Cum arată biblioteca ideală pentru tine, în funcţie de zodie

De în Casa & Gradina 9 sep 2015

Orice iubitor de lectură tânjește după un colțișor liniștit, în care să se bucure de poveștile preferate fără a fi deranjat. În funcție de zodie, însă, biblioteca ideală arată cu totul altfel. 

biblioteca_zodii

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbecului, o bibliotecă ideală trebuie instalată într-o încăpere mică, dar compartimentată inteligent, cu rafturi din lemn cât vezi cu ochii.

Taur

Biblioteca ideală pentru nativii din zodia Taurului dispune de un hol lung și spațios, ce duce către un fotoliu îmbrăcat în piele, înconjurat de rafturi cu volume bine îngrijite.

Gemeni

Avizi de cunoaștere, Gemenii nu se vor mulțumi decât cu o clădire imensă, cu mai multe etaje și ferestre largi, în care volumele sunt organizate conform unui tipar menit să scurteze timpul alocat căutărilor.

Rac

Spațiul ideal de lectură pentru nativii din zodia Racului are o ușă secretă, ce duce într-o cămăruță plină până la refuz cu titlurile preferate.

Leu

Pentru nativii din zodia Leului, încăperea trebuie să aibă musai o mochetă moale, scaune îmbrăcate în catifea și rafturi din lemn de culoare închisă.

Fecioară

Un alcov din sticlă ascuns în mijlocul naturii, la umbra copacilor, este ideal pentru nativii din zodia Fecioarei. Scorburile copacilor pot servi drept rafturi pentru cărți și ascunzători perfecte pentru cele mai intime gânduri ale Fecioarelor.

Balanță

Nativii din zodia Balanței au nevoie de o cameră cu flori pictate pe pereți, rafturi discrete plasate în colțurile încăperii, perne pe podea și multă lumină naturală.

Scorpion

Varianta bibliotecii ideale pentru nativul din zodia Scorpionului începe cu un hol straniu, ce duce la o cameră din lemn, slab iluminată, dar primitoare, cu scaune confortabile și o gamă cât mai variată de cărți.

Săgetător

Nativului din zodia Săgetătorului îi prinde bine o bibliotecă vibrantă, colorată, cu tavan împânzit de viță sălbatică, ce atârnă nestingherit de-a lungul rafturilor.

Capricorn

Pentru nativul din zodia Capricornului, biblioteca ideală este o clădire înaltă, cu pereți din sticle, lifturi de ultimă generație și opere de artă presărate printre rafturi. 

Vărsător

În biblioteca ideală pentru nativul Vărsător domnește un aer de poveste, cu un deal în vârful căruia se poate odihni citind pe un scaun uriaș, aflat în fața unei ferestre imense. De o parte și de alta a scaunului se găsesc rafturi infinite.

Pești

Nativul din zodia Peștilor visează la o bibliottecă albă în totalitate, de la rafturi și pereți, până la podea și scaune. Dinamismul este dat de cărți și de lumina ce pătrunde prin ferestrele mari, având un efect calmant.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Casa & Gradina
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 noi