Ce spune poziția picioarelor despre tine

De în Teste 24 iul 2017

Trebuie să știi faptul că limbajul non-verbal spune multe despre o persoană și poziția picioarelor în timp ce stai jos dezvăluie intențiile tale și o parte dintre secrete.

Data viitoare când ieși în societate, uită-te la poziția picioarelor celor din jur și află câte ceva despre caracterul lor.

1. Poziția A

Această persoană consideră ca dacă își ignoră problemele, ele vor dispărea de la sine. Din păcate, aceste persoane preferă să transfere responsabilitatea altcuiva și să dea vina pe altcineva pentru problemele sale, doar pentru a nu se împovăra și a nu-și pierde timpul prețios. Comunicarea cu acest gen de persoane curge de la sine, pentru că sunt interesante, creative, fermecătoare și un pic copilăroase, cu toate că nu gândesc prea mult înainte de a vorbi și își dau seama de ceea ce au spus când deja este prea târziu.

2. Poziția B

Cei care stau cu picioarele așa sunt visători și au imaginația bogată. Au multe idei noi și bune, care le sunt de cele mai multe ori apreciate la locul de muncă. Lor nu le place monotonia sau să aibă o rutină zilnică, drept pentru care iubesc călătoriile și oriunde merg își fac prieteni noi. Nu au nici o problemă să o ia de la început dacă ceva îi neliniștește și niciodată nu pierd timpul în relații toxice, care nu îi fac fericiți sau la locuri de muncă care îi seacă de energie.

3. Poziția C

Pentru acești oameni primează confortul. Când vor să cumpere ceva se gândesc zile întregi la resepctivul obiect și cântăresc opțiunile, pentru că vor ca totul să fie perfect. Când vine vorba despre alegerea hainelor, pantofilor, parfumului sau mobilei sunt și mai pretențioși. Ei sunt dezorganizați, dar știu cum să funcționeze într-un mediu răvășit. Întâmpină probleme de concentrare și sunt visători, ceea ce în ochii altora îi face să pară aroganți, deoarece nimănui nu-i place să fie ignorat.

4. Poziția D

Celor care preferă această postură nu le place să întârzie și îi urăsc pe cei care fac acest lucru. Sunt persoane inteligente și vulnerabile, pentru care primează liniștea lor sufletească. Nu le place să piardă timpul cu discuții de complezență și se simt deranjați de exprimarea emoțiilor în public. Pentru ei, un sărut este ceva intim și nu se simt confortabil să se sărute cu cineva în fața altor oameni. Cei care stau în această poziție și pășesc cu toată talpa sunt oameni deschiși la minte, care nu întâmpină neapărat probleme în a spune cuiva cum se simt. Ei pot fi uneori ușor nepoliticoși. Cei care nu calcă cu toată talpa îi confruntă ușor pe oamenii cu care au anumite probleme și socializarea este similară cu un câmp de luptă, drept pentru care sunt foarte atenți la cum se comportă și ceea ce spun. Casa lor este ca un sanctuar, unde se simt în largul lor și acceptă foarte greu criticile, pentru că o iau ca pe un atac personal și încep imediat să se apere.

5. Poziția E

Aceste persoane nu se grăbesc niciodată și cred că totul li se cuvine. Sunt încăpățânate și ambițioase, niciodată nu se dau bătute până nu își ating scopurile. Pentru ele, aspectul exterior contează foarte mult și sunt gata să investească oricât în haine și îngrijire corporală. Cu toate acestea, astfel de comportamente pot fi un semn de nesiguranță și lipsă de încredere în forțele proprii. De asemenea, au o problemă cu acceptarea criticilor.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 oct