pricepe ca mai bine iti explica un lucru de doua ori decat sa iste un conflict, asa ca alege de regula cea de-a doua varianta, indepartand partenera de cuplu. 

Cifra 29

Un barbat construit din contradictii, foarte ambitios, care nu stie sa piarda. Nu vrei sa il vezi infrant, indiferent de subiectul disputei.

In plus, are tendinta de a se intinde mai mult decat ii permite plapuma, iar asta nu poate sa fie sursa de conflicte in cuplu.

Cifra 30

Acest barbat are caracteristicile unui magnet si te va manipula fara sa-ti dai seama, de cand a pus ochii pe tine si pana cand te-a cucerit definitiv. Nu te mira ca dupa ce ai incheiat relatia cu el sa te intrebi ce ti-o fi venit sau ce-oi fi vazut la el!

O alta greseala pe care o face este ca nu isi face prea des timp pentru partenera, fiindca se teme ca asa isi va pierde libertatea. Nu primeste “ordine”, asa cum percepe orice sugestie din partea ta si este aprig la manie.

Cifra 31

Un barbat sincer, care nu se indragosteste prea usor.  Greseste fiindca nu acorda prea multa atentie sentimentelor, nici cele proprii, nici cele ale partenerei.

In plus, este pesimist si isi nu isi pune in valoare calitatile, preferand mai degraba sa isi puna cenusa in cap chiar si atunci cand nu e cazul. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr