chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Ce-ti rezerva astrele in cariera in 2012

De în Cariera 12 dec 2011
Vrei sa stii daca vei avea parte de o marire de salariu sau daca superiorii iti vor recunoaste meritele? Feminis iti spune cum stau lucrurile pe plan profesional in 2012, in functie de zodie.

Berbec

In 2012 vei culege roadele muncii depuse in ultimii ani. Esti hotarata sa obtii o baza financiara solida. Astrele se arata dispuse sa iti ofere posibilitatea de a profita la maxim de pe urma resurselor de care dispui.

Anul 2012 va fi unul plin pentru nativele din zodia Berbecului. Te vei gasi implicata intr-o sumedenie de activitati care iti cer atentia si va trebui sa investesti timp pentru a le duce la bun sfarsit. S-ar putea ca 2012 sa fie un an stresant pentru tine, dar vei culege din plin laurii muncii depuse. Se preconizeaza un an abundent din punct de vedere financiar. Exista sanse mari sa obtii venituri suplimentare in urma explorarii unor talente ce au ramas undeva pe planul al doilea in ultimii ani, acest lucru dovedindu-se benefic pe plan profesional.

Anul viitor aduce cu sine succesul profesional pentru nativele din zodia Berbecului. Va trebui totusi, sa ai rabdare, deoarece efectele pozitive se vor face simtite abia la finele anului 2012. In luna septembrie exista sansa ca tu sa ai de ales intre locul de munca actual si o alta oferta care va aparea. Iar daca locul de munca ramane acelasi, vor exista o serie de schimbari in ceea ce priveste locatia unde iti desfasori activitatea sau functia. Ar fi indicat sa ai in vedere un curs de specializare, care te va ajuta sa avansezi. 
Daca ai o afacere proprie, se anunta o serie de contracte profitabile in 2012.
Cele care lucreaza in domenii bazate pe creativitate, precum advertising sau arhitectura, de exemplu, vor fii la inaltime in 2012, cu o serie de idei care le vor aduce recunoastere profesionala. Este recomandabil sa ai grija cum pui problema si cum te exprimi la locul de munca, pentu a nu intra in conflict cu superiorii si colegii.

Horoscopul sanatatii in 2012

Taur

Succesul se va opri pe strada ta in 2012. Cu toate acestea, vei fi putin mai stresata decat de obicei, deoarece iti va fi destul de greu sa gasesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala.

2012 va fi pentru tine momentul perfect pentru a-ti implini visurile. Vei fi plina de optimism si asta ii va face pe cei din jur sa te aprecieze, vazand in tine un sprijin de incredere. Posibilitatile nelimitate de a te dezvolta pe plan profesional te vor pune in dificultate. Va trebui sa stii cand sa tragi linie si sa iti stabilesti prioritatile. Altfel, stresul te poate dovedi. Mentine-ti calmul si actioneaza chibzuit, pentru cele mai bune rezultate. Graba strica treaba, asa ca alege cu grija viteza de ascensiune in cariera.

Daca lucrezi in domeniul artistic, in 2012 vei avea parte de succesul si recunoasterea pe care ti-o doresti, dar va trebui sa muncesti din greu pentru asta. Mentine-ti calmul si planuieste cu grija lucrurile inainte sa incepi ceva. Pe plan financiar, abundenta este cuvantul de ordine, cu toate acestea, abtine-te de la a-ti asuma riscuri financiare inutile. 

Pentru nativele din zodia Taurului 2012 va fi un an plin de surprize placute. Norocul e de partea ta, dar succesul profesional depinde si de tine. 

Horoscopul lunii decembrie

Gemeni

Proiecte peste proiecte si o sumedenie de activitati ce vor necesita atentia ta se anunta in 2012. Calendarul tau pentru anul urmator va fi plin de evenimente in plan profesional, aducandu-ti noi provocari.

Chiar daca vor exista neintelegeri la locul de munca sau in orice alta imprejurare, in 2012 nu este indicat sa faci compromisuri. Este timpul sa-ti faci opiniile auzite si sa te impui.
Atmosfera tulbure de la locul de munca se va transforma intr-una pasnica si benefica, oferindu-ti posibilitatea sa excelezi. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea sa se desfasoare putin mai lent decat ti-ai dori. Fa-ti timp pentru a-ti evalua planurile in ceea, ce priveste cariera. 

Daca intentionezi sa iti schimbi locul de munca, cantareste bine optiunile existente. Cere sfatul unor oameni cu experienta. Schimbarile pe plan profesional incep undeva prin luna mai. Cele care planuiesc sa faca investitii in 2012, pot rasufla usurate, deoarece vor obtine rezultate favorabile, norocul fiind de partea lor.

Pe scurt, 2012 este un an al castigurilor si al profitului pentru Gemeni. Fie vei obtine o marire de salariu, fie vei obtine profit de pe urma unor actiuni sau proprietati, 2012 fiind un an bun pentru afaceri. Cu toate acestea, in loc sa dai curs tendintei firesti de a cheltui, ar fi mai bine sa te gandesti la a-ti dubla profitul, economisind pe ici pe colo. Cheltuielile neasteptate apar atunci cand ti-e lumea mai draga. Nu-i mai bine sa fii pregatita?

Horoscop: Descopera latura ascunsa a vietii lui sexuale

Rac

Pentru nativele din zodia Racului, 2012 aduce schimbari pe plan profesional, mai ales in ceea ce priveste parteneriatele si asociatii.

Poti profita de aceste schimbari pentru a evolua in cariera, daca nu te lasi prada tentintei generale a acestei zodii de a adopta o atitudine pesimista atunci cand intampina schimbari de orice natura.
Ramai calma si trateaza situatia ca pe o faza trecatoare, dar necesara pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Muncesti din greu, dar va fi nevoie de mai mult de atat. Va trebui sa stii sa joci cartile asa cum trebuie pentru a obtine rezultatul scontat. 

La locul de munca vei intampina rivali inversunati, dar le vei face fata cu succes, iar superiorii iti vor aprecia eforturile. Daca te gandesti sa iti schimbi locul de munca, vei primi recomandari favorabile.

Pe langa schimbari si multa munca, 2012 aduce beneficii pe plan financiar. Vei incepe anul in forta, in primele luni ale lui 2012 anuntandu-se venituri neasteptate. Plateste-ti intai datoriile si abia apoi ocupa-te de micile placeri care iti aduc zambetul pe buze.

Horoscop: Zodia lui si obiceiurile care te scot din sarite 

Leu

Saturn si Uranus iti asigura un an plin de succese pe plan profesional, iar planurile la care lucrezi de ani de zile incep sa prinda contur.

2012 aduce pentru Lei oportunitati extraordinare, de care vor profita din plin, datorita vitalitatii sporite si a entuziasmului, date de pozitia favorabila a Soarelui.
Se anunta noi provocari, iar tu vei juca rolul de lider. Desi te bucuri de atentie si recunoastere la locul de munca, s-ar putea ca in perioada iulie-august sa treci printr-o perioada dificila din cauza tensiunii acumulate la locul de munca.
Rezultate concrete se arata spre sfarsitul anului, cand se preconizeaza fie o marire de salariu, fie o avansare in functie. 

Pe plan financiar este de preferat sa te concentrezi pe economii. Influenta Soarelui si a lui Jupiter te va determina sa cheltui mai mult decat de obicei, motiv pentru care va trebui sa iti supraveghezi bugetul.

Horoscopul pasiunii: Inger sau demon? Zodia ta decide!

Fecioara

In 2012, Fecioarele vor fi puse la incercare, confruntandu-se cu situatii din cele mai diverse, anul fiind unul cu perioade alternative de ascensiune si declin profesional. 

Vei avea de multe ori tendinta de a actiona impulsiv, dar cel mai bine ar fi sa iti mentii calmul. Desi iti aduce provocari serioase, 2012 promite si recompense pe masura. Proiecte ce asteptau aprobare o vor primi in 2012, iar daca ai o afacere, anul viitor este unul propice pentru ca aceasta sa infloreasca. 
Daca urmaresti o schimbare a locului de munca, oportunitati demne de luat in seama se vor arata cel mai devreme in luna aprilie. 

Ai grija in ceea ce priveste bugetul in 2012 si controleaza pe cat posibil cheltuielile. Vei obtine profit in primele trei luni ale anului, dar nu te lasa inselata, deoarece dupa o perioada scurta de crestere, situatia ta financiara va stagna. 

Zodia sefului tau: Cum sa ii faci fata cu succes 

Balanta

Gratioase si pline de farmec, nativele din zodia Balantei afiseaza o atitudine degajata si optimista. Anul 2012 este pentru ei unul usor si linistit, fara griji si tensiuni la locul de munca.

In 2012 Balantele se vor bucura de libertate de gandire si de expresie, avand de multe ori ocazia sa isi demonstreze creativitatea si spiritul inovator la locul de munca.
Spre deosebire de anul ce a trecut, in 2012, Balantele vor gasi la locul de munca liniste si confort. Desi se vor bucura de lipsa tensiunii, lucrurile s-ar putea sa evolueze putin cam lent in prima jumatate a anului.

A doua jumatate a lui 2012 va fi una extrem de solicitanta, lucru de care Balantele se vor bucura, deoarece urasc monotonia mai mult decat orice, preferand mai degraba un proiect captivant.
Iulie si August sunt lunile propice pentru a-ti asuma noi responsabilitati la locul de munca. Trebuie, totusi, sa ai grija sa nu te epuizezi, muncind prea mult. Partenerii te apreciaza si ai putea sa te astepti la o avansare pe la jumatatea anului.Din punct de vedere financiar, se intrevad castiguri semnificative, dar si cheltuieli. Balantele tind sa cheltuiasca din impuls, ceea ce le face sa arunce pe fereastra sume mai mari decat ar fi cazul.

In ceea ce priveste afacerile, profitul va fi scazut intre septembrie si noiembrie 2012. Nu trebuie sa te demoralizezi, deoarece luna decembrie aduce noi oportunitati pentru nativele din zodia Balantei.
Daca te gandesti la o schimbare a locului de munca, nu vei duce lipsa de oferte.
Anul 2012 aduce in viata Balantei fericire si echilibru pe plan profesional.

Horoscop: Reusita zodiei tale in viata

Scorpion

Te eliberezi de ideile vechi si te implici in proiecte noi in 2012. Acest lucru poate lua forma unei noi oportunitati in cariera, unei calatorie sau a unui nou hobby care sa te puna in valoare.

Pentru Scorpioni, 2012 inseamna noi sperante si noi inceputuri in ceea ce priveste munca si relatiile profesionale. Este un an bun pentru a-ti face noi parteneri, dar este indicat sa ii alegi cu atentie. Se vor ivi si situatii dificile, nu iti imagina ca ti se va oferi totul pe tava. Pot aparea neintelegeri la locul de munca si este indicat sa iti mentii calmul si sa ai rabdare pentru a putea rezolva cu bine conflictele. 
In ciuda tuturor greutatilor, vei fi apreciat in domeniul in care excelezi. Daca ti se ofera un nou proiect, profita de spiritul tau inovator si de abilitatile manageriale pentru a-l duce la bun sfarsit. 

Daca iti cauti de munca, in 2012 e posibil sa bati la usile care trebuie si sa ti se deschida noi oportunitati. 

Scorpionii tind sa economiseasca mult si apoi sa arunce banii in stanga si in dreapta, cu aceeasi repeziciune. Pe plan financiar, in 2012, este recomandat sa fii chibzuita. Este un an bun pentru investitii, dar vei avea nevoie de sfatul unor cunostinte cu experienta, care sa te ajute sa faci alegerea corecta. Se intrevad profituti mari si venituri din actiuni si alte surse asemanatoare. Cumpararea sau vanzarea de proprietati iti poate aduce sume semnificative in 2012. 
Vei fi pusa in situatia de a le imprumuta bani prietenilor. Fa-o cu atentie. Iar daca ai datorii, ar fi bine sa le achiti pana in septembrie.

Horoscop: dorinta secreta a partenerului tau

Sagetator

Arcasii ambitiosi au parte de noi inceputuri si aventuri in 2012. Poate o schimbare a locatiei sau un nou job, de ce nu, avand in vedere ca oportunitati se anunta din belsug.

Vei munci cu spor in 2012 si asta iti va aduce recunoastere si distinctii la locul de munca. Vei fi admirata si respectata, iar subalternii te vor aprecia. Vei culege roadele muncii depuse in prima jumatate a anului 2012. In plan financiar, vei castiga mai mult decat te astepti.

S-ar putea sa apara noi oferte de munca sau oportunitati de a incepe o afacere. Fii deschisa si studiaza cu atentie alternativele. 
Lunile mai si iunie sunt propice pentru avansari si prime. Pentru Sagetator, 2012 este presarat cu prosperitate si noroc.

Horoscop: Slabiciunile si fixatiile zodiei tale

Capricorn

Noul an este plin de oportunitati pentru nativele din zodia Capricornului. Viata ta va fi linistita in 2012 si vei avea parte de echilibrul care iti lipsea.

Astrele iti pregatesc un an cu oportunitati de a socializa si de a-ti asuma noi responsabilitati. Noul an este propice pentru o analiza atenta a situatiei in care te afli. Astfel, telurile si obiectivele tale profesionale vor fi mult mai clare. Te poti astepta la noi proiecte si indatoriri suplimentare. 

Crearea unor retele de cunostinte si socializarea in general joaca un rol important, atat la locul de munca cat si in afara lui, deoarece iti ofera ocazia de a evolua, de a te dezvolta. 
Pe parcursul anului rolul tau la locul de munca va deveni din ce in ce mai bine conturat. Iti vei face datoria cu precizie si acuratete, iar noile responsabilitati te vor face sa iti dai seama de potentialul tau creativ, iar acest lucru va fi apreciat de superiori si de parteneri.

Daca te gandesti la o schimbare a locului de munca, este de preferat sa astepti pana in martie, cand sansa iti va bate la usa. Daca iti doresti sa iti termini studiile sau sa te inscrii pentru o forma superioara de invatamant, 2012 este anul potrivit. 

Pe plan financiar se arata un an echilibrat. Nici nu obtii profituri exagerate, dar nici pierderile nu sunt semnificative. Vei scapa de datorii, daca exista, in primele luni ale anului. Daca vrei sa iti cumperi o masina, o casa sau orice altceva, 2012 este anul potrivit pentru astfel de investitii. 

Horoscop cinematografic: Afla ce film trebuie sa vezi!

Varsator

In 2012, incearca sa fii mai hotarata. Lipsita de griji, nativa din zodia Varsatorului tinde sa taraganeze lucrurile, iar asta duce la tot felul de inhibitii si ezitari nejustificate. 

Pentru Varsatori, 2012 aduce situatii care pot fi rezolvate simplu prin spontaneitate. Problemele anului anterior inceteaza, insa atitudinea nesigura si tendinta de a procrastina nu face decat sa asigure stagnarea.
Viata sociala ti se va imbunatati in 2012, iar o schimbare a locului de munca te va conduce spre locatii noi si cunostinte noi. Socializarea este cuvantul de ordine in 2012. Cunoscand oameni noi reusesti sa te familiarizezi cu diferite aspecte de care nu erai pe deplin constienta.

La locul de munca vei da dovada de multa energie si vei fi capabila sa preiei noi responsabilitati. Se anunta un an plin de proiecte noi, iar latura ta inovatoare isi spune cuvantul. Cu toate acestea, va trebui sa si pui in aplicare ideile pe care le aduci. Vei avea parte de bunavointa si cooperare din partea colegilor. Este de preferat sa ceri sfaturi si indrumare din partea superiorilor, fapt ce se va dovedi benefic pentru ascensiunea ta profesionala. Exista sanse mari de avansare, insa te vei confrunta si cu o serie de conflicte, pe care reusesti sa le rezolvi.
Luna septembrie aduce recunoastere profesionala, iar spre sfarsitul anului vei obtine rezultate pozitive in urma eforturilor depuse.

Pe plan financiar, cuvantul de ordine este abundenta. Se anunta fie o marire de salariu, fie o mostenire neasteptata. Sau poate ca vei castiga la loterie, asta doar daca obisnuiesti sa joci, evident. Vei observa o crestere a profitului in primele trei luni ale anului, dupa care situatia stagneaza, pentru a face loc unor castiguri semnificative spre sfarsitul anului, incepand cu luna septembrie.

Zodia ta la locul de munca - Cine te ajuta si cine te saboteaza?

Pesti

2012 va fi un an linistit pentru nativele din zodia Pestilor, atat pe plan profesional, cat si personal. Vei avea timp sa analizezi lucrurile si sa iti clarifici anumite aspecte. S-ar putea sa simti ca timpul sta in loc si ca ai fost cumva scoasa in afara lumii in care traiesti, insa aceasta este doar o faza trecatoare.

Te vei simti libera, iar asta se va reflecta in gandurile, actiunile si comportamentul tau. Anul acesta vei fi nevoita sa iei o serie de decizii majore, care iti vor schimba definitiv viata, dar timpul este de partea ta si nu trebuie sa te grabesti.

In 2012 se anunta rezultate favorabile la locul de munca. Vor exista riscuri si noi provocari, dar vei reusi sa le faci fata cu brio. Monotonia nu are ce cauta in viata ta profesionala in 2012. Intre martie si mai se anunta activitate intensa pe plan profesional, iar recompensa pentru eforturile depuse va fi pe masura.
Avand in vedere pozitia planetelor, va trebui sa iti ordonezi prioritatile si sa nu lasi lucrurile neterminate. Superiorii iti vor recunoaste meritele mai mult decat in anii anteriori. 

Castigurile vor veni dintr-o mosternire. Poate ca se rezolva un proces legat de un teren sau o casa mai veche, sau poate obtii bunuri materiale de la rude apropiate. Este de asteptat si o marire de salariu. Spre deosebire de celelalte semne zodiacale, Pestii vor economisi in 2012. Investitii facute in anii anteriori vor da roade in 2012. Ocupa-te de aspectele financiare la inceputul anului. Nu te gandi la investitii, deoarece nu este un an benefic. Desi nu poate fi vorba de pierderi, profitul obtinut va fi unul nesemnificativ.

Horoscop de comedie: sexul, cafeaua si rugaciunile zodiilor

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Cariera
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar