Cele 6 tipuri de relaţie care îţi pot transforma viaţa

Indiferent cât de specială ai fi, întotdeauna o relaţie va scoate din tine ce este mai bun sau, din contra, ceea ce este mai rău. 

relatii

Mai exact, există 6 tipuri de relaţie care îţi pot schiba viaţa. Află care este relaţia în care te afli si dacă eşti sau nu pe drumul cel bun.

» Relaţia în care te dezvolţi personal

Acest tip de relaţie are loc atunci când ambele sexe se implică în dezvoltarea personală. Dezvoltarea emoţională este un aspect foarte important al vieţilor noastre şi nu putem merge niciodată mai departe dacă nu ne maturizăm din punct de vedere emoţional. În acest tip de relaţie, partenerul te ajută şi te motivează să faci ceea ce îţi doreşti şi mai ales să reuşeşti să îţi depăşeşti limitele. Bineînţeles, este de datoria ta să oferi la schimb acelaşi lucru.

» Relaţia în care te bucuri de linişte

În acest tip de relaţie, fiecare dintre voi vă simţiţi confortabil cu liniştea şi calmul de care aveţi parte şi nu aveţi nicio grijă cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Este o misiunea destul de grea să ajungi să ai parte de acest tip de relaţie, pentru că este destul de dificil să ştii să taci şi pur şi simplu să te bucuri de compania celuilalt.

» Relaţia care aduce beneficii

Acest tip de relaţie nu este nici bună, nici rea. De regulă, oamenii au nevoie de o astfel de relaţie pentru a-şi atinge un ţel personal sau pentru a mai urca o treaptă pe scara socială. În cel mai rău caz, doar unul din cei doi parteneri ştie cu adevărat ce îşi doreşte să obţină, iar de cele mai multe ori nu există un final fericit în ceea ce priveşte dragostea.

» Relaţia experimentală

Se întâmplă atunci când o persoană decide să îşi facă un scop din a vedea pe altcineva devenind cineva. Spre exemplu, cineva îşi doreşte să fii o altfel de persoană, ceva mai diferită decât îţi doreşti tu să fii şi face din asta scopul vieţii sale, călcând în picioare respectul şi dragostea, dacă este necesar. În 98% dintre cazuri, acest tip de relaţii eşuează.

» Relaţia de care trage cineva

Această relaţie este dintre cele mai îngrozitoare şi ar trebui să se încheie dinainte să înceapă. Ajungi să faci parte dintr-o astfel de relaţie atunci când te-ai despărţit cel puţin o dată pe partenerul tău. Cu alte cuvinte, nu faci decât să peticeşti relaţia sau să legi aţa iubirii care s-a rupt de prea multe ori şi a devenit extrem de fragilă. De cele mai multe ori, acest tip de relaţii se sfârşesc, iar dacă ştii că te afli într-o astfel de relaţie, mai bine pui punct cât încă nu e prea târziu.

» Relaţia în care eşti competitivă

Deşi ar părea că acest tip de relaţie te motivează să fii mai bună şi să obţii tot ce este mai bun de la tine, de fapt te distruge treptat, treptat. Când doi oameni se iubesc, ei trebuie să se ajute reciproc pentru a creşte. Într-o relaţie toxică de acest fel, ambii parteneri sunt competitivi din fire şi nu fac decât să lupte unul împotriva celuilalt. Dacă eşti într-o astfel de relaţie, făceţi-vă o favoare şi eliberaţi-vă reciproc chiar acum!

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 sep