Ce înseamnă dacă visezi că este luna aprilie

Visele despre luna aprilie înseamnă că abia aștepți să se întâmple ceva anume și că ai speranțe pentru un viitor mai bun.

De obicei, în luna aprilie oamenii au scăpat de datoriile Crăciunului și simt că au mai mulți bani ca să facă rost de amintiri memorabile, dar dacă ai visat că este o zi ploioasă și urâtă de aprilie, acest lucru indică începutul unei perioade ghinioniste pentru tine, mai ales în dragoste. Pe de altă parte, dacă vremea era minunată, o să-ți găsești sufletul pereche sau relațșia ta actuală se va îmbunătăți.

Cum anul acesta Paștele, atât cel catolic cât și cel ortodox, pică în luna aprilie, să visezi despre el înseamnă că ești pe cale să începi ceva nou, un proiect nou, un loc de muncă nou, o relație nouă, să te muți altundeva, unde nu ai mai locuit niciodată sau pur și simplu să începi căutarea sinelui și să te (re)descoperi pe tine. Visul sugerează astfel că ai nevoie de o schimbare majoră în viață, mai ales dacă o anumită parte din viața ta a stagnat în ultima vreme.

Aprilie este și începutul noului an fiscal în anumite părți ale lumii, deci poate că trebuie ca în realitate să te gândești ce investiții să mai faci ca să-ți sporești veniturile și să-ți alcătuiești un buget de care chiar să te ții de această dată, pentru că în ultima vreme ai cheltuit cam mult. Poate că te îngrijorează veniturile tale și tânjești la un nou început, deoarece acum ai învățat din greșelile trecutului. În plus, luna aprilie este perioada în care lumea capătă viață și florile colorate împânzesc piața, deci este posibil ca ceva în care ai investit recent să-ți aducă acum beneficii sau să primești o mărire de salariu, fiindcă ți-ai dovedit valoarea în companie și ai muncit din greu. În sfârșit te simți în siguranță, după o lungă perioadă de incertitudine.

În general, după acest vis vei conștientiza că în ultima vreme ai suferit prea mult și nu din vina ta, iar acum vei simți că se apropie ceva special și pentru tine, deoarece te trezești cu un sentiment de stabilitate și confort, aparent inexplicabile.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
11 noi