Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Martisorul destinului pentru zodia ta

De în Monden 27 feb 2014
Astrele ti-au pregatit multe surprize pentru aceasta primavara, sub forma unor martisoare ale destinului. Afla ce schimbari in bine se vor produce in luna martie si cum va profita zodia ta de pe urma acestora!

Berbec

Se ivesc cateva oportunitati la locul de munca insa trebuie sa lucrezi putin la capitolul increderii in fortele proprii intrucat lipsa acesteia ti-ar putea crea probleme si pe plan profesional, dar si pe plan personal. Vestea buna este ca spre finalul lunii vei prinde viata odata cu natura, facand o schimbare majora in atitudinea ta. Este vorba fie despre o schimbare de look care-ti va da energia necesara si care-ti va schimba starea de spirit, fie despre o schimbare la capitolul atitudine de care de mult aveai nevoie: iti vei spune opinia indiferent de ce cred ceilalti despre asta.

Taur

Prietenii, familia, colegii si cunostintele te vor ajuta sa rezolvi o problema care te macina de mult ori sa invingi un rival puternic. Readu echilibrul in viata ta inconjurandu-te de oameni dragi si pune accent pe munca in echipa care in aceasta primavara da rezultate uimitoare.

Gemeni

Seful tau, tatal ori un personaj autoritar din viata ta te va ajuta la capitolul finainte ori de cate ori vei avea nevoie. Este insa posibil sa reusesti singura sa-ti rezolvi problemele finainciare prin munca multa si perseverenta. Simti nevoia sa iti faci prieteni noi insa trebuie sa fii atenta pentru ca risti sa fii perceputa gresit de cei din jur, care pot crede ca faci acest lucru cu un interes ascuns ce are legatura cu problemele financiare pe care le ai.

Rac

Primavara vine cu dorinta de a face pace cu cei din jur cu care ai avut anumite conflicte asadar, vei avea parte de mult impacari emotionante. In ceea ce priveste viata sentimentala, Pluto va readuce pasiunea in viata ta, remediind problemele sentimentale si trezind la viata sentimente aparent uitate.

Leu

Chiar daca la locul de munca ai mereu senzatia ca se petrec niste drame, luna martie vine cu niste vesti bune: vei gasi in continuare bucurie in alte domenii din viata ta, astfel incat sa nu lasi garda jos. Lucrurile sunt intr-un continuu crescento care va atinge punctul culminant luna viitoare. Apoi lucurile se vor aseza de la sine. Vestea buna este ca in luna martie vei avea doua sanse de a crea "noi inceputuri", vei lansa noi proiecte sau vei face noi conexiuni, vei avea noi cunostinte. Unul dintre aceste "inceputuri noi" implica dragostea si romantismul, loialitatea sau finantele, iar celalalt "inceput nou" implica tot ce tine de calatorii, relocare, mutare, politica, activitati culturale sau studii superioare. Asa ca ia in considerare modul in care toate acestea te pot ajuta sa te pozitionezi acolo unde iti doresti si sa pui capat tuturor acelor "drame" care, pana mai ieri, pareau ca nu iti mai dau pace.

Fecioara 

Inca mai exista mici discrepante care au loc la locul de munca, dar cu care acum te simti confortabil, dar finantele par sa fie un capitol de care vei beneficia din plin. Poate ca a aparut ceva care te va face sa lucrezi ore suplimentare, dar lucrurile se vor rezolva. In privinta parteneriatelor tale, te descurci foarte bine, desi trebuie sa fii mai atenta cu privire la implicarea in noi parteneriate financiare sau de natura romantica, deoarece exista o sansa destul de mare ca acestea sa se incheie intr-un mod haotic, argumentativ, si vei simti nevoia sa faci o mica "rebeliune" despre toata aceasta situatie. Insa acest lucru ar putea fi exact ceea ce ai nevoie sa ti se intample, dar sunt sanse mari sa intri in ceva instabil, o situatie pe care sa nu te poti baza prea mult. Ideea este sa verifici lucrurile de cateva ori inainte de a trece la actiune.

Balanta

Pana acum, a fost o lipta continua intre viata ta publica si cea privata. Acest lucru este, de fapt, despre echilibrarea responsabilitatilor casnice si aspiratiilor de natura profesionala. Spre sfarsitul lunii martie, vei incerca sa creezi o noua alianta cu un partener - deoarece cel de dinainte nu era multumit de ceea ce incercai tu sa obtii: un echilibru - vei incerca sa ai un nou inceput. Vestea buna este ca vei avea o multime de oportunitati de a te distra in luna martie si de a face progrese spre atingerea obiectivelor tale profesionale si financiare.

Scorpion

In primele zile ale lunii martie, o sa iti permiti singura sa incepi sa te distrezi putin, in ciuda tuturor dificultatilor care se petrec la locul de munca. Apoi, spre sfarsitul lunii, vei fi in stare sa lansezi un nou proiect la locul de munca, vei avea parte de un fel de "nou inceput". Ai putea decide subit sa accepti o misiune mare, un nou client sau un nou loc de munca - la o companie complet diferita. Sau ai putea, pur si simplu, sa decizi ca vrei sa incepi sa iti cauti de munca in alta parte, astfel incat sa poti scapa de ceea ce te deranjeaza la actualul job. Daca pana acum te-ai luptat cu somajul, vei gasi in cele din urma ceva de lucru luna aceasta. Orice ar fi, vei incepe sa faci unele schimbari pozitive prin faptul ca iti vei permite sa te bucuri de viata, inclusiv de munca ta.

Sagetator 

Primavara vine pentru tine cu un martisor excelent atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Martisorul astrelor pentru tine in aceasta luna este stabilitatea emotionala si financiara. Te vei bucura de liniste acasa, dar si ceva actiune pe plan amoros, iar la birou lucrurile merg excelent, fapt pentru care nu ai pur si simplu de ce iti faci griji! O primavara excelenta este martisorul pe care il asteptai cu siguranta de ceva vreme, mai ales ca rudele si vecinii ti-au cam dat de furca in ultimul timp! 

Capricorn 

Pentru tine, astrele au pregatit un martisor sub forma capacitatii de mediere. Dramele pe care le ai pe plan profesional sau personal, cu sotul, cea mai buna prietene, un partener de afaceri sau chiar cu seful vor fi aplanate, iar martisorul tau va consta intr-o solutie de compromis si pacea mult asteptata. Ca bonus, se intrevede o noua relatie sau pur si simplu o noua persoana in viata ta. 

Varsator 

Vesti bune pentru tine, fiindca primavara vine cu un martisor mult asteptat pe plan profesional. Cum cariera este pe primul plan in cazul tau de ceva vreme, astrele ti-au pregatit oportunitati excelente si sansa de a-ti vedea telurile profesionale atinse in sfarsit. Martisorul tau consta in capacitatea de a manevra situatiile astfel incat sa iesi in castig, asadar, intuitia iti este la cote maxime in luna martie. Profita din plin!

Pesti

Pentru tine, martisorul pregatit de astre pentru luna martie consta intr-o calatorie fascinanta in cautarea adevarului. Vei avea sansa sa explorezi, sa inveti si sa iti hranesti mintea si sufletul cu noi informatii despre lume. Tot ceea ce credeai este pe cale sa se schimbe, martisorul destinului pentru zodia ta fiind o schimbare in bine de aceasta data. Bucura-te de luna care vine cu mintea larg deschisa. Nu stii niciodata unde se ascunde adevarul pe care il tot cauti!

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr