Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Data nasterii iti spune cum va fi 2011

De în Monden 13 ian 2011
Potrivit numerologiei, fiecare an dispune de o anumita incarcatura energetica care se rasfrange in mod diferit, asupra fiecarei persoane in parte. Numerologii spun ca fiecare om trece printr-un ciclu de 9 ani, timp in care universul actioneaza in mod diferit, in favoarea sau defavoarea fiecaruia dintre noi, in functie de anul ciclului respectiv. Afla cum se calculeaza Anul Personal si vezi ce-ti rezerva 2011.

Cum se calculeaza Anul Personal

Pentru prima data reduceti luna si ziua nasterii la o singura cifra. De exemplul, daca sunteti nascuta in data de 8 februarie, veti obtine cifra 1. ( 8+2=10; 1+0=1).

Apoi, reduceti anul pentru care faceti calculul. De exemplu, anul 2011 va fi redus la cifra 4. Urmatorul pas va fi acela de a aduna cifra corespunzatoare zilei tale de nastere cu cifra corespunzatoare anului luat in calcul. Astfel, o persoana care are cifra nasterii 1 va avea cifra anului personal 5. 1+ (2+0+1+1)=5

Unu

Energia numarului unu este orientata catre sine si catre noi inceputuri. Orice are legatura cu dezvoltarea personala, cu proiecte si idei noi sunt sortite succesului. Este timpul sa te uiti in jurul tau, sa te analizezi si sa iei initiativa. Unele dintre actiunile pe care le initiezi in acest an s-ar putea sa se intinda pe durata intregului ciclu de 9 ani. Intrucat numarul unu este simbolul singularitatii, al individualului, tu vei fi cea care va luat initiativa proiectelor in care esti implicata si tot tu vei fi cea care va face ca lucrurile sa se desfasoare astfel incat sa fie incheiate cu succes. Foarte multe lucruri noi vor aparea in viata ta in acest an. In unele cazuri sunt asteptate schimbari dramatice, este posibil sa-ti schimbi job-ul, sa te muti intr-o alta localitate. Este un an al oportunitatilor, al sanselor ca ceea ce ti-ai propus de foarte mult timp sa devina realitate. Cuvantul de ordine este "leadership", pentru ca iti vei arata mai bine ca oricand, calitatile de leader.




 

Doi

Numarul personal doi cere cooperare. Spre deosebire de numarul 1, asociat mai mult cu actiuni individuale, doi este un an cu o vibratie diferita. Este un an care cere parteneriate, stabilirea de noi relatii de natura personala sau profesionala. 2011 o sa fie un an cu suisuri si coborasuri, o sa aveti parte atat de lucruri pozitive, cat si de caderi- asa  ca nu o sa aveti timp sa va plictisiti. S-ar putea sa fiti nevoita sa mediati conflicte de familie, in care sunteti implicati fara voia voastra. Se poate spune despre voi ca sunteti pastratorii pacii.

Trei

S-ar  putea sa fii pusa in situatia de a te apuca de lucruri noi.  Este un an excelent pentru a-ti descoperi abilitati despre care nu stiai, dar si pentru a incerca sa reiei proiecte si activitati pe care in trecut le-ai lasat balta. Energia care inconjoara acest an este menita sa-ti exploreze creativitatea si talentele  ascunse. Oricare ar fi talentul pe care il ai, nu irosi timpul, este o perioada extraordinara sa le scoti in fata. Ai un caracter foarte puternic si instincte care rar dau gres, iar asta o sa faca din 2011 un an foarte bun pentru tine.  Cuvantul de ordine este inspiratie.

Patru

Acest an este potrivit pentru a-ti reglementa toate aspectele vietii. Deconecteaza-te de la starile de anxietate, care stau in calea progresului si focuseaza-te pe un plan general de acum inainte. Vei avea mult de muncit pentru a-ti indeplini scopurile, asa ca sufleca-ti manecile si apuca-te de treaba. Acest an va fi greu pentru cei care sunt obisnuiti sa leneveasca. Trebuie sa ai grija de sanatatea ta si sa nu ignori semnalele unei posibile boli. Ai grija de corpul tau!

Cinci

In acest an vei simti nevoia unei transformari si a unei independente. Esti inconjurata de schimbari si vei tinde sa tii pasul cu ele. Vei  vrea sa schimbi ceva la locul in care iti petreci timpul si iti este recomandat ca in acest an sa te uiti in spate la proiectele nefinalizate si sa le reanalizezi. Trebuie sa ai grija de o posibila dependenta, fie ca e vorba de fumat, alcool, mancare, jocuri de noroc. Nu te teme sa ai o relatie stabila. Anul acest va fi un adevarat “roller coster” pentru tine.

Sase

Anul acesta iti vei face un angajament sau vei renunta la unul. Trebuie sa corectezi anumite lucruri in cariera, dragoste si familie. Mai exact poate exista un divort sau o casatorie in acest an. Vei simti apasarea unor datorii in mai si vei pune pe primul plan de data aceasta familia si oamenii. Cuvantul-cheie al acestui an pentru tine este RESPONSABILITATEA.

Sapte

Acest an promite sa fie unul al introspectiilor, al unei perioade de pauza si reflectie intre anii mai activi ai vietii tale. S-ar putea ca acest an sa iti aduca o noua dimensiune in legatura cu intelegerea propriei tale personalitati, dar si sa iti ofere mai mult timp in care sa analizezi tot ce ti s-a intamplat. Iti va face placere sa petreci timp singur si ar trebui sa incerci sa stai cat mai departe de tensiuni si presiuni exterioare.

E un an bun pentru a reflecta asupra trecutului si pentru a-ti planui viitorul. Nu e cel mai bun an pentru a actiona, ci, mai degraba, un an bun pentru a gandi, pentru a analiza si pentru a te dezvolta. Cele mai profitabile activitati ale anului se vor dovedi studiul si scrisul, pentru ca abilitatea ta de a gandi clar, de a analiza si de a-ti exprima gandurile este la un nivel maxim. Cel mai bun sfat pentru acest an ar fi sa iti gasesti mai mult timp pentru a medita sau a incerca sa urmezi un curs sau seminar de dezvoltare personala.

Opt

Acest an este unul care iti ofera multa putere si reprezinta o perioada potrivita pentru a face schimbari importante in viata. Vine dupa anul 7, un an prea putin activ, in care vei incepe sa fii ambitios. E anul marilor decizii si a marilor impliniri. Accentul va cadea pe activitate si vei fi extrem de ocupata. Ti se vor intampla multe lucruri bune atat timp cat indraznesti si actionezi!

Vei da dovada de calitati de lider si putera si statutul tau nu vor avea decat de castigat. Aminteste-ti ca trebuie sa emani incredere in propria-ti persoana si autoritate!

Noua

Acest an este un an in care un ciclu se incheie si in care iti analizezi viata si tot ce s-a intamplat in trecut, decizi ce vrei sa pastrezi si ce vrei sa schimbi. Cel mai probabil vei face o triere atenta si te vei deschide catre ceilalti.

S-ar putea sa iti doresti sa petreci mai mult timp in natura. E cert ca va fi un an al bilanturilor si un an in care te vei debarasa de tot ce nu iti mai place.

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

bianca curalea (02.03.2011, 13:15)
la mine este unu si suna bine. ramane de vazut
Răspunde-i
Camelia-Mia Ursu (16.02.2011, 12:20)
As vrea sa pot crede si spera... Insa toate au un sfarsit, nu?
Sunt aici si privesc trecutul, traiesc prezentul si astept viitorul. Cred c-am sa va scriu si povestea mea pentru ca eu cred c-a sosit momentul cand cineva poate o sa ma asculte. Va..pupici!
Răspunde-i
gabriela matyas (14.01.2011, 23:56)
P?i, responsabilitatea asta m? chinuie în fiecare an, nu numai în 2011... Multumim pentru sfaturi!
Răspunde-i
Georgiana Papari (14.01.2011, 11:21)
In cazul tau este vorba de 5+1 = 6
Răspunde-i
Mari Brig (14.01.2011, 09:45)
Cei care am depasit prin calcul, cifra 9 , deci spre exemplu , mie mi-a rezultat numarul 15 , cum vom calcula? 15-9= 6 ?
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr