Ce înseamnă când te visezi votând

Pentru că în România se apropie cu pași repezi alegerile prezidențiale, trebuie să știi că dacă te visezi dând votul tău cuiva, acest lucru înseamnă că ești pregătită să aparții unui grup mai mare de persoane cu aceleași convingeri sau că vrei să dezvolți o anumită parte a personalității tale și vrei să faci public acest lucru.

Gândește-te dacă cineva din viața ta ți-a cerut de curând aprobarea într-o anumită privință sau pe de altă parte, dacă chiar tu erai cea votată și vrei să ai parte de mai multă apreciere de la cei din jur.

De asemenea, votul mai poate însemna că trebuie să-ți exprimi părerea în legătură cu ceva și simți că ești îndreptățită să o faci. Ca să fii auzită, ai însă nevoie de mai multă încredere în forțele proprii, pentru a putea apoi cere ceva mai mult de la viață. Este clar în această situație că nu ești mulțumită de starea actuală și vrei ca lucrurile să se schimbe.

Dacă erai forțată să votezi, atunci înseamnă că simți cum nu ai nici o altă alternativă decât să faci în viață doar ce se așteaptă ceilalți de la tine, iar dacă te-ai văzut efectiv introducând hârtia în urnă, acesta este un semn că trebuie să fii mai atentă la viața politică actuală, în primul rând pentru că dacă nu votezi nu mai ai apoi dreptul să te plângi.

Votul din vis mai poate însemna pur și simplu că speri la un viitor mai bun și că ai capacitatea de a schimba ceva, că te simți importantă, dar dacă votul tău nu a fost numărat, înseamnă că ți-e frică de faptul că propriile opinii și implementarea gândurilor tale sunt ignorate de cei din jurul tău și tu ești astfel subestimată.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
15 noi