Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Iubiri mondene: Cuplurile care risca sa se desparta in 2013

De în Monden 11 ian 2013
Acest an pare sa fie unul ghinionist pentru vedete si inceputul de an a adus deja o serie de despartiri neasteptate. Dupa divortul dintre Andreea Marin si Stefan Banica Jr. si cel dintre Angela Gheorghiu si tenorul Roberto Alagna, alte vedete risca sa ajunga in aceeasi situatie in 2013 si relatia lor sa ia sfarsit.

Decizia unei despartiri nu se ia niciodata din senin si intotdeauna exista o serie de premize care duc inevitabil la acest pas. Urmarind aceste semne care vorbesc uneori de la sine am intocmit un top al cuplurilor care risca sa se desparta in 2013.

Andreea Balan si Keo

Cei doi sunt impreuna de 6 ani de zile si au impresionat cu discretia de care au dat dovada in ce priveste relatia lor. Apar rareori impreuna la evenimente mondene si niciunuia nu ii place sa vorbeasca despre iubirea pe care o impartasesc.

Orice incercare a presei de a starni neintelegeri intre cei doi a esuat, convingand astfel pe toata lumea ca se cunosc cel mai bine si relatia lor este cat se poate de puternica.

O declaratie facuta recent de cantareata lasa de inteles ca cei doi au unele probleme de cuplu si iau in calcul posibilitatea unei despartiri.

"E normal ca oamenii sa se desparta. Oamenii se despart cand nu mai evolueaza in acelasi sens, cand nu mai au aceleasi dorinte... Poate pleaca la un drum impreuna si intre timp, dupa ani si ani de zile, au alte dorinte si nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda. Faptul ca noi suntem persoane publice si suntem expusi, iar lumea vede ca ne combinam, ne certam, ne despartim, asta nu inseamna ca oamenii de rand nu fac acelasi lucru. Toti oamenii de rand au prieteni, se despart, sufera, dar le trece. Asta e, exista iubire dupa iubire! Nu mai suntem in epoca in care in care te casatoreai cu primul de la 19 ani. E normal sa ne despartim!", a declarat aceasta, potrivit Libertatea.

Este asadar foarte probabil ca Andreea si Keo sa puna capat relatiei in 2013.

Andreea Banica si Lucian Mitrea

Acest cuplu a facut subiectul de prima pagina a multor tabloide din cauza infidelitatii. Sotul artistei a fost de multe ori implicat, cu sau fara voia lui, in scandaluri de asemenea natura care i-a facut pe multi sa ii puna la indoiala sinceritatea. A fost surprins agatand blonde in cluburi, s-a dovedit ca merge la saloane de masaj erotic, a fost acuzat de hartuire sexuala de trei femei si chiar fotografiat in timp ce o “prietena” ii facea sex oral in masina.

Andreea Banica a demonstrat insa de fiecare data ca isi sustine partenerul cu care are o relatie de aproape 20 de ani si nu vrea sa dea crezare gurilor rautacioase, refuzand parca sa vada adevarul. Aceasta a recunoscut in trecut ca relatia lor nu a fost niciodata roz, cei doi despartindu-se inainte de casatorie de multe ori tocmai din cauza infidelitatii lui Lucian.

La inceput, au existat despartiri de o saptamana, o luna pentru ca Lucian era...baiat. Mergea la discoteci, mai umbla si cu alte fete, l-am prins de multe ori!”, a declarat nonsalat aceasta.

Astfel se explica gelozia si posesivitatea acesteia si permanenta grija cu care isi verifica sotul la fiecare pas, semn ca nu mai are incredere in el. Odata ce increderea a disparut insa intr-un cuplu, despartirea este doar o chestiune de timp.

Ilinca Vandici si Ciprian Marica

Recent impacati, cei doi nu au reusit sa convinga pe multa lume ca de data aceasta va fi diferit si o despartire este cat se poate de previzibila. Ilinca si Ciprian traiesc o adevarata telenovela. S-au cunoscut in 2009, urmand sa se desparta in 2011 din cauza presupusei idile a fotbalistului cu Bianca Dragusanu. 

Cei doi au petrecut Craciunul 2012 impreuna, semn ca au dat inca o sansa relatiei lor, insa viata lor amoroasa este cat se poate de tumultoasa si este cat se poate de posibil sa fim martorii unei noi despartiri in 2013. 

Andreea Mantea si Stefan Stan

Cel mai mediatizat cuplu la ora actuala si totodata cel mai surprinzator este cel format dintre Andreea Mantea si Stefan Stan.

Cei doi au facut publica recent relatia lor si au dezvaluit ca flirtau inca din vara anului 2012, insa faptul ca aceasta era implicata intr-o relatie la acel moment l-a tinut pe Stefan la distanta. Dupa ce Andreea a devenit o femeie libera, acesta a profitat de ocazie si a invitat-o la un film, astfel a luat nastere povestea lor de dragoste.

O interpretarea a astrogramelor celor doi arata insa ca pot intampina probleme din cauza geloziei cantaretului si nu le este recomandat sa se casatoreasca pentru ca, potrivit astrelor, casnicia lor va fi una foarte scurta.

"Parerea mea e sa nu se precipite cu o casatorie, care poate fi foarte scurta. O logodna de vreo 20 de ani le poate face foarte bine! Se mai cunosc si ei…”, a declarat Radu Stefanescu pentru Ring.

O despartire poate fi posibila pentru acest cuplu daca luam in calcul faptul ca Andreea Mantea este recent iesita dintr-o relatie in care a fost ranita si este in cautarea unui partener alaturi de care sa intemeieze un cuplu de lunga durata, in timp ce Stefan Stan a luat recent contact cu lumea mondena, cariera lui muzicala este in plina evolutie si cauta sa profite de aceasta ocazie pe cat posibil, iar admiratoare are deja cu miile.

Rihanna si Chris Brown

Aceasta este una dintre cele mai neasteptate impacari. Rihanna pare ca a trecut peste gestul violent al lui Chris Brown din 2009 si cei doi au reluat relatia.

Impacarea lor pare sa fi survenit in luna septembrie, anul trecut, cand cei doi au luat parte la MTV Video Music Awards si au fost impreuna la petrecerea post eveniment. La numai o luna, Chris Brown s-a despartit de cea cu care avea o relatie de cateva luni si a fost vazut tot mai des in preajma cantaretei.

Multi nu dau insa prea multe sanse acestei relatii dat fiind ca acestia s-au certat si s-au impacat deja de cateva ori in doar aceste cateva luni. Cantaretul a fost surprins petrecand noaptea cu fosta lui iubita, pentru ca mai apoi Rihanna sa posteze mai multe mesaje pe Twitter in care se plangea de singuratate. Au sarbatorit Craciunul separat, insa Revelionul au avut grija sa il petreaca in compania unu altuia. Ramane acum de vazut cat va dura pana la urmatoarea despartire.

Miranda Kerr si Orlando Bloom

Casatoriti din 2010, relatia celor doi a fost vazuta drept una ideala. In ultimele sase luni insa, presa de peste Ocean a speculat o posibila despartire dat fiind ca cei doi nu au mai fost vazuti deloc impreuna.

Zvonurile potrivit carora modelul ar fi fost surprins cu Leonardo DiCaprio cu ocazia lui de nastere in timp ce sotul ei filma in Africa de Sud au intarit si mai tare aceste speculatii si publicatia In Touch relata in luna decembrie ca Miranda Kerr si Orlando Bloom au luat o pauza de la casnicie si s-au separat.

Unul dintre momentele rare in care cei doi au fost surprinsi impreuna dupa atata timp a fost imortalizat saptamana trecuta, cand Orlando a luat-o pe Miranda de la un salon de infrumusetare si a sarutat-o ostentativ in fata fotografilor, incercand parca sa puna capat acestor speculatii cu un gest pe care multi l-au considerat doar o tentativa de a pacali presa.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr