CANABISUL poate deveni LEGAL - Vezi de ce

De în Sanatate 6 iul 2018

Canabisul a devenit rapid unul dintre cele mai bune medicamente pe care oamenii le folosesc pentru a trata o gamă largă de probleme. El se folosește de mulți ani, dar în funcție de cantitate, este ilegal în majoritatea țărilor, însă o companie farmaceutică a reușit să creeze cu succes un plasture care ajută la calmarea durerilor provocate de diabet și la tratarea simptomelor de fibromialgie.

Timp de mai mulți ani, canabisul a avut o reputație proastă, dar merită să i se ofere mai multă atenție, deoarece prin acest plasture, eliberează asupra pielii tot ceea ce-i mai bun, care intră apoi în sânge. El tratează durerile neurologice provocate de diabet și fibromialgie, iar doza este controlată în așa fel încât să nu existe efecte adverse.

Canabis Science își asigură clienții că plasturele este capabil să vindece orice zonă afectată de diverse dureri, deoarece tratamentele prin piele au fost folosite de câțiva ani buni și s-au dovedit a fi  mai eficiente decât alte metode, cum ar fi injecțiile intramusculare, intravenoase sau ingeratul de canabis pe cale orală. Acest remediu garantează că v-a fi livrată pacientului fix cantitatea de canabis necesară, nici mai mult nici mai puțin. Straturile subțiri de material folosite la fabricarea acestui leocoplast conțin un extract puternic ce acționează asupra sistemului nervos prin îndepărtarea durerilor. CBD și THC sunt principalele componente, dar cel dintâi are și efecte anti-inflamatorii ce pot provoca, totuși, dacă este depășită doza recomandată, efecte halucinogene minore, pe termen scurt.

Raymond C. Dabney, președintele companiei producătoare, a declarat că acest produs este doar o porție mică din ceea ce poate face canabisul cu ajutorul științei și dezvoltarea acestei soluții farmaceutice este doar începutul. Oamenii de știință trebuie înzestrați cu laboratoare specializate și materialele necesare pentru dezvoltarea formulelor și a modalităților de livrare în siguranță a medicamentelor pe bază de canabis, deoarece necesitatea dezvoltării acestor metode este cu atât mai mare cu cât majoritatea celor care suferă de fibromialgie nu este conștientă de acest lucru.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 noi