Bărbaţii sunt fideli femeilor care...

De în Dragoste & Sex 23 aug 2016

Potrivit unei cercetări recente, majoritatea bărbaţilor înşală pentru că nu sunt apreciaţi şi de cele mai multe ori îşi îndreaptă atenţia către colegele de la locul de muncă, întrucât acestea îi privesc mai des cu admiraţie.

Prima întrebare pe care femeia o adresează în urma infidelităţii este "de ce?". Deşi nu putem înţelege toate nuanţele ascunse în spatele fiecărui caz de infidelitate, specialiştii au scos la iveală un motiv comun pe care bărbaţii care înşală îl au în comun.

M. Gary Neuman, psihoterapeut, a chestionat 200 de bărbaţi infideli, iar 48% dintre cei chestionaţi au spus că au ajuns să înşele pentru că nu erau satisfăcuţi din punct de vedere emoţional.

Bărbaţii sunt mai sensibili decât ai crede, expică Neuman. Îşi doresc să fie admiraţi şi lăudaţi, iar dacă nu primesc suficientă atenţie de acest gen în cuplu, tind să se îndrepte către altcineva.

Nici locul unde îşi caută alinarea nu este surprinzător. Potrivit studiului, mulţi dintre ei caută o alternativă la locul de muncă. Dintre cei chestionaţi, 40% au recunoscut că au înşelat cu o colegă, întrucât era mult mai dispusă să îi admire şi să le recunoască realizările.

Acest studiu vine să confirme teoria potrivit căreia frumuseţea şi atracţia fizică nu sunt factori care să provoace infidelitatea, întrucât 88% dintre cei chestionaţi au raportat că au înşelat cu o persoană mai puţin atrăgătoare decât partenera de cuplu.

Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

...88% dintre cei chestionaţi au raportat că au înşelat cu o persoană mai puţin atrăgătoare decât partenera de cuplu. Sursa:www.feminis.ro ...
...îşi îndreaptă atenţia către colegele de la locul de muncă, întrucât acestea îi Citește mai departe… Sursa: feminis.ro ...
Spune-ţi părerea
Alte articole din Dragoste & Sex
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 oct