Ce înseamnă dacă visezi că este luna februarie

Fiecare lună a anului reprezintă o stare emoțională și felul în care te simți tu în realitate. Ele îți aduc aminte că lucrurile se schimbă fie că vrei sau nu și sunt semnul înnoirii și al renașterii.

Dacă visezi că ești în luna februarie este un semn că suferi de o afecțiune pe care poate încă nu ai descoperit-o. Te simți rău și ești secată emoțional, de aceea ai nevoie să te îngrijești mai mult de propria persoană și să-ți asculți trupul. Fă-ți curat în casă, pentru a-ți putea pune și gândurile în ordine, fă provizii de mâncare sănătoasă și ai grijă de sănătatea ta, viața personală, dar și de cea profesională.

Pe de altă parte, luna februarie este sinonimă cu dragostea, protecția și confortul, deci trebuie să te asiguri că ai parte de o porție suficientă din aceste sentimente și că oferi la rândul tău așa ceva. Dacă ai visat la zăpadă în februarie, ține minte că trebuie să-ți plătești toate facturile și să nu dai bani pe nimicuri, pentru că ai lucruri mai importante de făcut cu ei. Dacă ai văzut flori, atunci destinul tău este să faci lucruri mărețe anul acesta, precum să obții un loc de muncă mult mai bun decât actualul sau să-ți faci prieteni adevărați.

Dacă visul a fost unul plăcut, acesta îți aduce aminte că trebuie să prețuiești ceea ce ai și să nu consideri nimic de la sine înțeles. Dacă visul a fost în schimb trist, acest lucru înseamnă că ești în căutarea dragostei care să-ți umple golul din suflet, dar stai liniștită, deoarece acest sentiment nu va dura o veșnicie.

În Roma antică, februarie era luna purificării și poate că acum tu ai nevoie să-ți construieți obiceiuri mai bune sau să ți le consolidezi pe cele de care te-ai apucat, fiindcă au efecte pozitive asupra ta. Încearcă să nu te gândești la visele despre această lună ca la un motiv de a abandona ceea ce faci și a te întoarce la obiceiurile tale proaste, deoarece purificarea nu este rezervată doar primelor luni ale anului.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 oct