armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Clasic sau indraznet? Metode de contraceptie in functie de zodie

De în Dragoste & Sex 19 sep 2012
Astrele dicteaza nu numai cum faci sex, dar si cum te protejezi! Afla care este metoda de contraceptie potrivita pentru tine. Zodia iti arata cum sa sa faci dragoste protejat, pentru a te bucura linistita de orgasm!

Berbec

Vrei sa fii in control chiar si in dormitor, asa ca nu te vei baza pe el cand vine vorba de contraceptie. Esti o fire disciplinata si vei avea grija sa iei la timp pilula contraceptiva, motiv pentru care aceasta este o metoda de contraceptie potrivita pentru tine. Cu toate acestea, din cauza programului incarcat, vei considera inutil sa iei constant pilulele respective, mai ales fiindca in ultima vreme te-ai cam ingrasat. Prin urmare, ai tot timpul la tine un prezervativ.

Taur

Stii exact ceea ce iti doresti si cum sa obtii acel lucru in dormitor. Iti plac maingaierile, sarutarile si urasti ca nu poti sa te relaxezi pe deplin fiindca stai tot timpul cu gandul la eficienta metodei de protectie alese. Cea mai buna varianta pentru tine este o combinatie intre prezervativ si o metoda hormonala, fie ea pilula, plasture hormonal sau inel vaginal.

Gemeni

Esti inventiva in ceea ce priveste sexualitatea si abia astepti sa incerci cele mai noi metode de contraceptie. De ce sa te limitezi la prezervativ cand poti profita, spre exemplu, de un contraceptiv care se ia timp de 84 de zile si iti ofera posibilitatea de a avea doar 4 menstruatii pe an. Asta inseamna ca nu va trebui sa-ti mai faci griji in ceea ce priveste perioada sensibila si sa te bucuri de cat mai multe momente intime alaturi de partener.

Rac

Esti pasionala, iar in valtoarea pasiunii, s-ar putea sa uiti de contraceptie, fapt pentru care ar trebui sa fii pregatita si in afara de prezervativ, sa mai incerci si o alta metoda de contraceptie. Fiindca nu iti doresti sa apelezi la un dispozitiv intrauterin, iar anticonceptionalele obisnuite te dau peste cap, poti apela la pilule contraceptive cu doze hormonale mici, care au putine efecte adverse.

Leu

Iei contraceptia in serios si asta pentru ca te iubesti enorm si pui sanatatea proprie pe primul loc. Pentru momente intime reusite, recomandam sa combini diafragma si prezervativul, introducand in ecuatie si un spermicid. Ai grija ca dispozitivul, spermicidul si prezervativul sa fie compatibile! Citeste cu atentie prospectul.

Fecioara

Esti pretentioasa cand vine vorba de sex si partener, motiv pentru care nu ai nevoie de un stres in plus cand vine vorba de contraceptie. Iti doresti ca totul sa fie perfect, fapt pentru care vei opta probabil pentru un dispozitiv intrauterin. Nu vei avea probleme cu el, intrucat te informezi intotdeauna inainte si stii care sunt cei mai buni medici din oras. Recomandarea noastra este sa alegi un dispozitiv intrauterin ce elibereaza doze de hormonii, menite sa atenueze neplacerile din timpul menstruatiei.
Avand in vedere ca iti alegi cu grija partenerul si tinzi sa fii cu aceeasi persoana pe termen lung, probabil ca nu veti mai avea nevoie si de protectie suplimentara. In plus, pudica fiind, vei rasufla usurata puteti stinge lumina fara probleme, fiindca nu are nevoie de ea pentru a-si pune prezervativul.

Balanta

Esti conservatoare cand vine vorba de sex si nu vezi de ce ar trebui sa schimbi ceva cand merge si asa. Ai inceput cu prezervativul si ii vei ramane fidela, intrucat nu te-a dezamagit pana acum. Ar fi recomandat, totusi, sa iti iei masuri de precautie si sa folosesti suplimentar metoda calendarului. Astfel, desi nu este recomandata ca metoda contraceptiva in sine fiindca nu este 100% sigura, daca se intampla ca prezervativul sa se rupa sau sa alunece, riscul de a ramane insarcinata scade simtitor.
Vei obtine astfel echilibrul si linistea sufleteasca de care ai nevoie si te vei putea bucura de momentele intime petrecute alaturi de partener.

Scorpion

Daca s-ar putea, l-ai pune pe el sa ia pilule, intrucat reusesti sa il convingi intotdeauna ca este corect asa cum spui tu. Nu accepti stangacii si momente de pauza in dormitor, motiv pentru care prezervativul mai mult te incurca. Si avand in vedere presiunea care atarna deja asupra lui, avand in vedere ca ii vei nota cu siguranta prestatia, exista sanse fie sa-l puna gresit, fie sa ii piara entuziasmul inainte sa reuseasca. Prin urmare, metoda potrivita pentru tine este inelul vaginal.
Il poti scoate oricand si scapi de restrictiile specifice pilulelor contraceptive. Daca vrei sa fii sigura, poti opta si pentru o diafragma, fiindca o metoda de bariera, combinata cu una hormonala este varianta ideala de protectie. Cu toate acestea, nu vei fi protejata si din punct de vedere al bolilor cu transmitere sexuala. Acest lucru n-ar trebui sa fie, totusi, o problema, fiindca esti in general o fire suspicioasa si probabil partenerul isi face analizele periodic pentru a-si dovedi nevinovatia.

Sagetator

Independenta caracteristica iti influenteaza si viata sexuala. Nu vrei sa depinzi de pastile care se iau la ora fixa si nu vrei sa stai cu gandul ca poate inelul vaginal nu este la locul lui cand faci sex.
Prin urmare, oriunde ai calatori, vei avea tot timpul la tine prezervative. Daca te deranjeaza ideea de a lua pilula contraceptiva la ora fixa, poti incerca plasturi hormonali. Ii aplici si uiti de ei. Au exact aceleasi efecte adverse si contraindicatii ca si anticonceptionalele. Orice ar fi, nu renunta la prezervativ.

Capricorn

Prezervativul nu este tocmai metoda de protectie potrivita pentru tine. In primul rand, sa ne gandim la costuri! Este mult mai economic sa cumperi o cutie de anticonceptionale pe luna decat sa dai banii pe cateva cutii de prezervative. In plus, acestea din urma se mai rup, mai aluneca, iar faptul ca nu poti controla acest lucru te ingrozeste. Prin urmare, sunt o investitie proasta. 
O alta varianta potrivita pentru tine ar fi steriletul, intrucat nu vei mai avea batai de cap timp de 5 pana la 10 ani de la introducerea lui.

Varsator

Esti inventiva in dormitor si vei avea batai de cap cu prezervativul, dar si cu alte metode de contraceptie care te protejeaza daca raman la locul lor. Taiem astfel de pe lista inelul vaginal, dar si diafragma. Nu ai incredere in ele si pace! Ai auzit, totusi, de contraceptivele care iti permit sa ai menstruatie doar de 4 ori pe ani si iti surade ideea. Din pacate, nu esti tocmai cea mai responsabila persoana si s-ar putea sa ai probleme in ceea ce priveste administrarea pilulelor. 
In plus, exista restrictii in ceea ce priveste alimentele consumate si ora la care iei pastila, iar cuvantul restrictii iti da fiori. Iti raman, prin urmare, plasturii hormonali sau dispozitivele intrauterine. Cu toate acestea, te sfatuim sa nu apelezi la cea de-a doua varianta decat daca esti sigura ca ti se potriveste. Nu este tocmai o haina pe care astazi o porti si maine o arunci la gunoi fiindca te-ai plictisit. 

Pesti

Esti recunoscuta pentru talentul de a te indragosti pana peste urechi din senin si de a te arunca cu capul inainte, asa ca metoda cea mai potrivita pentru tine este prezervativul. Anticonceptionalele ti-ar putea agrava dispozitia si asa schimbatoare, iar metodele de bariera nu iti ofera protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.
Avand in vedere ca esti uneori destul de naiva incat sa crezi tot ce iti spune mandrul cu ochi negri de care te-ai indragostit, e bine sa folosesti prezervativul, indiferent de argumentele pe care el le aduce pentru a te face sa te razgandesti. 

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr