prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»

Ce pariu sa pui cu tine, in functie de zodie - Ai curaj?

De în Monden 20 feb 2014
Vine primavara si odata cu ea, curatenia specifica. Ce-ar fi sa te lepezi si tu de o serie de obiceiuri nesanatoase? Zodia te-a inzestrat cu numeroase calitati care sunt eclipsate, insa, de acele obiceiuri enervante pe care cu siguranta le constientizezi, dar nu ai avut niciodata puterea de a pune piciorul in prag si de a spune "Pana aici!". Pune pariu cu tine ca anul acesta vei adopta o schimbare si spune-ne ce rezultate ai obtinut!

Berbec

Esti spontana si nu ai idee ce inseamna subtilitatea. Absolut tot ce gandesti spui, chiar daca uneori asta inseamna sa fii lipsita de bun simt. Ai tendinta de a deveni agresiva si rareori te gandesti la consecinte. Ce ar fi sa pui pariu cu tine ca o sa te temperezi si o sa fii mai cerebrala? Crede-ma, nu numai ca relatiile cu ceilalti se vor imbunatati, dar si tu te vei simti mai impacata cu tine.

Taur

Incapatanarea ta nu are limite si nimeni si nimic nu te poate convinge ca nu ai dreptate. Totusi, ar trebui sa stii ca numai idiotii nu-si schimba parerea. De asemenea, esti materialista si superficiala. Adesea, unica ta menire pare sa fie mancatul. Ce-ar fi sa pui un pariu cu tine si anul acesta sa o lasi mai moale cu bucatele? Stiu ca esti o gurmanda prin definitie, insa silueta ta nu va mai suporta grozaviile la care o supui. De asemenea, ai face bine sa fii mai flexibila si mai toleranta si vei avea numai de castigat.

Gemeni

Se spune ca nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt curiosi si usor adaptabili. Ei bine, asta inseamna de fapt ca nu sunt deloc profunzi si nici statornici. Nu esti capabila sa te concentrezi asupra unui singur lucru, tratand totul superficial. Pune un pariu cu tine si incearca sa fii mai echilibrata si mai stabila din punct de vedere emotional. Gandeste-te mai putin la tine si mai mult la ceilalti, cel putin pentru o perioada, si-ti vei schimba perspectiva.

Rac

Esti atat de sensibila si rasfatata incat oamenii se tem sa iti spuna adevarul in fata pentru a nu te rani. Ai probleme si la capitolul controlului de sine, adesea avand reactii nepotrivite care ii pun pe cei din jur in ipostaze dificile. Ce-ar fi sa pui un pariu cu tine si sa incerci sa fii mai puternica? Crede-ma, iti va fi mult mai bine. In primul rand, vei scapa de oamenii care te compatimesc si vei castiga prieteni sinceri.

Leu

Nativii nascuti in zodia Leului nu ar trebui sa se astepte la vreo lauda, mai ales ca sunt egocentrici si destul de egoisti - privesc totul prin prisma intereselor si a sentimentelor personale. Acesti nativi se magulesc singuri si sunt convinsi ca sunt o persoana exceptionala, dar in realitate lucrurile stau cu totul altfel. Ce-ar fi sa pui pariu anul asta ca scapi de acest imens complex de inferioritate, ca nu mai incerci atat de tare sa pari o persoana mai buna decat esti si ca nu mai astepti atat de multe laude exagerate la adresa ta - si vei vedea ce iese. Contrar a ceea ce ai putea fi tentata sa crezi, oamenii iti vor aprecia sinceritatea si faptul ca incetezi sa te mai complimentezi atat de des, iar cei din jur nu te vor mai privi atat de sceptici.

Fecioara

Ca orice nativ, si cei nascuti in semnul Fecioarei au defecte. De exemplu, Fecioarele sunt cunoscute pentru complexul lor de inferioritate. Intreaga lor viata este limitata la a fi un fel de servitor, o persoana de incredere pe care altii isi pun baza, dar care nu ii pretuiesc. In plus, acesti nativi sunt foarte obsedati de control si trebuie sa aiba in vizor orice detaliu, oricat ar fi de mic, care le-ar putea perturba viata. Ce-ar fi sa pui pariu anul asta ca scapi de obsesia ta vizavi de ordine si disciplina, de detalii minore carora le acorzi o importanta exagerat de mare, de mania ta care te poate duce, fara sa iti dai seama, la nevroza - si vei vedea ce iese. Camera ta nu trebuie sa fie intotdeauna in perfecta ordine, pentru ca, in definitiv, esti si tu om ca toti ceilalti. Si cu cat esti mai constienta de aceste trasaturi, cu atat va fi mai bine pentru tine.

Balanta

Insusi cuvantul "balanta" (a se citi echilibru) te face sa simti ca iti pare rau ca te-ai nascut sub acest semn zodiacal; nu este un obiect prea magulitor, iar tu stii asta. In plus, nu stii cum sa te afirmi, cum sa te scoti in evidenta pe tine, sa iti faci o reclama mai buna. Pentru ca singuratatea reprezinta cea mai mare fobie a ta, ai avut grija sa te inconjori de persoane care sunt cele mai puternice, din punctul tau de vedere, deoarece esti convinsa ca acestea nu te vor dezamagi. Din pacate, nu prea ai o viata privata, in adevaratul sens al cuvantului. Ce-ar fi sa pui pariu ca scapi de defectul acesta de a trai pentru altii, in functie de ce cred ei despre tine; renunta la straduinta asta inutila de a le face pe plac altora, pentru ca asta inseamna ca esti ipocrita si ezitanta cu privire la tot ceea ce spui. Vei vedea ce va iesi daca faci acest pariu cu tine insati si nu o sa mai te simti constant ca pe muchie de cutit: ti-e teama sa nu gresesti, sa nu spui un cuvant aiurea, sa nu exagerezi. Atitudinea asta nu te va duce nicaieri.

Scorpion

Nativii acestia au o reputatie destul de proasta. Cu toate acestea, poti descoperi despre tine lucruri interesante. Scorpionii sunt persoane viclene, curioase si agresive. Uneori pot fi putin perverse, meschine si chiar infricosatoare. De pilda, te descoperi in suferintele altora, asa ca nu pretinde ca vrei sa ii ajuti sa treaca mai usor peste chinurile lor. Ce-ar fi sa pui pariu cu tine ca scapi de atitudinea aceasta, de natura vicleana care se bucura de raul altuia si atrafe atentia si agita lucrurile atunci cand ar trebui sa le lase sa se calmeze. Poti incerca cu tine insati urmatoril pariu: sa iti tii mai bine in frau impulsurile, sa te controlezi si sa nu te mai simti atat de paranoica in orice situatie. Este evident ca simti ca nu esti iubita, tocmai de aceea incerci sa te protejezi de cei din jur, dar poti face asta si fara sa recurgi la rautati, la intrigi, la manipularea oamenilor.

Sagetator 

Sa nu crezi ca o buna reputatie te scapa de o lista intreaga de defecte care te saboteaza in viata privatas si profesionala. Te crezi un filosof de talie mondiala, cu o minte extrem de deschisa. De fapt, e doar o modalitate de a scapa de activitatile cotidiene, pe care le consideri plictisitoare. Ce-ar fi sa mai renunti la presupusul interes pentru spiritualitate si chiar sa iti formezi o parere proprie sau doua? Pune pariu cu tine ca nu vei mai repeta ceea ce auzi sau citesti prin diverse carti, astfel incat sa pari inteligenta si ca iti vei dezvolta gandirea analitica. Pune pariu cu tine sa incepi sa te tii de cuvant si sa fii ceva mai constanta, fiindca asta nu este neaparat echivalent cu o lipsa de libertate sau flexibilitate. Inseamna pur si simplu sa te porti cu tact si sa nu faci absolut orice pentru a impresiona. Incearca si vei vedea ca vei fi apreciata si daca devii putin mai serioasa. 

Capricorn 

Incerci adesea sa treci neobservata, iar lipsa ta de incredere in sine este pur si simplu enervanta.Nici rigiditatea nu-ti prea face cinste. Ce-ar fi sa nu mai incerci sa acoperi defectele folosind un umor care nu e altceva decat haz de necaz. Iti faci planuri de reusita pentru viitor, calci pe cadavre pentru a reusi pe plan profesional, insa ce-ar fi sa te concentrezi din cand in cand asupra prezentului si sa traiesti clipa, in loc sa visezi la un viitor glorios? Fa pariu cu tine ca poti sa te distrezi si sa fii mai optimista. Sunt oameni care te iubesc chiar si asa, cu picioarele adanc infipte in pamant, dar ar aprecia daca din cand in cand te-ai lasa purtata de val alaturi de ei. Incearca si nu vei regreta! 

Varsator 

Incerci sa pari excentrica si rebela, un soi de profet care detine adevarul adevarat. Ce nu stiu multi, insa, este ca uneori iti lipseste profunzimea atat de mult incat trebuie sa muncesti mult pentru a compensa. Ce-ar fi sa incetezi sa te straduiesti sa iesi in evidenta cu orice pret si sa iti etalezi nonconformismul, fiindca situatiile scapa de sub control si ajungi sa nu te mai simti la locul tau nicaieri. Incearca sa nu te mai plangi ca nu ai prieteni. In loc sa consideri prietenia o valoare sacra fara sa stii cu ce se mananca de fapt, ai putea sa fii ceva mai putin detasata si impersonala. Pune pariu cu tine ca poti intelege si dezvolta relatii ceva mai intime cu cei din jur. Incearca sa vindeci acea independenta cronica care te raneste pe tine si pe ceilalti. Incearca sa fii cu adevarat generoasa si altruista, invatand ca aceste trasaturi pornesc din inima si nu dintr-o nevoie acuta de atentie. 

Pesti 

Ceata si haos ar fi cuvintele care te definesc cel mai bine. Ce-ar fi, in loc sa te comporti ca o meduza, care lasa valul sa o duca in ce directie doreste, sa incerci sa fii mai stabila, mai cu picioarele pe pamant? Pune pariu cu tine ca poti fi si altfel decat indiferenta, ca poti sa spui raspicat cine esti si incotro mergi. Incearca sa renunti pentru o vreme la instabilitate si oportunism. Da, suna urat, insa sunt caracteristici care dau nastere unor drame, impreuna cu usoara mitomanie si sentimentalismul de care dai dovada uneori. Sunt trasaturi care iti complica viata si o transforma intr-un parc de distractii plin de suisuri si coborasuri. Distractiv pentru tine, poate, insa obositor pentru ceilalti. Inceteaza sa iti mai ascunzi lipsa de constanta si de coloana vertebrala prin generozitate si blandete. Invata sa spui nu si antreneaza-ti vointa, fiindca te va ajuta pe termen lung!

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 1

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Anonim (24.06.2014, 16:48)
La varsator nu este adevarat ca nu au profunzime!!!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 apr