Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»

Cum infloresc femeile, in functie de zodie

De în Monden 10 apr 2014
Pentru ca fiecare femeie este precum o floare care necesita lumina, caldura si apa pentru a supravietui, in proportii variabile in functie de specie, astrele au stabilit acei factori care le ajuta pe femei sa se dezvolte armonios si sa radieze.

Berbec - In aceasta primavara te va face sa infloresti tot ce te inconjoara. Asadar, ofera o atentie sporita casei tale, dar si oamenilor de care te inconjori. In cazul in care nu ai (inca) un semineu, ai face bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa iti cumperi unul intrucat iti va oferi energie  si iti va reda inspiratia. De asemenea, meditatia si relaxarea sunt elementele care te vor face sa infloresti asa ca nu ar fi rau sa iti faci timp pentru asemenea activitati. Ai face bine sa iti creezi un loc special pentru meditatie, chiar daca este vorba despre un mic coltisor al casei.

Taur - Simturile sunt cele care te fac sa infloresti in aceasta primavara asa ca acorda-le atentia de care au nevoie: delecteaza-te cu un preparat culinar bun, tine-ti iubitul de mana, cumpara-ti un parfum care sa te faca sa vibrezi si mergi la un concert. De asemenea, pui mare pret pe confortul caminului tau asa ca rasfata-te cu cateva lenjerii de pat noi, din tesaturi alese, care sa iti ofere un somn odihnitor. Nu uita sa cumperi cateva accesorii pentru bucataria ta pentru a stim deja ca este locul tau preferat din casa.

Gemeni - Activitatile in aer liber, sentimentul de libertate si soarele te fac sa infloresti in acest sezon. Asadar, urca-te pe bicicleta si pleaca la plimbare alaturi de cei dragi. Exploreaza parcurile, padurile si mergi la munte si te vei simti in al noualea cer. Pentru ca stim cat de repede te plictisesti, dar si ca nu iti permiti sa redecorezi, muta mobila prin casa si vei constata ca arata mult mai bine asa.

Rac - Primavara aceasta vei inflori dupa ce iti vei gasi un loc al tau. Simti ca nu ai stare, nu reusesti sa te acomodezi nicaieri. Daca locuiesti inca impreuna cu parintii, este momentuul oportun sa iei o decizie majora si sa schimbi asta. Pe de alta parte, daca locuiesti singura, reamenajeaza-ti caminul astfel incat sa simti ca este al tau. Pune-ti amprenta personala pe casa in care stai si te vei simti minunat.

Leu

Se stie ca femeile nascute in zodia Leului adora sa fie mereu in centrul atentiei si sa fie tratate ca niste dive, in adevaratul sens al cuvantului. Vrei sa stii cum poti sa infloresti primavara asta? Nu sta cu mainile in san! Alege maretia, luxul si culorile luminoase si scoate la iveala Leoaica din tine. Indiferent daca este vorba de cateva lucrari de arta moderna, un tablou sau un poster sau de un perete cu accente de culoare care contribuie din plin la buna ta dispozitie, faptul ca faci un "statement", o declaratie de independenta, te va face sa te simti in largul tau in locuinta aranjata dupa bunul tau gust. La urma urmei, casa si camera ta reprezinta o reflectare a personalitatii tale. Iar o lenjerie de pat luxuoasa si eleganta te va ajuta, de fapt, sa te odihnesti exact asa cum ti-ai dorit: ca o regina.

Fecioara

Femeile nascute in zodia Fecioarei au nevoie primavara aceasta de o "hrana" pentru sufletul lor inocent si visator. Desi pentru Fecioare curat, imaculat si luminos sunt cateva cuvinte care le definesc intru totul, acest semn de Pamant raspunde foarte bine si in ceea ce priveste plantele si florile. Alimentele sanatoase sunt vitale pentru ca acesti nativi sa isi mentina starea de bine, atat mental, cat si fizic. Iar daca ai pronuntat "gradina" sau "gradinarit" langa ele - chiar daca este vorba doar de cateva ghivece si de cateva plante in niste recipiente - atunci nativii din Fecioara si-au gasit exact ce isi doreau pentru a-si hrani sufletul. Vor uda plantele si vor aduna uscaciunile, iar apoi vor aduna o multime de flori frumoase care le vor insenina ziua.

Balanta

Spatiile aerisite, cu mobilier masiv, sunt la ordinea zilei intr-o casa a femeii Balanta. Acest semn zodiacal este usor de citit: Balantele vor ca mediul in care traiesc sa se simta stabil, sa le ofere stabilitate, dar sa fie, in acelasi timp, un spatiu cu un aer respirabil, echilibrat. Bineinteles, Balantele stiu exact de ce au nevoie pentru a inflori primavara aceasta: fie se inscriu la un curs de yoga, fie isi aranjeaza o zona in casa unde vor practica yoga sau alte exercitii fizice, daca este posibil. In plus, fiind nativi care adora ordinea si curatenia, Balantelor le place sa isi pastreze lenjeriile de pat cat mai curate.

Scorpion

Diversitatea este o marca a locuintei si personalitatii Scorpionului. Femeii Scorpion ii place sa aleaga culori contrastante si texturi care sa ii evidentieze complexitatea. Tocmai de aceea se va simti in largul ei si va simti ca infloreste de fiecare data cand vrea sau isi propune sa isi redecoreze locuinta sau dormitorul - pe care il considera sanctuarul ei. Scorpionul stie ca este absolut necesar sa aiba propriul spatiu personal, unde sa se retraga la nevoie - chiar daca e doar un coltisor unde se simte in siguranta, ferit. Femeia Scorpion stie ca are nevoie de un loc privat pentru a inflori asa cum numai ea stie, un loc in care sa poata chibzui, sa gandeasca in liniste, sa analizeze si chiar sa mediteze.

Sagetator 

Femeia Sagetator are nevoie de diversitate pentru a inflori asa cum se cuvinte. Satisfacerea spiritului de aventura este cea care ii ofera energia necesara pentru a-si lua si mai tare avant si pentru a se incumeta sa descopere locuri noi, pe care doar visa sa le vada. Cu toate ca Sagetatorul este mereu pe drumuri si mereu in cautare de provocari in afara spatiului domestic, putine dintre femeile nascute sub acest semn zodiacal stiu ca ar trebui sa acorde o atentie sporita bucatariei si dormitorului pentru a se putea dezvolta plenar. Sunt cele doua zone ale locuintei care ii ofera Sagetatorului energia vitala, cea care ii permite sa fie mereu dornic de adrenalina, de experiente inedite. 

Capricorn 

Fara eleganta si traditie, doua cuvinte cheie ale zodiei, femeia Capricorn nu are nicio sansa sa se dezvolte armonios. Incepe prin a-ti redecora locuinta cu elemente din piele si lemn, mai ales mahon, intrucat acestea sporesc energia vitala a zodiei tale. Ritualurile sunt cele care te ajuta sa infloresti, asa ca in functie de ce preferi, ai putea sa te bucuri de un ceai de calitate dupa orele extenuante petrecute la birou peste proram, intr-un decor traditional, care sa te ajute sa te relaxezi. Vei recupera astfel energia pierduta pe parcursul zilei si vei avea o constanta sursa de combustibil pentru proiectele ambitioase. 

Varsator 

Daca o privezi de lumina, femeia Varsator se ofileste vazand cu ochii.  Plimba-te cat mai des in natura, mergi cu bicicleta sau macar evita metroul pentru deplasarile zilnice si muta-te intr-o casa cu ferestre cat mai mari, pentru a beneficia de efectele luminii solare. Poarta argint, pentru ca acest metal este un incarcator energetic puternic pentru nativele din zodia Varsatorului si profita de puterea benefica a plantelor si florilor. Cu cat sunt mai exotice, cu atat te vor ajuta sa te dezvolti mai armonios. 

Pesti 

Nativele din zodia Pestilor sunt, asa cum ai fi putut banui cu usurinta, incurajate sa infloreasca de tot ce inseamna mediu acvatic. Daca poti sa iti achizitionezi o locuinta la malul marii, intr-o zona traversata de rauri sau in preajma unui lac, ar fi ideal. In lipsa posibilitatii de a-ti schimba stilul de viata complet, foloseste din plin culori marine, nuante de albastru si verde, materiale vaporoase, care sa dea senzatia de plutire. Femeia Pesti infloreste atunci cand are posibilitatea sa viseze si are nevoie de foarte multa liniste si pace in viata ei. Elibereaza-te de sursele de stres, de prietenii toxice si sefi enrvanti, astfel incat sa poti profita de firea ta creativa fara bariere exterioare.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr