Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Semnale SECRETE ale bărbaţilor, în funcţie de ZODIE

Află ce îi dă de gol pe nativii din fiecare zodie atunci când au pus ochii pe o potenţială parteneră de cuplu!

semnale_secrete

Berbec

Bărbatul Berbec nu este tocmai o persoană subtilă. În definitiv, el reprezintă animalul care aleargă după obiectul dorinţei sale, îndepărtând cu coarnele sale orice obstacole care îi ies în cale. Dacă partenerul tău este Berbec, aşteaptă-te ca între voi lucrurile să se "încingă" rapid, pentru că el nu ştie cum să ia lucrurile mai încet.

Dacă este interesat de tine, el îţi va trimite mesaje şi e-mail-uri frecvente, te va suna din senin sau chiar va veni la uşa ta neanunţat pentru a-ţi spune "Bună". Şi din moment ce e un bărbat competitiv, va profita de fiecare şansă pe care o are pentru a-şi arăta abilităţile în faţa ta. În jocurile amoroase, e bine să ştii la ce să te aştepţi: el îşi va arăta şarmul, fără să fie modest.

Taur

Bărbatul Taur este genul de persoană care caută plăcerea şi este, totodatăm un om generos. Dacă bărbatul din viaţa ta este Taur, el îţi va arăta că te place prin intermediul lucrurilor pe care ţi le oferă - poate fi orice, de la un masaj senzual al umerilor, până la bomboane de ciocolată, flori, complimente şi ocheate sexy, pline de subînţeles.

Dacă îţi pregăteşte cina, vei şti deja că l-ai prins în plasa ta, dar şi dacă te scoate în oraş şi te duce la un restaurant unde preparatele sunt bogate şi delicioase, vei şti că este un semn sigur că e interesat de tine şi că te place. Pe măsură ce bărbatul Taur se îndrăgosteşte de tine şi e tot mai atras în această direcţie, aşteaptă-te să fii curtată şi căutată chiar în sensul tradiţional şi nu uita că el vrea să te facă să simţi plăcere pe toate planurile.

Gemeni

Când vine vorba de atracţie, poate fi dificil să "citeşti" semnalele unui bărbat din zodia Gemeni. El poate fi un om destul de fermecător, care flirtează cu uşurinţă, dar bărbaţii Gemeni preferă să flirteze cu multe femei, decât să îşi îndrepte atenţia asupra unei singure persoane. Bărbatul Gemeni este curios de la natură, este vorbăreţ şi comunicativ, dar şi jucăuş.

Atunci când întâlneşti la o petrecere sau în alt loc un bărbat din zodia Gemeni, el ar putea să pară în mod clar interesat de tine în acelmoment, dar curând vei vedea că el va trece la altcineva. Trucul este, în acest caz, să ai abordarea "aşteaptă şi vezi". Dacă el se tot întoarve la tine pentru conversaţii antrenante şi dezbateri interesante şi dacă pare stârnit de modul în care îi provoci inteligenţa, poţi să fii sigură că este interesat de tine şi că vrea să vadă unde ar putea duce această relaţie.

Rac

Bărbatul Rac poate fi dificil de "citit" pe mai multe planuri, inclusiv în viaţa amoroasă. Acest om extrem de sensibil trebuie să se simtă în siguranţă înainte de a permite ca inima lui să fie cunoscută îndeaproape de o femeie pe care o admiră. Şi, în plus, Racii au o dispoziţie schimbătoare. Aşa că, dacă vrei să îţi dai seama dacă este interesat de o relaţie cu tine, lucrurile se rezumă la interpretarea acţiunilor lui în mod corect - cu alte cuvinte, nevoia lui de a proteja lucrurile la care ţine cel mai mult.

Bărbaţii Rac îşi arată interesul prin faptul că au grijă de obiectul dorinţelor lor, lucru care se poate manifesta în multe feluri. S-ar putea să ţi se pară un pic exagerat comportamentul său, de exemplu, insistă să te conducă la maşina ta sau te ceartă pentru că nu trebuie să ridici o cutie foarte grea. Acestea sunt încercările lui de a te ţine în siguranţă, să se asigure că eşti protejată de pericole.

Leu

Când vine vorba despre bărbaţii din zodia Leului, nu-i greu să-ţi dai seama dacă te plac sau nu. Rege al junglei, această "bestie pasională", cu o inimă curajoasă va răcni din străfundul sufletului pentru a-şi face cunoscute sentimentele. Bărbaţii din zodia Leului nu obişnuiesc doar să îţi spună ce simt, ci îţi arată asta, copleşindu-te cu atenţie şi daruri din belşug.

Dacă te place, vrea să petreci alături de el cele mai frumoase momente din viaţa ta, aşa că se va da peste cap pentru a reuşi. Secretul în cazul Leului este să îl laşi să concureze pentru a-ţi câştiga inima, dar în acelaşi timp să îl asiguri că exişti doar pentru el. Leii sunt cunoscuţi pentru încrederea în forţele proprii, dar în adâncul sufletului au nevoie de confirmare, pentru a şti exact încotro s-o apuce.

Fecioară

Te întrebi dacă un nativ din zodia Fecioarei te place? Ei bine, nu te aştepta la declaraţii pasionale şi semne evidente de afecţiune de la bun început. Semn zodiacal rezervat, Fecioara înaintează cu paşi mărunţi în jocul dragostei. Pentru acest bărbat, cu dragostea nu e de glumit. Poate părea indecis, însă asta doar pentru că vrea să te cunoască foarte bine înainte de a se implica.

Fecioara este un bun ascultător şi oferă sfaturi ori de câte ori ai nevoie. Nativul din zodia Fecioarei este un adevărat gentleman, aşa că dacă vrei să afli ce simte pentru tine, nu-l forţa. În timp, îşi va face sentimentele cunoscute, iar când o face, poţi băga mâna în foc că e sincer!

Balanţă

Vrei să afli dacă un nativ din zodia Fecioarei este interesat de tine? Nu-i greu! Dacă îţi acordă mai multă atenţie decât celorlalte femei din jur, o face pentru că i-ai picat cu tronc. Adoră ideea de a fi îndrăgostit, aşa că îşi va pune inima pe tavă, arătându-ţi exact ce simte. Va începe cu zâmbete dulci, priviri insistente şi complimente venite din inimă, după care va trece la scrisori de dragoste, flori şi alte "capcane" ale romantismului.

În curând, vei fi invidiată de toate colegele pentru buchetele de flori şi bomboanele de ciocolată pe care ţi le trimite la birou, din senin! Dacă vrei ca aceste dovezi de iubire să nu înceteze, răspunde-i cu aceeaşi moneda!

Scorpion

Dacă te place, Scorpionul va fi extrem de pasional şi va exagera cu atenţia pe care ţi-o acordă până la punctul în care te vei simţi uşor sufocată. Este genul de bărbat care te soarbe din priviri din capătul celălalt al încăperii la o petrecere, după care apare peste tot pe unde treci şi nu te scapă din ochi.

Fiind unul dintre cele mai complexe semne zodiacale din punct de vedere sexual şi emoţional, dacă flirtează cu tine, înseamnă că e interesat, întrucât frivolitatea nu este o trăsătură caracteristică Scorpionilor. El caută intimitate, o uniune a sufletelor. Dacă simte că are adversari, poţi vedea cum iese la iveală latura lui întunecată, întrucât este uşpr posesiv. Aşadar, dacă te place, nu vei avea altceva de făcut decât să te laşi cucerită.

Săgetător

Dacă te întrebi dacă un bărbat Săgetător te place, uită-te în ochii lui, la zâmbetul pe care îl afişează, iar dacă le vezi luminate, cu siguranţă îşi doreşte ceva de la tine. Nativii Săgetător îşi doresc să cunoască oameni noi şi fascinanţi.

Dacă te place, îşi va face timp pentru tine, te va face să râzi şi îţi va povesti tot ce a făcut pe unde a umblat în lume. Acesta este condus de impuls şi caută un partener pe măsură pentru toată viaţa. Dacă nu vezi niciun gest de interes din partea lui, asta nu înseamnă că nu te place, ci că alte evenimente i-au captat atenţia pentru moment.

Capricorn

Bărbatul Capricorn pur şi simplu nu are timp pentru aventuri. Dacă este interesat de persoana ta, îţi vei da seama de îndată. Să nu te mire dacă atunci când ieşiţi la prima întâlnire se comportă formal, nu este tocmai persoana care să afişeze dragostea şi romantismul în public.

Îţi poţi da seama cât este de interesat să te cunoască în funcţie de lucrurile pe care le face pentru a te impresiona. Dacă îţi vorbeşte despre viaţa lui personală, aceasta este primul semn că este interesat de persoana ta.

Vărsător

Când vine vorba de romantism, este greu să citeşti un bărbat Vărsător. Este un semn fascinant căruia îi place să danseze pe ritmul inimii, aşa că nu te aştepta ca experienţele alături de el să fie la fel de fiecare dată.

Nativii Vărsător obişnuiesc să flirtreze foarte mult, aşa că dacă te invită la petreceri nu înseamnă neapărat că vrea o relaţie cu tine. Totuşi, dacă insistă s-ar putea să îşi dorească mai mult decât o aventură. Vei vedea acest lucru de îndată ce îşi va deschide inima în faţa ta.

Peşti

Dacă un bărbat Peşti te place, îţi va arăta acest lucru în nenumărate moduri. Vorbim despre un semn romantic şi intuitiv. S-ar putea să se uite adânc în ochii tăi când sunteţi împreună în căutarea unui răspuns la întrebările pe care le are.

Pe măsură ce interesul lui faţă de tine creşte, aceasta va avea tot felul de idei creative cu care să te atragă în braţele sale. Cert este că, atunci când Nativul Peşti se îndrăgosteşte, nu mai are leac.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
13 aug