chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Berbec: Horoscopul carierei si al afacerilor

De în Monden 4 iun 2010
Te-ai nascut cu multiple calitati de leader, iar ideea de competitie te motiveaza sa accepti orice provocare profesionala. Nu renunta: cu putin rabdare si cu multa stapanire de sine poti fi o invingatoare!
Ponturi pentru o cariera de succes

Ai incredere in instinctele tale atunci cand iei decizii: ambitia si incapatanarea de care dai dovada te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse. Invata din greselile din trecut insa incearca sa nu te raportezi in permanenta la ele, atat timp cat ai viitorul in fata. Fa abstractie de rautatile colegilor: nu merita sa-ti intrerupi parcursul profesional pentru a te ocupa de lucruri atat de insignifiante. Ai tendinta sa-ti impui punctele de vedere si sa actionezi impulsiv atunci cand lucrurile nu ies asa cum ti-ai fi dorit. Incearca sa fii mai temperata: un lider adevarat stie cum sa puna problema fara a-si atrage insa antipatii in randul angajatilor.

Vrei sa-ti schimi job-ul? Nu mai ezita!

Increderea in fortele proprii este principalul atuu atunci cand vrei sa fii promovata sau cand ti-ai propus sa-ti schimbi slujba. Indentifica-ti  plusurile si promoveaza-le cat poti de mult, astfel incat si angajatorul sa afle ca esti o persoana capabila si bina pregatita. Chiar daca interviurile iti dau o stare de agitatie, putina adrenalina in plus nu-ti displace, din contra te face sa te simti in largul tau si gata de atac.

Neintelegeri cu colegii? Afla cum sa le faci fata!

Berbecii nu suporta sa fie contrazisi si se aprind repede cand cineva incearca sa le impuna propriile idei fara sa le argumenteze. Cu atat mai putin accepta sa fie dusi de nas si tocmai pentru ca se prind repede au tendinta sa actioneze violent. Din fericire stii cand sa pui punct si de cele mai multe ori parasesti "campul de lupta" fara niciun cuvant lasandu-l pe celalalt sa-si verse nervii in voie. Este o strategie buna si asta atat timp cat nu esti dispusa sa abordezi calea diplomatica!

Esti facuta pentru succes?


Iti doresti ceva cu ardoare? Atunci esti dispusa sa faci orice pentru a-ti atinge obiectivele. Nu accepti refuz iar ideea de esec iti este straina. Orice intarziere te face sa devii irascibila iar acesta este una dintre aspectele pe care le ai in vedere atunci cand decizi ce provocari sa accepti si pe care sa le respingi: cu cat data este mai recenta cu atat te simti mai inspirata si mai hotarata sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a reusi.

Cum faci fata concurentei?


Esti neobosita, impulsiva si gata oricand de aventura. Deoarece nu ai intotdeauna rabdare sa analizezi lucrurile, te lasi uneori in voia instinctelor. Si pentru ca de cele mai multe ori primul impuls se dovedeste a fi cel bun, preferi sa joci aceasta carte ori de cate ori ai ocazia, uimindu-ti concurenta care tinde sa creada ca succesul tau este mai degraba rezultatul unui plan genial, bine pus la punct si aplicat in cel mai mic detaliu. Cu toate acestea, Berbecul este cel mai competitiv semn din tot zodiacul pentru ca nu suporta sa stie pe altcineva in fata sa. Ideile spontane sunt asul tau din maneca si asta pentru ca iubesti riscul si pariurile indraznete. Totusi, pentru a te bucura pe deplin de succes, trebuie sa fii consecventa in tot ceea ce faci si sa nu lasi plictiseala sau rutina sa te indeparteze de obiectivele pe care ti le-ai propus. Hobby-uri care se pot transforma in idei de succes

In general te pricepi la jocuri de noroc dar trebuie sa recunoastem ca nu este cea mai indicata si mai sigura  metoda de a face bani. Iti place sa faci sport, mai ales daca asta presupune si o competitie, cat de mica. Domenii precum calatoriile (in special in locatii exotice), zborurile de agrement, drumetiile pot reprezenta tot atatea premise ale unei povesti de succes. In orice caz, nu esti genul de persoana care sa se dea in vant dupa hobby-uri care presupun rabdare si migala: decat sa colectionezi timbre mai degraba cuceresti un munte!

Cum sa-ti atragi norocul de partea ta pe plan profesional


Ai un simt al umorului dezvoltat si ar fi pacat sa nu-l valorifici, chiar si in timpul intalnirilor de afaceri: pana si cel  mai "scortos purtator de cravata" apreciaza o gluma buna. Nerabdarea, asociata cu dorinta de a grabi lucrurile se pot dovedi intr-un final doua trasaturi pozitive daca stii cum sa le faci sa lucreze in favoarea ta. O idee ar fi sa-i demonstrezi managerului ca nu etsi genul de persoana care trage de timp, iar daca esti ...propriul tau manager atunci poti face in asa fel incat angajatii sa lucreze si repede si eficient, fara a le lasa insa impresia ca sunt manati din urma. Din cand in cand nu uita sa-ti faci timp si sa te opresti pentru a trage putin aer in piept: ritmul alert in care traiesti poate avea consecinte nefaste asupra sanatatii tale.

Zile norocoase

Zodia ta este guvernata de planeta Marte, asa ca martea este de regula ziua cea mai activa din saptamana. Numarul 9 iti poate aduce noroc, in timp ce parteneriate cu persoane din Anglia sau Germania iti pot aduce rezultate neasteptate. N-ai vizitat pana acum Florenta, Napoli, Cracovia sau Birmingham-ul? Ar fi cazul sa o faci: se spune ca ar fi orasele cu o energie benefica pentru Berbeci.

Obiecte care iti poarta noroc

Printre pietrele tale norocoase se numara diamantele si o variatetate de calcite de culoare rosie, in timp ce metalul tau norocos este fierul. Ca sa ai noroc pe plan profesional poti purta o brosa cu un mic diamant sau o bratara din argint.

Cariera si afaceri: predictii pe 2010


Trebuie sa te pregatesti pentru o perioada marcata de schimbari, atat pe plan profesional cat si din punct de vedere financiar. 2010 este anul in care multe dintre obiectivele pe care ti le-ai propus in anii precedenti si pe care nu le-ai putut atinge pot prinde contur. Cariera ta va trece printr-un mic con de umbra in luna iulie, insa trebuie sa vezi partea plina a paharului: indiferent de provocari vei gasi solutia potrivita si asta iti va imbogati experienta profesionala. Totodata vei invata sa-ti valorifici calitatile si sa-ti canalizezi energia catre acele lucruri care ar trebui sa conteze cel mai mult pe plan profesional.

Pluto isi va mentine influenta asupra aspectelor ce tin de cariera si de partea profesionala, ceea ce implica mai multa seriozitate din partea ta si putere de decizie. Astfel , vei fi nevoita de multe ori sa actionezi contra-cronometru pentru a nu lasa concurenta sa castige teren. Nu trebuie sa interpretezi aceste vesti intr-o maniera negativa: in fond cine este multumit pe deplin de job?

Chiar daca nu vrei sa-ti schimbi job-ul, nu pierde din vedere oportunitatile care pot aparea pe parcurs, chiar si la actualul loc de munca. In septembrie si octombrie cariera ta va urma o linie ascendenta: anul care urmeaza sa se incheie nu a fost unul tocmai usor, insa 2011 va marca o perioada de stabilitate: asadar nu te astepta nici la castiguri spectaculoase dar nici la surprize financiare neplacute.
Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar