smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»

Predispozitia pentru relatii la locul de munca, in functie de zodie

De în Cariera 10 mar 2014
Vrei sa stii daca partenerul chiar face ore suplimentare sau si-a gasit o colega simpatica alaturi de care petrece timpul la locul de munca, sub pretextul ca lucreaza din greu? Iata cat de predispuse sunt semnele zodiacale la a incepe relatii cu unul dintre colegii de la birou.

Berbec 

Aceeasi colega pe care Berbecul jura ca nu o poate suporta la locul de munca se va dovedi a fi cea care ii intra pe sub piele atat de mult incat ajunge sa o viseze noaptea. Petrecerile de la birou sunt cele care scot la iveala latura salbatica a Berbecului si ii permit sa testeze apele. Partea proasta este ca atunci cand se implica intr-o relatie la locul de munca, Berbecul tinde sa se culce pe-o ureche de indata ce si-a cucerit prada, iar asta inseamna potentiale esecuri la locul de munca. 

Taur 

Indreapta-ti atentia catre angajatul de baza al firmei si vei gasi cu siguranta si un Taur prin preajma. Multi dintre nativii din zodia Taurului gasesc ca este ideal sa lucreze alaturi de partenerul de cuplu, asa ca sa nu te mire daca barbatul pe care il iubesti va incepe o aventura cu sefa sau cu o colega care da dovada de potential in afaceri, intrucat pentru nativii din zodia Taurului, o relatie la locul de munca este echivalenta cu inceputul unei povesti de succes pe plan profesional. 

Gemeni 

Gemenii sunt agenti dubli innascuti, asa ca nu le e teama sa se distreze la locul de munca in timp ce sotia ii asteapta acasa cu o masa calda. Calatoriile in interes de serviciu le ofera adesea ocazia sa transforme o intalnire tarzie de afaceri intr-o partida fierbinte de sex cu o colaboratoare. Nu e de mirare, in aceste conditii, ca majoritatea Gemenilor aflati intr-o relatie serioasa ar trebui sa dea raportul din ora in ora atunci cand sunt in deplasare. 

Rac 

Un pahar de alcool face ravagii in cazul nativilor din zodia Racului, asa ca de aceea se abtin de regula de la a consuma un pahar de vin la o cina de afaceri. Sunt tacuti la prima impresie, insa asta nu ii impiedica sa se implice in relatii la locul de munca. Este de ajuns sa dea de cineva care sa stie sa apese butoanele potrivite si isi vor lasa imaginatia sa se desfasoare. Vor da inapoi ulterior si vor nega faptul ca s-ar fi  intamplat.

Leu 

Nascut sa conduca, Leul va dori sa fie dominat in dormitor sau pe birou sau in toaleta cladirii unde lucreaza. Dupa ce se consuma actul, Leul nu mai da doi bani pe persoana respectiva pe plan profesional. Nativul acestei zodii poate trata sexul ca pe un simplu act de eliberare a tensiunii daca nu exista atractie la nivel mental, iar intalnirile de afaceri ulterioare pot fi extrem de jenante in astfel de cazuri.

Fecioara 

Un partener din zodia Fecioarei va fi impresionat de angajatul lunii, cel care nu pierde vremea si este tot timpul in cautarea perfectiunii. Fecioarele sunt practice si muncesc mult, insa atunci cand vine vorba de sex, sunt extrem de diferite. Daca vrei sa-l prinzi in fapt, nu trebuie decat sa-i verifici calculatorul si sigur vei gasi o fotografie cu noua cucerire, pentru simplu fapt ca le place sa tina evidenta lucrurilor pe care le fac si etapelor prin care trec. 

Balanta 

Aducatori ai pacii, nativii acestei zodii au destui admiratori la locul de munca si nu le este teama sa flirteze oriunde, oricand si cu oricine. Este in natura Balantei sa isi doreasca sa fie pe placul tuturor. Toti colegii vor crede ca sunt preferatii lui si astfel va avea de unde alege in ceea ce priveste o relatie la locul de munca. Va alege sa incerce cu o persoana discreta si capabila sa ii gadile orgoliul, cea care va vedea in el un erou. 

Scorpion 

E greu sa-ti dai seama cine este pe placul Scorpionului, asa ca daca vei incerca sa-ti dai seama care colega este cea care i-a pus inima pe jar, probabil ca vei insira absolut toate numele existente si nu vei reusi sa o identifici. Sunt secretosi si le plac jocurile, asa ca o relatie tinuta departe de privirile indiscrete este distractiva pentru ei. Exista si o situatie in care risca sa se dea de gol doar pentru a avea ultimul cuvant - atunci cand colega este cea care vrea sa pastreze relatia secreta. Acela este momentul cand nativul din zodia Scorpionului va lasa tot soiul de indicii jenante, menite sa o puna in incurcatura, ajungand in cele din urma sa fie el cel prins asupra faptului.

Sagetator 

Este un semn zodiacal loial, insa flirteaza des. Sunt putine momentele in care isi permite sa depaseasca limita colegialitatii, intrucat planul profesional este foarte important pentru el si nu isi doreste ca micile escapade sa ii puna bete in roate. Cand vine vorba de bani, Sagetatorul nu combina utilul cu placutul. Daca, pana la urma, ajunge sa calce stramb, cu siguranta n-o va face cu o colega tanara si frumoasa, ci probabil cu o femeie experimentata, de la care poate fura mai mult decat experienta sexuala. 

Capricorn 

Capricornul este un bun profesor, asa ca oricine il va privi ca pe un mentor are sanse mari sa-i fure inima. Noul intern care nu stie pe ce lume traieste il va face pe Capricorn sa isi doreasca sa il ghideze pas cu pas catre o cariera infloritoare. Este genul de sef care include in fisa postului unei secretare si servicii sexuale, iar ca angajat, Capricornul vede in relatiile la locul de munca o modalitate excelenta de a-ti asigura ascensiunea muncind si distrandu-te in acelasi timp. 

Varsator 

Oricine ii poate pune mintea la contributie la locul de munca isi poate gasi cu usurinta drumul catre dormitorul Varsatorului. Daca ii ia apararea in situatii critice, fii sigura ca va ramane alaturi de colega respectiva peste program. Daca este vorba despre o noua colega care se dovedeste a fi mult mai competenta decat predecesoarele, sansele ca Varsatorului sa i se aprinda calcaiele sunt destul de mari. Varsatorul va incepe fara indoiala o relatie cu acea colega care nu il critica si este la fel de jucausa ca si el. 

Pesti

Nativii din zodia Pestilor adora competitia asa ca vor dori sa arate tuturor ca sunt cei mai buni. Sunt atrasi de persoanele care nu se lasa seduse prea usor. Nativul din zodia Pestilor va fi incantat de planurile marete ale unei colege si nu va ezita sa ii propuna sa o ajute. Daca nu afli in timp ce are o relatie extraconjugala la locul de munca, vei afla cu siguranta la finalul aventurii, intrucat este destul de orgolios si vor iesi scantei la birou cand totul ia sfarsit.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 apr