Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Ce crede el despre Valentine's Day, in functie de zodie

De în Monden 13 feb 2014
Vrei sa stii daca sa-i faci o surpriza de Valentine’s Day sau sa te abtii? Arzi de nerabdare sa vezi daca iti va face un cadou sau la ce se asteapta el din partea ta cu aceasta ocazie? Astrele iti vin in ajutor!

Berbec  

Increzator in fortele proprii si suficient de narcisist, Varsatorul priveste Ziua Indragostitilor ca pe inca o sansa de a fi in lumina reflectoarelor. Asadar, el va astepta sa il surprinzi si sa il faci sa se simta special. Desigur, nici el nu va fi mai prejos si va face tot posibilul sa iti faca pe plac.

Pont: nu uita sa ii iei un cadou pentru ca nu se va sfii sa iti atraga atentia.

Taur 

Taurul pune mare accent pe dragoste si respect asa ca va fi mai grijuliu decat de obicei in urmatoarele zile. Intrucat nativii nascuti sub acest semn sunt de regula mai rezervati, acum isi vor face curaj si va vor surprinde cu declaratii de dragoste. Mai mult decat atat, daca iubitul tau este nascut sub acest semn zodiacal, s-ar putea sa te surprinda cu o cerere in casatorie.

Gemeni

Esti o norocoasa daca partenerul tau este nascut sub acest semn zodiacal! Vesnic energic si imprevizibil, el te va surprinde cu o experienta inedita: o cina la un restaurant cu specific exotic, un weekend la munte ori poate chiar un city-break european.

Chiar daca nu esti o fana a surprizelor, fa un efort si arata-te incantata de eforturile sale, altfel va simti ca nu este apreciat si de aici incep problemele.

Rac

Timizi din fire, nativii nascuti in Rac au nevoie de un imbold pentru a sarbatori aceasta zi asa cum se cuvine. Intrucat este stresat sa nu o dea in bara si nu stie exact cum ar trebui sa procedeze, ai face bine sa preiei controlul daca vrei sa ai un Valentine’s Day reusit. Incearca sa nu il judeci pentru felul sau mai retras si ghideaza-i pasi astfel icnat sa nu simta ca tu faci absolut tot. Sugereaza-i sa faca rezervari la un anumit restaurant ori sa cumpere bilete la un anumit film. 

Leu

Pentru barbatul nascut in zodia Leului, libertatea emotionala si limitele sanatoase vor fi importante pentru a mentine relatia la cote maxime de Valentine's day. Din fericire pentru partenerul tau, va fi usor sa obtina exact ce isi doreste la capitolul dragoste. De asemenea, cei nascuti in zodia Leului isi doresc sa aiba parte de armonie in relatia lor, acesta este un aspect la fel de important ca si libertatea de a-si arata emotiile. Si este posibil ca partenerul tau sa fie de acord sau sa vrea sa exploreze "neobisnuitul", lucrurile mai putin "traditionale" - parametri care vor ajuta la intarirea relatiei voastre. Leii nu isi fac griji de Valentine's day in legatura cu ce crede restul lumii despre ei, asa ca dragostea ta ar putea fi tot ce au nevoie in aceasta zi.

Fecioara

Barbatii nascuti in zodia Fecioarei nu au nevoie de o zi speciala pentru ca toate capitolele inimii lor sa fie despicate in patru, nu au nevoie de o zi speciala pentru ca partenera sa le atinga si sa le desluseasca "corzile inimii". Fecioarele vad Valentine's day ca pe o zi in care o experienta romantica este pe cale sa devina mai intensa (si cat mai repede), numai ca le consuma absolut toata energia - si la bine, si la rau. Din fericire, anul acesta, de Ziua Indragostitilor, exista niste legaturi spectaculoase pe cer, care le permit Fecioarelor sa isi sprijine partenerul de viata, sa fie iubitore si implicate in cele mai complexe moduri pentru a-si satisface partenera. Fecioarele isi doresc in aceasta zi sa fie intr-adevar apropiate de cineva.

Balanta

Barbatii nascuti in zodia Balantei au castigat, oficial, potul cel mare anul acesta, de Valentine's day. Perspectivele romantice sunt puternice pentru acesti nativi, dar la fel este si potentialul de a crea o legatura emotionala de durata cu oricine ar dori ei sa le fie alaturi in aceasta zi. Iar cum astrele se asaza bine in aceasta perioada, la capitolul "intalniri" si "placere", nativii din Balanta se asteapta la o multime de oferte de la partenere, asa ca au de unde alege. Cea mai buna parte va fi ca acea persoana care va cuceri inima barbatului Balanta va fi, in primul rand, prietena lui, si apoi amanta lui - iar asta reprezinta o baza perfecta pentru o iubire adevarata.

Scorpion 

Are un magnetism teribil si isi doreste sa jucati jocul dragostei mai intens decat de obicei. De Valentine’s Day, el cauta placere! Nu vrea un one night stand daca e singur, ci vrea un suflet pereche, capabil sa ii ofere si nopti pasionale pe langa un zambet cuceritor si o inteligenta sclipitoare. Daca tanjeste dupa tine de ceva vreme, va prinde curaj sa ti-o spuna chiar de Ziua Indragostitilor. Daca sunteti impreuna de ceva vreme, asteapta-te la o confirmare surprinzatoare a sentimentelor lui fata de tine.

Sagetator 

Desi nu ii sta in caracter, anul acesta, Sagetatorul va tanji dupa dragoste! Nu te astepta sa cada in genunchi si sa te ceara de sotie, dar vei observa ca va fi mai dragastos decat de obicei. Vrea sa fie imbratisat si pupat pana ramane fara suflare! Desi in mod normal nu se da in vant dupa declaratii de dragoste, ar aprecia o scrisoare siropoasa, chiar daca nu ti-o va spune nici in ruptul capului. Daca o faci, totusi, asteapta-te la o surpriza in schimb! 

Capricorn 

Capricornii trec prin diverse transformari si au un soi de criza de identitate. Ar vrea o relatie care sa ii ofere posibilitatea de a-si urma planul bine stabilit pe plan profesional, insa a cam ajuns la capatul puterilor cu asteptatul, asa ca va ceda de Valentine’s Day si te va surprinde, lasand haturile din mana. Desi stie ca romantismul si dorinta lui de a controla nu se prea potrivesc, ii va fi greu sa o faca, chiar si pentru o zi. Arata-i aprecierea si dovedeste-i ca nu vei abuza de momentele lui de vulnerabilitate, fiindca asta este parerea lui generala despre dragoste, inimioare si fluturi in stomac. Ca iti pui sufletul pe tava, asteptand sa fie calcat in picioare, iar sarbatorile de acest gen sunt pentru el inca un motiv pentru a se inchide in sine. 

Varsator 

Magnetismul lui o ia razna de Valentine’s Day. Stie ca este diferit si incearca sa demonstreze acest lucru si de Valentine’s Day, doar ca s-ar putea sa nu fie vorba despre o surpriza neaparat placuta pentru tine. Poate va decide sa isi faca un tatuaj cu numele tau sau pur si simplu sa cedeze si sa recunoasca faptul ca ii esti mai draga decat iti da de inteles. Ii place sa isi exprima in scris sau sub o alta forma de arta sentimentele si probabil va profita de aceasta zi pentru a se da putin in spectacol, facand pe modestul. In orice caz, scopul lui de Valentine’s Day este sa-ti faca inima sa bata mai tare (da, este posibil!) decat de obicei. 

Pesti 

Atentie cu Pestii de Valentine’s Day, fiindca sunt foarte sensibili. Un singur cuvant si s-a dus pe apa sambetei toata surpriza pe care o pusese la cale, din dorinta de a-ti dovedi cat d emult te iubeste. Fiindca este, in unele privinte, o zodie nonconformista, s-ar putea sa te surprinda cu idei conform carora dragostea fata de partener nu este singura care trebuie aratata de Valentine’s Day. S-ar putea sa il gasesti alaturi de o ruda care se simte singura sau la un azil de batrani, fiindca el este convins ca un strop de compasiune face diferenta. Nu-l judeca pentru ideile inedite, ci sprijina-i eforturile. Vei primi inapoi dragoste inzecit, atat de la el, cat si de la cei pe care ii ajuti sa digere singuratatea.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr